עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

האם מישהו מבין היהודים שומרי המצוות פה מוכן להסביר לי את הדבר הזה?

(1/9) > >>

T-800:
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3854109,00.html

אני תמיד חשבתי שהתפיסה ביהדות היא שאין לכפות את הדת היהודית על מי שאינו יהודי. חשבתי שזה ההבדל בין היהודים לבין ה"מוסלמים הנאצים".

הימני:
זה כי לפי היהדות גם הגויים חייבים לשמור על 7 מצוות בני נח, שאחת מהן היא איסור עבודה זרה.

חוץ מזה אין פה כפייה, מי שלא רוצה לקבל עליו את זה לא חייב - הוא פשוט לא יעבוד שם.

זה כמו שאתה הולך לעבוד במקום עבודה ומחייבים אותך לעבוד 5 משמרות בשבוע, אתה לא רוצה - לא צריך .

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: הימני על פברואר 27, 2010, 17:40:26 ---זה כי לפי היהדות גם הגויים חייבים לשמור על 7 מצוות בני נח, שאחת מהן היא איסור עבודה זרה.

חוץ מזה אין פה כפייה, מי שלא רוצה לקבל עליו את זה לא חייב - הוא פשוט לא יעבוד שם.

זה כמו שאתה הולך לעבוד במקום עבודה ומחייבים אותך לעבוד 5 משמרות בשבוע, אתה לא רוצה - לא צריך .

--- סוף ציטוט ---

אה אוקי, אז אם אני יחייב את העובדים שלי להתפלל לבודה, זה לא כפיה, זה בסדר, זה בדיוק כמו לעבוד 5 משמרות בשבוע, ואם לא אז שילכו למקום אחר.

T-800:

--- ציטוט של: הימני על פברואר 27, 2010, 17:40:26 ---זה כי לפי היהדות גם הגויים חייבים לשמור על 7 מצוות בני נח, שאחת מהן היא איסור עבודה זרה.

--- סוף ציטוט ---

אבל למה שהגויים ישמרו על מצוות נוח? הם לא יהודים!

הימני:

--- ציטוט של: Honlohoho1 על פברואר 27, 2010, 18:24:41 ---אבל למה שהגויים ישמרו על מצוות נוח? הם לא יהודים!

--- סוף ציטוט ---

כי אלו מצוות בסיסיות ביותר לניהול תקין של העולם. לא מבקשים יותר מידי :

לא לרצוח, לא לגילוי עריות, לא להאמין בפסלים מטופשים. . .  רוב הגויים מקיימים את המצוות האלו בלי שהם שמים לב. 

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה