שונות > מה שבראש
האם אתם מוכנית להקריב את חייכם למען ארץ ישראל?
נץ וגאה בזה:
איראן היא תאוקרטיה ולא אוטוקרטיה כך שהתנקשות בחיי אדם יחיד פשוט לא תועיל, זה לא היטלר.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 29, 2007, 19:57:16 ---איראן היא תאוקרטיה ולא אוטוקרטיה כך שהתנקשות בחיי אדם יחיד פשוט לא תועיל, זה לא היטלר.
--- סוף ציטוט ---
נכון. הבעיה היא אינה אחמדינג'אד יש"ו או עבאס יש"ו או אסד יש"ו אלא המנהיגים האומללים הנוכחיים של עם ישראל. להתנקש בחייו של ג'וק מוסלמי ולו הבכיר ביותר אפקטיבי בערך באותה מידה שאפקטיבי להשמיד וירוס בודד בנסיון להבריא משפעת. מה שנחוץ הוא מערכת חיסונית בריאה ולא השמדה של אויב בודד זה או אחר, ומערכת חיצונית בריאה דורשת מוח בריא שמחליט החלטות נכונות. ה"מוח" של מדינת ישראל חולה בסרטן, צריך להסיר את הסרטן לפני שיתפשט בכל הגוף.
Aaron:
המנהיגים של המוסלמים הם לא הבעיה, אלא האזרחים המוסלמים עצמם, הם שבחרו את המניהיגים הנאציים האלה.
oferst:
אם לומר את האמת, אני לא יודע.
אני לא אומר שלשבת בכלא זה קטן עלי כי אני בכלל לא יודע איך זה.
אבל הדבר שהכי מפחיד אותי הוא שאני לא אהיה נשוי, שלא יהיו לי ילדים, שהמשפחה שלי תהיה הרוסה מזה שאני אשב בכלא לכל החיים.
גם כשאני חושב שאולי בעתיד נגיד ואני אעבור ואהפוך ל"מתנחל" כביכול. לא אכפת לי על עצמי, אכפת לי על המשפחה שלי, ההורים שלי בעיקר. שהם לא יראו אותי הרבה, שהם לא יאהבו את זה שאני גר בהתנחלות, שאני אגרום להוריי עוגמת נפש.
אני אוהב אותם ואני לא רוצה שהם יהיו עצובים.
כל מי שהקריב מחייו למען עם ישראל, הוא צדיק שאין כמוהו והלוואי ויכולתי להגיע אפילו לעשירית ממנו, אבל אני פחדן, וכתבתי למעלה ממה אני פוחד.
שלמה:
אני חושב שכדי לתת תשובה אמיתית לשאלה שלך אני צריך במצב כזה.
בגלל שלא הייתי אף פעם במצב שכזה אני לא יכול לתת לך תשובה אמתית.
אני רוצה להאמין וזה מה שאני מרגיש שהתשובה היא כן.
אבל איך אני יכול לדעת?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה