0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
עוד להקה שכל ה"מוזיקה" שהיא מייצרת היא לא יותרמתעמולת אויב שמטעה את אחינו להאמין שניתן"להתפייס" עם אלו שנשבעו להשמיד את היהודים("הגדולים באויבי אללה", "מסלפי מסרו של אללה","הכופרים הסוגדים לעוזאיר [עזרא]") ולשעבדם עדאשר יכירו בדת האמת ובשליחו האחרון של אללה,מוחמד הרוצח מח'ייבר. מנסיוני עם הלהקה, היא לא יותר מלהקה שמעודדת "אחדות"בין דתות שהיהדות היא הנחותה והעלובה מכולן (ולא סתםהיא תמיד נמצאת בתחתית הקאבר של אלבומי הלהקה) -דהיינו, מעבירה מסר של חוסר ייחוד ביהדות וכך שוללתאת הייחוד שהוא יסוד קיומו של העם היהודי, בהיותו עם נבחר שמייצג את האמת התורנית אל מול שקר ההבלשל הדתות האנטישמיות הנצרות והאסלאם והעבודותהזרות האחרות שעליהן הלהקה מתרכזת. אך כל זה לא מפתיע מצד בוגדים שמעודדים כניעה יהודיתאל מול גלי הג'האד האימפריאליסטיים והדורסניים, קריאותתחנון ופחד במקום הגנה עצמית ומלחמת התנגדות, אותןקריאות שליוו את היהודים בדרכם לאושוויץ.
לא הבנתה... אני רואה שקראתה רק החלק שמדבר על זה שהרעיון שלהם הוא פיוס בין יהודים למוסלמים אבל פספסתה את החלק שאומר שהדרך שלהם הו להגיד לאלאם להניח את הנשקמה שמדהים בסיפור הזה זה שהם אשכרה גורמים למוסלמים מסויימים להפנים את העובדה שיש אנשים הם לא מוסלמים ולא צריכים ליהיות
אני רואה שקראתי רק את הקטע שבו הלהקה אומרתלאויבינו: "אל תלחמו בנו, בוא נחיה בשלום" - קריאהשכל אויב שפוי היה תופס ככניעה, ובצדק. יש רק דרך אחת לשכנע את האויב לזרוק את נשקו והיאבאמצעות הכוח - וזו דרך שהוכיחה את עצמה תמיד, למשל במלחמת העולם השניה והן בימים בהם מדינת ישראל הייתה שפויה יותר (מלחמת ששת הימים). לעומת זאת, דרך הפייסנות הובילה למלחמות העולם ולשואה - אם אתה מעוניין באופציה השניה, שיבושםלך.אבל אל תהום החורבן לא ניפול איתך.
מספיק להסתכל על מיקומם של היהודים בתמונה (מאחדהאלבומים של הלהקה), לבושם והפוזה שלהם בשביללהבין מהו יחסה ליהדות של להקה שמתחננת בפניהאויב לאהוב אותנו.
בלי קשר לדיון על האימרות שלהם ,הם חיממו את מטליקה והם חלשים , לדעתי , מחפשים גימיקים כדי להתפרסם ..נ.ב. למטליקה יש כמה שירים על יציאת מצרים (creeping death) , ועל העיברים בכלל .. ובניגוד לאופרד הם מעולים ..והם לא בעד (בלשון המעטה) המוסלמים ..
גם אני לא מוצא שום מסר פוליטי במוזיקה או בטקסטים שלהם הם לא תנועה פוליטית אלא להקה מוזיקלית אגב האלבום שלהם מבול אלבום גאוני!!!!!!