יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
הלכות- האם יש בהן תועלת?
בת ימי 1:
--- ציטוט של: אלמ על יוני 07, 2010, 20:22:49 ---הערה\אזהרה: ראוי לפני שאתה מביא סרט כזה להזהיר ולומר שהסרט מכיל בתוכו קטעים קשים לצפייה פיזית ובעיקר מילולית ואף זה עשוי להרחיק אנשים מהדת, מן הראוי להציג את האור החיובי שבדת ולא את הפן המאיים והוולגרי.
--- סוף ציטוט ---
למה? זה די מתמצת את מה שרציתי לדעת.בעיקר על המוות.
אלמ:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 07, 2010, 20:29:51 ---למה? זה די מתמצת את מה שרציתי לדעת.בעיקר על המוות.
--- סוף ציטוט ---
למה? כי היהדות לא תומכת בזה אלא בחזרה בתשובה מאהבה ולא מכל מיני סרטי אימה יהדותיים.
ואם כבר ואתה מתעקש לראות את זה וסרטי 'מוות קליני' אז תדע דבר אחד-לאחר שצפית בסרטים הללו, אם אתה לא חוזר בך משמע-שב בתשובה אזי אתה מזיד וכבר לא שוגג.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: אלמ על יוני 07, 2010, 20:36:59 ---למה? כי היהדות לא תומכת בזה אלא בחזרה בתשובה מאהבה ולא מכל מיני סרטי אימה יהדותיים.
ואם כבר ואתה מתעקש לראות את זה וסרטי 'מוות קליני' אז תדע דבר אחד-לאחר שצפית בסרטים הללו, אם אתה לא חוזר בך משמע-שב בתשובה אזי אתה מזיד וכבר לא שוגג.
--- סוף ציטוט ---
מה? והזהרתה אותי רק עכשיו?
אלמ:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 07, 2010, 20:42:28 ---מה? והזהרתה אותי רק עכשיו?
--- סוף ציטוט ---
אמרתי לך עוד ממזמן כששאלת את בנג'ו פשוט היית כ"כ חפץ לצפות בזה אני מקווה עכשיו שתישא בהשלכות של זה...
Rafoe:
--- ציטוט של: אלמ על יוני 07, 2010, 20:22:49 ---הערה\אזהרה: ראוי לפני שאתה מביא סרט כזה להזהיר ולומר שהסרט מכיל בתוכו קטעים קשים לצפייה פיזית ובעיקר מילולית ואף זה עשוי להרחיק אנשים מהדת, מן הראוי להציג את האור החיובי שבדת ולא את הפן המאיים והוולגרי.
--- סוף ציטוט ---
אני חושב שההגדרה הנכונה לסרט הזה הוא "פוקח עיניים" ולא מפחיד.
לא מדובר כאן בילדים קטנים שמפחדים מכל דבר (אני מאמין שכל החברים כאן עברו את הגיל הזה). צריך לבוא לסרט הזה עם ראש פתוח ולהקשיב ברצינות למה שנאמר שם.
אני אישית ראיתי את הסרט הזה כבר שהייתי עמוק בתהליך ההתחזקות ולכן כמעט שום דבר לא חודש לי, אבל אני כן יכול להגיד שזה רק חיזק אותי יותר.
הבחור שהעליתי בשבילו את הקישור שאל איפה באים לידי ביטוי השכר והעונש על מעשיו של האדם, והסרט הזה בדיוק עלה לי לראש.
אני חושב שהסרט הזה נותן הרבה תשובות בנושא של שכר ועונש (כמו למשל העובדה שלאו דווקא זה אומר שנקבל את עונשינו בעולם הזה על חטאינו).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה