יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
הלכות- האם יש בהן תועלת?
אלמ:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 05, 2010, 20:41:26 ---אז אם זה לא משנה איך נידע אם השכר שווה את המצוות או לא?
--- סוף ציטוט ---
אל תדאג אלוקים הוא האחרון שיקפח אותך.
ואם כבר וה' היה מנהיג את עולמו במידת האמת והצדק אזי כולנו לא היינו פה אלא שה' רחמן ומאריך אפיו לרשעים-שיתכן ויעשו תשובה.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 05, 2010, 20:44:12 ---אבל אל תסתכן אתה לא יודע אם אתה באמת תהנה מזה או לא הכלה שלך יכולה להשתנות לרעה
--- סוף ציטוט ---
אבל אז שה הבעיה שלי.כמו שאם השכר ישתנה הבעיה תהיה שלי.אבל אני מדבר כאן אל מצב שאני לא יודע מהו השכר המקורי.ולכן אני לא יכול לדעת אםם הוא השתנה לרעהאו לא.
m4a1:
רון,
אני אישית לא מאמין בהסברים מסוימים לדברים. 5 חומשי תורה אני מאמין בהם, מדובר בספרי הסטוריה עם מסר.
אבל בכל עניין ההלכות למיניהן? פחות
מה זאת אומרת לאיזה מציאות אני נצמד? למציאות שאני פותח עיתון בבוקר וקורא עליה.
למה צריך את זה? אני חושב שהגיע הזמן למשא ומתן חדש עם ה'.
אילו "צרות" נמנעו?
אלמ:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 05, 2010, 20:45:32 ---אבל אז שה הבעיה שלי.כמו שאם השכר ישתנה הבעיה תהיה שלי.אבל אני מדבר כאן אל מצב שאני לא יודע מהו השכר המקורי.ולכן אני לא יכול לדעת אםם הוא השתנה לרעהאו לא.
--- סוף ציטוט ---
שכר לא משתנה.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: אלמ על יוני 05, 2010, 20:45:21 ---אל תדאג אלוקים הוא האחרון שיקפח אותך.
ואם כבר וה' היה מנהיג את עולמו במידת האמת והצדק אזי כולנו לא היינו פה אלא שה' רחמן ומאריך אפיו לרשעים-שיתכן ויעשו תשובה.
--- סוף ציטוט ---
אבל אנחנו רואים שזה לא עוזר.אם תשאל אותי הוא ממזמן כבר היה צריך להתחיל מההתחלה...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה