שונות > מה שבראש
האם אתם מוכנית להקריב את חייכם למען ארץ ישראל?
עֹמרי:
--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 01, 2007, 17:42:36 ---ומה עשה ברוך גולדשטיין זצ"ל הי"ד?
הוא מנע רצח של יהודים רבים,הערבים תיכננו לעשות פרוגרום נוסף ביהודי חברון.
--- סוף ציטוט ---
הוא ידע שלאחר המבצע הוא יהרג, אבל מי החליט שזה על קידוש ה'?
אנחנו בוחרים בשבילו? הוא בחר בשבילנו?
אם זה מוות על קידוש ה' אז זה קצת חורה לי, כי אין הבדל כשערבו'ש מטונף מתעופף לחלקיקים במטרה להרוג יהודים והיעד הוא בשביל "אללה".
אֵיתָן:
--- ציטוט של: עֹמרי על אוקטובר 01, 2007, 19:35:11 ---הוא ידע שלאחר המבצע הוא יהרג, אבל מי החליט שזה על קידוש ה'?
אנחנו בוחרים בשבילו? הוא בחר בשבילנו?
אם זה מוות על קידוש ה' אז זה קצת חורה לי, כי אין הבדל כשערבו'ש מטונף מתעופף לחלקיקים במטרה להרוג יהודים והיעד הוא בשביל "אללה".
--- סוף ציטוט ---
עמרי באותו יום אנשי הביטחון ידעו שהערבים אוגרים נשק ,גרזנים ,וכלי תחמושת אחרים,זה עבר בקשר,אף אחד לא עשה כלום.
כנראה שהייתה לו "יותר מדי" אמונה,והלך להציל את יהודי חברון.
מה שקרה במצדה,זה לא קידוש השם?
Vosegus:
בוא אני אדייק בתשובה שלי:
אם הייתה לי את האפשרות להקריב את חיי בתמורה לפתרון בעיות הפנים שלנו(הסתה ושלטון שמאלני)ובעיות החוץ שלנו(הערבים)הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים
עֹמרי:
--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 01, 2007, 19:38:04 ---עמרי באותו יום אנשי הביטחון ידעו שהערבים אוגרים נשק ,גרזנים ,וכלי תחמושת אחרים,זה עבר בקשר,אף אחד לא עשה כלום.
כנראה שהייתה לו "יותר מדי" אמונה,והלך להציל את יהודי חברון.
מה שקרה במצדה,זה לא קידוש השם?
--- סוף ציטוט ---
איתן אתה אולי לא הבנת אותי נכון.
אני מוכן להקריב את הגוף שלי למען יהודים בכל עת ובכל מקום כל עוד אותם יהודים מגינים על המולדת! נאמנים למולדת! נלחמים באמונה שלמה על כל פיסת ארץ קדושה!
יבואו כאלה ויגידו "מה? על המולדת אתה מוכן למות ועל הקב"ה אתה לא!?"
כן! אני לא!! הקב"ה לא רוצה שניהרג על שמו..הוא נתן לנו דרך התורה איסור חד משמעי לא לפגוע בבריאה שלו נקודה.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: עֹמרי על אוקטובר 02, 2007, 23:56:54 ---איתן אתה אולי לא הבנת אותי נכון.
אני מוכן להקריב את הגוף שלי למען יהודים בכל עת ובכל מקום כל עוד אותם יהודים מגינים על המולדת! נאמנים למולדת! נלחמים באמונה שלמה על כל פיסת ארץ קדושה!
יבואו כאלה ויגידו "מה? על המולדת אתה מוכן למות ועל הקב"ה אתה לא!?"
כן! אני לא!! הקב"ה לא רוצה שניהרג על שמו..הוא נתן לנו דרך התורה איסור חד משמעי לא לפגוע בבריאה שלו נקודה.
--- סוף ציטוט ---
ברוך גולדשטיין זצ"ל הי"ד לא נרצח על שמו של הקב"ה,הוא ידע שהולך להיות פרוגרום נגד יהודי קרית ארבע וחברון,וצה"ל לא הולך לעשות כלום בנוגע לפרוגרום.
הוא עשה את הפעולה הזאת למען יהודים אחרים,ברור שאין לעשות את אותה פעולה ככה סתם.המעשה שהוא עשה,זה מעשה מוצדק,ואין צורך לשפוט אותו,כי הוא הציל חיי יהודים.
הפרטיזנים שנלחמו למען יהודים בשואה חיסלו נאצים,בידיעה שהם יכולים למות.(היו גם יהודים ממש משוגעים שגינו את הפרטיזנים)
אותם ימנים שמגנים את הפעולה,כי זה הזיק תדמתית לימין בארץ,זה מראה כמו חשוב להם להיראות בתקשורת כאנשים טובים,מאשר לאחיהם היהודים.(זאת דעתי האישית)
אני מציע לך קצת לקרוא על אותו צדיק.
http://www.geocities.com/dr_b_goldstein/
--- ציטוט ---איתן אתה אולי לא הבנת אותי נכון.
--- סוף ציטוט ---
יהודים שמתיישבים בקרית ארבע וחברון,לא מגיעה להם הגנה??
הם יהודים צדיקים,שצריכים לקבל צל"ש על עבודת הקודש שהם עושים שהם מתיישבים בחברון וקרית ארבע.הם נאמנים למולדת מכל ישראלי אחר,הלוואי שלכל היהודים תהיה נאמנות כמו לאותם יהודים,שהקב"ה ייברך אותם.הרב כהנא זצ"ל הי"ד נלחם למען יהדות ברית המועצות,הוא לא ידע מי נאמן לארץ ישראל ומי לא,הוא ידע שמיליון יהודים בסכנה,והוא היה מוכן לשלם בחייו למען המטרה הקדושה הזאת,אפילו שאחריזה הם יהיו נגדו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה