עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

האם מישהו מבין היהודים שומרי המצוות פה מוכן להסביר לי את הדבר הזה?

<< < (4/9) > >>

דניאל בן יהושע:

--- ציטוט של: DiZaSTeR על פברואר 28, 2010, 11:05:25 ---אבל הנצרות היא עבודה זרה לא? כי הם בעצם מקדשים את ישו ומתייחסים אליו כמו אלוהים ומבקשים ממנו בקשות כאילו הוא אלוהים
לכן בעצם רק יהודים ומוסלמים מקיימים את מצוות נוח, לא ככה?

--- סוף ציטוט ---
לפי האמונה הנוצרית(לפחות הקתולית) הבן הוא רוח הקודש; רוח הקודש הוא האב; והאב הוא הבן - אך יחד עם זאת הם ישויות נפרדות, לכן פולתיאיזם או יותר נכון עבודה בשיתוף(סינקריטזם) לפיכך ע"ז ועכומ"ז.

מעניין לדעת המילה רוח בעברית היא זו"נ כמו שמש וסכין.
דוגמה: "רוח, רוח למה לא תשכב לנוח?"

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על פברואר 27, 2010, 22:28:29 ---שיגיע הסנהדרין נדבר.
כל כפיה כזאת כרגע, בעידן המודרני דמוקרטי, לשלול דת מסוימת, זה אקט בלתי דמוקרטי וזה כפיה, זה מגעיל.

--- סוף ציטוט ---
לגבי הסנהדרין, אתה צודק.
אבל לגבי הדמוקרטיה...לא כל כך.
הבה נדבר על משהו בסיסי דמוקרטי כמו רוב ומיעוט, רוב  העולם כיום, הן בשטח והן באוכלוסין לא חי במשטרים דמוקרטיים, אז וכי איך בדיוק העידן הופך להיות "מודרני דמוקרטי", לאוהד הפועל הפתרונים.....
ואני אפילו לא התחלתי לדבר על מה שעושה האסלאם בכל מקום בו הוא מיעוט משמעותי במדינות המערב, כשהאסלאם כל כולו הוא שלילת כל דת אחרת ואורחותיה.
זה הוא הבסיס של חוקי השריעא, ומעוזים של שריעא כבר מצויים לאורכן ולרוחבן של מדינות מערביות אוריינטציה דמוקרטית, אז את הזיותיך על "עידן דמוקרטי" תמכור בבקשה למישהו אחר...

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 28, 2010, 14:50:18 ---לגבי הסנהדרין, אתה צודק.
אבל לגבי הדמוקרטיה...לא כל כך.
הבה נדבר על משהו בסיסי דמוקרטי כמו רוב ומיעוט, רוב  העולם כיום, הן בשטח והן באוכלוסין לא חי במשטרים דמוקרטיים, אז וכי איך בדיוק העידן הופך להיות "מודרני דמוקרטי", לאוהד הפועל הפתרונים.....
ואני אפילו לא התחלתי לדבר על מה שעושה האסלאם בכל מקום בו הוא מיעוט משמעותי במדינות המערב, כשהאסלאם כל כולו הוא שלילת כל דת אחרת ואורחותיה.
זה הוא הבסיס של חוקי השריעא, ומעוזים של שריעא כבר מצויים לאורכן ולרוחבן של מדינות מערביות אוריינטציה דמוקרטית, אז את הזיותיך על "עידן דמוקרטי" תמכור בבקשה למישהו אחר...

--- סוף ציטוט ---

איך הצלחת להכניס לכאן את המוסלמים רק אתה יודע. מה זה קשור?

ולא כתבתי שרוב העולם הוא דמוקרטי, שבעידן המודרני המשטר המעודף הוא דמוקרטי. והסיבות ברורות. מי שמתנהל על פי כוהני קודש דתיים אלו מדינות עולם שלישית לא מדינות דמוקרטיות מערביות. משהוא אמר ספין ולא קיבל?
טוב לדעת מה הם השאיפות של הימין האמיתי.

אני שואף שפה מדינת ישראל יהיה דמוקרטיה לכולם, גם למי שהחליט שאיזה פסל של בודה זה אליל בעל כוחות סופר על, וגם אם איזה מוחמד החליט אחרת.

נץ וגאה בזה:
הזכרתי את המסלמים, אוהד הפועל, כדי להחזיר אותך לקרקע המציאות.
וזה מאוד קשור, לוגיקה פשוטה.
אמרת שהעידן הוא דמוקרטיה מודרנית, הראתי לך שאתה שוגה באשליות, סה טו.
ולגבי הגדרת "מדינות עולם שלישי", זה סתם הגדרה אנכרוניסטית של המלחמה הקרה, זה נגמר ולא רלוונטי.
להזכירך, סין, הודו וברזיל הם מדינות השייכות לעולם השלישי על פי הגדרות המלחמה הקרה, ועכשיו...

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 01, 2010, 09:38:47 ---הזכרתי את המסלמים, אוהד הפועל, כדי להחזיר אותך לקרקע המציאות.
וזה מאוד קשור, לוגיקה פשוטה.
אמרת שהעידן הוא דמוקרטיה מודרנית, הראתי לך שאתה שוגה באשליות, סה טו.
ולגבי הגדרת "מדינות עולם שלישי", זה סתם הגדרה אנכרוניסטית של המלחמה הקרה, זה נגמר ולא רלוונטי.
להזכירך, סין, הודו וברזיל הם מדינות השייכות לעולם השלישי על פי הגדרות המלחמה הקרה, ועכשיו...

--- סוף ציטוט ---

זה עדיין לא סותר שמניעת עבודה זרה, והתניית עבודה בארץ לפי דת, זה כפיה ומהלך אנטי דמוקרטי.
ולא הסברת כלום, העולם המערבי היום הוא דמוקרטי ומפותח, אם זה ארצות הברית, אירופה וישראל.
ורמת החיים של האדם הפשוט בסין, הודו, ברזיל וכן הלאה(ה-2 האחרונות הם דמוקרטיות אם אני לא טועה אגב) באופן מפתיע נמוכה מרמת החיים של אדם מערבי.
אבל אם אתה שואף להפוך את כלכלת מדינתנו לכלכלת סין, זה מצוין. 
איך אמרת "לאוהד הפועל פתרונות", אז בבקשה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה