עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
האם מישהו מבין היהודים שומרי המצוות פה מוכן להסביר לי את הדבר הזה?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 01, 2010, 13:12:36 ---זה עדיין לא סותר שמניעת עבודה זרה, והתניית עבודה בארץ לפי דת, זה כפיה ומהלך אנטי דמוקרטי.
ולא הסברת כלום, העולם המערבי היום הוא דמוקרטי ומפותח, אם זה ארצות הברית, אירופה וישראל.
ורמת החיים של האדם הפשוט בסין, הודו, ברזיל וכן הלאה(ה-2 האחרונות הם דמוקרטיות אם אני לא טועה אגב) באופן מפתיע נמוכה מרמת החיים של אדם מערבי.
אבל אם אתה שואף להפוך את כלכלת מדינתנו לכלכלת סין, זה מצוין.
איך אמרת "לאוהד הפועל פתרונות", אז בבקשה.
--- סוף ציטוט ---
עשית סלט.
ההתנייה לעבודה בארץ תהיה על פי מפתח של קיום 7 מצוות בני נח וללא זיקה דתית אחרת, זה כפיה? נכון!
זה מהלך אנטי-דמוקרטי? נכון! זה לא שמדינת ישראל היא דמוקרטיה כיום, תחיה עם זה.
או, עכשיו צמצמנו את זה רק לעולם המערבי! בעיקר, ואם תסתכל היטב, תראה מה קורה בכל העולם המערבי עם האסלאם, ולכן הבאתי אותם לתוך המשוואה.
עכשיו במנותק, נושא צידי, זה דוגמאות למדינות מפותחות או כאלה שנמצאות על מסלול מהיר מאוד לעבר מצב מפותח שהם הגדרתית מהעולם השלישי אליבא דהגדרות המלחמה הקרה, אין שום מניעה אגב, שחלק מהמדינות שהשתייכו לגוש הזה בעבר יהיו בעלות משטר דמוקרטי (ולא זה הנושא).
רמת החיים נמוכה כרגע, אל תשכח את המהפך שעשתה בעבר יפן, סמל למדינה שלא השתייכה למערב והתברגה ב-G-8.
אני קפיטליסט לידיעתך, וככזה ישנם שטחים במישור הכלכלי (לא בכולם) שאני מאוד מקנא בסין דווקא.
העולם המערבי בשלבי קריסה, זה מה שהסברתי.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 01, 2010, 16:14:12 ---עשית סלט.
ההתנייה לעבודה בארץ תהיה על פי מפתח של קיום 7 מצוות בני נח וללא זיקה דתית אחרת, זה כפיה? נכון!
זה מהלך אנטי-דמוקרטי? נכון! זה לא שמדינת ישראל היא דמוקרטיה כיום, תחיה עם זה.
או, עכשיו צמצמנו את זה רק לעולם המערבי! בעיקר, ואם תסתכל היטב, תראה מה קורה בכל העולם המערבי עם האסלאם, ולכן הבאתי אותם לתוך המשוואה.
עכשיו במנותק, נושא צידי, זה דוגמאות למדינות מפותחות או כאלה שנמצאות על מסלול מהיר מאוד לעבר מצב מפותח שהם הגדרתית מהעולם השלישי אליבא דהגדרות המלחמה הקרה, אין שום מניעה אגב, שחלק מהמדינות שהשתייכו לגוש הזה בעבר יהיו בעלות משטר דמוקרטי (ולא זה הנושא).
רמת החיים נמוכה כרגע, אל תשכח את המהפך שעשתה בעבר יפן, סמל למדינה שלא השתייכה למערב והתברגה ב-G-8.
אני קפיטליסט לידיעתך, וככזה ישנם שטחים במישור הכלכלי (לא בכולם) שאני מאוד מקנא בסין דווקא.
העולם המערבי בשלבי קריסה, זה מה שהסברתי.
--- סוף ציטוט ---
אני עשיתי סלט? נו טוב.
תמיד איתך הרבה יותר כיף להתווכח:
1. מדינת ישראל היא לא דמוקרטית? נמק(זה הולך להיות דיון מעניין).
2. בכל אופן בינתיים אני לא זה שצריך "להתמודד עם זה", אני לא זה שטוען שהיא לא דמוקרטית(וזה למה שגם אם יהיה תקנה כזאת היא לא תעבור בג''ץ בתקווה). ואני רק שואל, אם כך, אני מניח שלא תתנגד שהתניית עבודה במקומות מסוימים בארץ
תהיינה ביטול סממנים דתיים כלשהם, ונטישת הדת וערכיה(שזה מסתדר יופי לצרכיי תפוקה של פירמה, עצם כך שלעובד יהיה פחות ילדים, פחות ימים שהוא יעדר מהעבודה עקב הילדים, יוכל לעבוד בשבתות וחגים ועוד).
3. מצטער שאני בור, מה המהלך הזה, שאם כן יעבדו התיאלנדים אצלינו את בודה או לא לאסלאם? כיצד האסלאם משפיע על אופיה הדמוקרטיה כרגע של מדינות אירופאיות?
--- ציטוט ---4.עכשיו במנותק, נושא צידי, זה דוגמאות למדינות מפותחות או כאלה שנמצאות על מסלול מהיר מאוד לעבר מצב מפותח שהם הגדרתית מהעולם השלישי אליבא דהגדרות המלחמה הקרה, אין שום מניעה אגב, שחלק מהמדינות שהשתייכו לגוש הזה בעבר יהיו בעלות משטר דמוקרטי (ולא זה הנושא).
--- סוף ציטוט ---
מצויין, אז הדמוקרטיה עובדת, או לחלופין פיתוח מדינה לעולם המערבי מודרני דמוקרטי, מקדם את המדינות. לדוגמה יפן(כמובן שהבעיה בברזיל+הודו הם נטו כלכליות, אך מבחינה התקדמות פוליטית? מצוין). 3 המדינות האלו עדיפות על מדינות טוטליטריות בעלי פן דתי מהותי, לדוגמה סעודיה(למרות פיתוח המדינה מבחינה כלכלית).
5. סין, וזה חשוב לציין, הוא יצרן גדול וצרכן גדול עקב כמות האוכלוסייה הנתונה. לאחרונה הפיתוח הכלכלי מתקדם בזכות היותה צרכן גדול כרגע. אין שום הבטחה שהיא אכן תהפוך למעצמה מתקדמת כל שהיא, אלא אם כן היא לא תמנע חופש שוק, שיוכל לחופש דמוקרטי בתקווה.
החוסן הפוליטי שלה יתערער, ואולי באמת נראה גם אותה הופכת למדינה דמוקרטית בתקווה.
גם אם היא לא ממוקמת בדיוק במערב, כמו יפן, היא תחשב למדינה מערבית...
הלוחם באנרכיסטים:
אוהד הפועל מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית רק בשבילך וכול שאר השמאלנים המתיוונים ובשביל הערבים המחבלים המוסלמים הנאצים ימ"ו שר"י.
מדינה שמגרשת באכזריות יהודים אמיצים שמגינים על המולדת ולא מעיזה להיכנס לכפרים של ערבים מוסלמים נאצים ולאכוף שם את החוק היא רחוקה מלהיות דמוקרטיה.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: הלוחם באנרכיסטים על מרץ 01, 2010, 19:32:20 ---אוהד הפועל מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית רק בשבילך וכול שאר השמאלנים המתיוונים ובשביל הערבים המחבלים המוסלמים הנאצים ימ"ו שר"י.
מדינה שמגרשת באכזריות יהודים אמיצים שמגינים על המולדת ולא מעיזה להיכנס לכפרים של ערבים מוסלמים נאצים ולאכוף שם את החוק היא רחוקה מלהיות דמוקרטיה.
--- סוף ציטוט ---
אני לא חושב שעל זה הוא מדבר ואני מקווה שהוא יפרט מעבר למאמר להשוואת המדינה "לאח הגדול".
וכל מה שכתבת לא סותר את היותה דמוקרטית ואת היכולת של הציבור לשנות את פניה מכאן לכאן.
ההתנתקות או הגירוש כמו שאתם קוראים לזה(ואגב גם אני לא תמכתי בתכנית, תכנית מטומטמת בעיתוי גרוע, שנועדה לכפות על הפרסום השלילי שקיבל שרון, אז רה''מ, עקב פרשת האי היווני), התבצעה באופן דמוקרטי.
הציבור תמך בהתנתקות ברובו, למתנחלים היה את האופציה להתנגד, והכל הלך כשורה.
כנ''ל לגבע אי כניסה(סלח לי על הגיחוך, קיפוח מצחיק) לכפרים של ערבי ישראל(ראה הריסות ביפו, בירושלים וכן הלאה).
ועדיין קיימת אופציה ציבורית ללחוץ ולהיכנס לאותם כפרים ולטפל בבנייה הבלתי חוקית.
כל זה לא סותר את היותה דמוקרטית.
חרותניק:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 01, 2010, 20:01:05 ---אני לא חושב שעל זה הוא מדבר ואני מקווה שהוא יפרט מעבר למאמר להשוואת המדינה "לאח הגדול".
וכל מה שכתבת לא סותר את היותה דמוקרטית ואת היכולת של הציבור לשנות את פניה מכאן לכאן.
ההתנתקות או הגירוש כמו שאתם קוראים לזה(ואגב גם אני לא תמכתי בתכנית, תכנית מטומטמת בעיתוי גרוע, שנועדה לכפות על הפרסום השלילי שקיבל שרון, אז רה''מ, עקב פרשת האי היווני), התבצעה באופן דמוקרטי.
הציבור תמך בהתנתקות ברובו, למתנחלים היה את האופציה להתנגד, והכל הלך כשורה.
כנ''ל לגבע אי כניסה(סלח לי על הגיחוך, קיפוח מצחיק) לכפרים של ערבי ישראל(ראה הריסות ביפו, בירושלים וכן הלאה).
ועדיין קיימת אופציה ציבורית ללחוץ ולהיכנס לאותם כפרים ולטפל בבנייה הבלתי חוקית.
כל זה לא סותר את היותה דמוקרטית.
--- סוף ציטוט ---
ההנתקות התבצעה באופן דמוקרטי?
עזוב שלגרש 8000 אנשים מהבתים החוקיים שלהם (כולל המתים שלהם) זה מלכתחילה הליך לא דמוקרטי ואם דבר כזה היה קורה לערבים
אז היית צועק ומקשקש על כמה שזה לא דמוקרטי, אבל בוא נשאיר את כל זה בצד כרגע.
העובדה היא ששרון רימה את בוחריו שכהצהיר "דין נצרים כדין ת"א" ועל כך קיבל 38 מנדטים ואחר כך פתאום החליט שהוא רוצה
לצאת מנצרים כמו שאמרת אך ורק כדי לכסות את השחיתות המחליאה שלו, וכמובן שהפרקליטות והתקשורת "איתרגה" אותו
ושיתפה איתו פעולה כל הדרך.
בנוסף לכך שרון ועוד 14 מחבריו בליכוד השתמשו במנדטים של הבוחר בלי בושה שאותם הם קיבלו על סמך מצע שונה
לחלוטין הלכו והקימו את כנופיית "קדימה" עם אותם מנדטים מבלי להתבייש בכך.
תסלח לי אבל אם מבחינתך זה נחשב מהלכים דמוקרטיים אז אתה וכל המדינה הזאת בבעיה קשה...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה