שונות > מה שבראש
האם אתם מוכנית להקריב את חייכם למען ארץ ישראל?
Atex:
שאלה לגיטימית.
אבל בכוונה פוליטית,אני לא מדבר על צבא,אני מדבר על התנקשות,האם הייתם מוכנים להתנקש בחייו של אחמדינג'אד לו הייתה לכם הזדמנות,
למשל,כשהוא ביקר בארצות הברית,והיו לכם הכלים והמכשירים לכך,אז האם הייתם מצילים את ארץ ישראל,אם לא את כל העולם ממלחמה גרעינית (כביכול עתידית),האם הייתם מקריבים את חייכם?
האם הייתם מוכנים לשאת בתוצאות? (עונש מוות,אולי לא,או מאסר עולם? כל החיים בכלא ללא אפשרות לכל עתיד...)
השאלה המוסרית,שאני מנסה לעלות כאן,זה לא האם המטרה מקדשת את האמצעים(אם זה נכון או צודק לעשות דבר מהסוג הזה)
אלה,עד כמה אתם באמת מוכנים,ללכת עם האידיאלוגיה שלכם,עד כמה אתם מוכנים להקריב בשביל עם ישראל,למען ארצינו?
תשובתכם.
נ.ב במידה מסויימת זה דומה למקרה של חיים בן פסח.
ימיני משכונת התקווה:
פששש שאלה טובה.
עם אני מודע לכך שעם ישראל הולך להיות בסכנה ובמילא הולכים למות.
ויש לי הזדמנות להתנקש בחייו של הרוצח אני מוכן לעשות את זה ללא עיסוסים בכלל
העיקר שיהיה שפריצים של דם.!
Eternal:
--- ציטוט של: Atex על ספטמבר 28, 2007, 14:23:44 ---שאלה לגיטימית.
אבל בכוונה פוליטית,אני לא מדבר על צבא,אני מדבר על התנקשות,האם הייתם מוכנים להתנקש בחייו של אחמדינג'אד לו הייתה לכם הזדמנות,
למשל,כשהוא ביקר בארצות הברית,והיו לכם הכלים והמכשירים לכך,אז האם הייתם מצילים את ארץ ישראל,אם לא את כל העולם ממלחמה גרעינית (כביכול עתידית),האם הייתם מקריבים את חייכם?
האם הייתם מוכנים לשאת בתוצאות? (עונש מוות,אולי לא,או מאסר עולם? כל החיים בכלא ללא אפשרות לכל עתיד...)
השאלה המוסרית,שאני מנסה לעלות כאן,זה לא האם המטרה מקדשת את האמצעים(אם זה נכון או צודק לעשות דבר מהסוג הזה)
אלה,עד כמה אתם באמת מוכנים,ללכת עם האידיאלוגיה שלכם,עד כמה אתם מוכנים להקריב בשביל עם ישראל,למען ארצינו?
תשובתכם.
--- סוף ציטוט ---
מעניין, אף פעם לא חשבתי על זה בדרך הזאת.
למדנו מיגאל עמיר ורבין ששום דבר טוב לא יצא מזה, אז לא נראה לי שזה טוב.
מה שנכון לעשות זה להרוג בן אדם וכולם יחשבו שזה תאונה.
זאת הדרך הכי טובה, כי כך אף אחד לא יעשה ממנו קדוש מעונה ויסגדו לו.
כל השמאלנים הקיצונים ימותו בדרך מסתורית שכבר חשבתי על כמה שיטות.
כמו למשל, מישהו חשוב לשמאל הקיצוני פתאום ימצא את מותו, המון יבואו להלוויה...ולא רוצה להמשיך לפרט.
עז77:
--- ציטוט של: Atex על ספטמבר 28, 2007, 14:23:44 ---שאלה לגיטימית.
תשובתכם.
--- סוף ציטוט ---
בקונסטלציה המדינית שלנו בשום אופן לא, בממשלה כהניסטית - בהחלט! אם זה הדרך היחידה להציל את עם ישראל,
כי כידוע זו פעולת התאבדות והתורה אוסרת איסור גמור על התאבדות מכל סוג שהוא, אלא אם זה להצלת יהודים או למען קידוש השם...
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אני מוכן למות למען מדינת ישראל.
אבל לא אם איזה אידיוט כמו שמאלמרט ישלח אותי לתפוס מבוקש כדי שהוא יוכל לשחרר אותו בתור מחווה.
אם ישלחו אותי לכבוש שטחים למען מדינת ישראל,או להגן על מדינת ישראל,אני מוכן בהחלט לאא כל חרטות למות למען המדינה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה