יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

הלכות- האם יש בהן תועלת?

<< < (5/24) > >>

בת ימי 1:

--- ציטוט של: אלמ על יוני 05, 2010, 20:40:07 ---מה זה משנה מהו השכר? לא נתגלה שכרן של המצוות. וגם כיום יש יהודים שלא מאמינים אין חדש תחת השמש.

--- סוף ציטוט ---
אז אם זה לא משנה איך נידע אם השכר שווה את המצוות או לא?

El Blanco:

--- ציטוט של: בת ימי על יוני 05, 2010, 20:41:26 ---אז אם זה לא משנה איך נידע אם השכר שווה את המצוות או לא?

--- סוף ציטוט ---

אל תתחתן אתה לא יודע אם תשמח מזה באמת או לא

בת ימי 1:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 05, 2010, 20:42:03 ---אל תתחתן אתה לא יודע אם תשמח מזה באמת או לא

--- סוף ציטוט ---
בגלל זה בוחרים את האישה והחתן טוב אטוב לפני החתונה.אבל כאן אני לא יכול לדעת מראש מהן התוצאות.זה כמו חתונה עיוורת.

אלמ:

--- ציטוט של: m4a1 על יוני 05, 2010, 20:21:07 ---אלמ תשמע, מה שאת אומר זה מאוד יפה בתיאוריה, באמת.

אבל תסתכל בפועל מה קורה, תראה לי דוגמא אחת איך מה שאתה מדבר עליו קורה במציאות, אני פשוט לא רואה אפילו קצה קטן של חיבור.

--- סוף ציטוט ---
מה שקורה בפועל זה לא דברים שאתה צריך לדעת ה"נסתרות לה' אלוקינו" בעניינים כללים יותר ניתן לומר כי במהלך החיים בניואנסים קטנים לכל אחד מתרחש "טוב" כלשהו והלא "גם רשעים שבהם מלאים מצוות כרימון".

El Blanco:

--- ציטוט של: בת ימי על יוני 05, 2010, 20:43:04 ---בגלל זה בוחרים את האישה והחתן טוב אטוב לפני החתונה.אבל כאן אני לא יכול לדעת מראש מהן התוצאות.זה כמו חתונה עיוורת.

--- סוף ציטוט ---

אבל אל תסתכן אתה לא יודע אם אתה באמת תהנה מזה או לא הכלה שלך יכולה להשתנות לרעה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה