שונות > מה שבראש
האם אתם מוכנית להקריב את חייכם למען ארץ ישראל?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: דוקא_כך על ספטמבר 29, 2007, 21:57:50 ---נכון. הבעיה היא אינה אחמדינג'אד יש"ו או עבאס יש"ו או אסד יש"ו אלא המנהיגים האומללים הנוכחיים של עם ישראל. להתנקש בחייו של ג'וק מוסלמי ולו הבכיר ביותר אפקטיבי בערך באותה מידה שאפקטיבי להשמיד וירוס בודד בנסיון להבריא משפעת. מה שנחוץ הוא מערכת חיסונית בריאה ולא השמדה של אויב בודד זה או אחר, ומערכת חיצונית בריאה דורשת מוח בריא שמחליט החלטות נכונות. ה"מוח" של מדינת ישראל חולה בסרטן, צריך להסיר את הסרטן לפני שיתפשט בכל הגוף.
--- סוף ציטוט ---
והפתרון לכך הוא לא פעולה בודדת או התנקשות בחיי יחיד, זה לא יעזור,זה לא יעיל.
מה שצריך זה או לפעול בדרכים "החוקיות" דרך המערכצ של הבולשביקים ולמצוא בהם חורים כדי להסתנן דרכם עם כל הקושי.
או לעלות על הבסטיליה, לעלות על הבריקאדות עם ההמונים, זה האופציה השניה וכלל שחולף הזמן זה גם כנראה יהיה האופציה היחידה, לצערי.
Aaron:
אני לא מוכן להקריב את חיי למען המדינה הזאת שמגרשת יהודים, אבל למען הארץ אני חושב שכן.
אלירן:
טוב למות בעד ארצנו! אך לא בעד מדינתנו..
נץ וגאה בזה:
אני חושב שאכן אפשר לסכם את הדיון הזה במילותיו בנות האלמוות של יוסף טרומפלדור:"טוב למות בעד ארצנו".
שלמה:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 30, 2007, 22:09:27 ---אני חושב שאכן אפשר לסכם את הדיון הזה במילותיו בנות האלמוות של יוסף טרומפלדור:"טוב למות בעד ארצנו".
--- סוף ציטוט ---
ביום מותו טרומפלדור קילל ברוסית ולא אמר וספק גדול אילו בכלל אמר "טוב למות בעד ארצנו".
כמה כיף לישבור מיטוסים ;)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה