בס"ד
קח כל אדם שאי פעם התחרה בספורט תחרותי (לא שחמט) ריצה משקולות לחימה כדורגל כדורסל וכו', שאל אותם מתי הם שיחקו הכי טוב, כשהיו סביבם חברים או שהיו סביבם נשים? אני מבטיח לך שהתשובה תהיה נשים.
נשים מוציאות את הטוב ביותר מהגברים. כדי להרשימן.
צבא זה לא ספורט ולא משחק, צבא זה הרבה מעבר לזה, אני א.) לא רוצה להחטיא ר"ל, ב.) לא רוצה להפריע לגברים להתרכז, אף גבר ואני מעיד באופן אישי לא רוצה בנות לידו בשום דבר שקשור ללחימה, אף גבר לא רוצה לידו חיילת בשעת גיהנום עלי אדמות ולא למטרות צרכים מיניים, וכו'.
א) יש בזה משהו, אך זה לא תירוץ.
ב)מסוכן, אבל אי אפשר לחיות בפחד. הם צריכים להגיד אותו דבר לילדים ולגברים שלהם, אסור לכם לצאת החוצה כשהיהודים מסתובבים בחוץ.
ג)איפה אסור להן ללכת?
א.) מה הקשר תירוץ? אין להן יעילות בצבא וזה אדרבא רק מזיק להן, לגברים ולישראל ולא מועיל בשום צורה שהיא.
ב.) מה הקשר לחיות בפחד? למה הגברים לא יכולים לטפל בערבים ולהחזיר את הכבוד הלאומי היהודי? למה שהאישה תצטרך מלכתחילה לצאת לבד? מה בכוונה בשביל הדווקא להיאנס ולהישדד? בקשר לחלק השני, אני מסכים לגמרי, אני פשוט אומר שלנשים א-י-ן כ-ל ק-ש-ר להחזרת הכבוד היהודי הלאומי בהקשר של אלימות, זה פשוט אבסורד.
ג.) מטעמי צניעות (אפילו ע"פ החוק החילוני במקרים מסויימים) ובמקומות מסוכנים (לא רק בהקשר של ערבים ושאר גויים), וכו'.
זה שנשים לא יעילות זה לא נכון, אני לא מכיר אף גבר שהוא מסודר כמו בחורה. וסדר זה חשוב בתפקידים משרדיים. כן הן לא צריכות ללחום אבל בתפקידים של מודיעין ופיתוח הן יכולות והן משתלבות נהדר. שירות בצה"ל הורס את האופי הנשי? האופי הנשי נדפק הרבה לפני השירות בצה"ל, כשתרבות הקוקסינליות שוטפת את הארץ, כש"מגניב" לגבר ללבוש ורוד ונצנצים, ללכת כמו קוקסינל ולהתחבר לצד הנשי שבו, זה דופק את הנשים כי הן צריכות להתנהג כמו גברים, הכל עניין של איזון. אין סיבה להפיל את זה על צה"ל זו החברה שלנו בכללי. לפני 30 שנה שירות נשים בצבא לא דפק את האופי שלהן.
א.) אני מכיר, זה פשוט סטריאוטיפ אידיאולוגי של אישה מסודרת למרות שחלק גדול מהנשים (ולא רק היום) לא מסודרות, לא מאורגנות, הכל בסטלע ולא יותר מזה, אין רציניות כלשהי (ואני מעיד בתור אחד שעבד בהרבה מקומות עם נשים, הן פשוט אבסורדיות, לעומת זאת הגבר עובד יותר מסודר ובאופן יותר רציני כי הוא יותר ממוקד.
ב.) ראה תשובתי בעניין הקודם.
ג.) ראית "ספיחס"? נשים התגייסו עוד בימי מלחה"ע ה-2 (החזית הסובייטית בעיקר) וזה הפך אותן מפרינססות בשנקל לבהמות.