שונות > מה שבראש

שאלה

<< < (3/7) > >>

אֵיתָן:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 21:21:48 ---כאוס שהיה נגרם כך או כך בעתיד אם עיראק הייתה נשארת תחת סדאם. הוא ניסה לשים סונים, שיעים ונוצרים, ערבים, כורדים ואשורים תחת כפיפה אחת בשם הלאומנות הערבית וניסה לפתח אתוס משותף, אבל זה דבר שפשוט נועד שלא להצליח. בצורה כזו או אחרת, לאזרחי עיראק יש חיים הרבה יותר טובים בימינו מאשר בימים תחת סדאם.

בקשר לדמוקרטיה, עניתי לך מה דרוש לכך. ביטול הדמוקרטיה דורש ביטול חוקי יסוד, ולשם כך דרושה תמיכתם של 80 חברי כנסת.

--- סוף ציטוט ---
אוהד ואתה חושב כשארה"ב תעזוב את עיראק יהיה שם עדיין סדר?
העירקאים הולכים להיות בני ברית של האיראנים,ממש אורה לארה"ב.
לפחות לפני זה הם היו אויבות.ארה"ב כמו שאמרת יצרה לעצמה ממשלת בובות ולא כדי שיהיה טוב לעירקים.
הדמוקרטיה פתחה את השער למשטרים אפלים לעלות.

אוהד שוב אני שואל רוב העם רוצה במדינה יהודית,מה עושים?  מיעוט שולט על רוב?

למדיהו:

--- ציטוט של: אֵיתָן על פברואר 25, 2008, 21:27:39 ---אוהד ואתה חושב כשארה"ב תעזוב את עיראק יהיה שם עדיין סדר?
העירקאים הולכים להיות בני ברית של האיראנים,ממש אורה לארה"ב.
לפחות לפני זה הם היו אויבות.ארה"ב כמו שאמרת יצרה לעצמה ממשלת בובות ולא כדי שיהיה טוב לעירקים.
הדמוקרטיה פתחה את השער למשטרים אפלים לעלות.

אוהב שוב אני שואל רוב העם כולו רוצה במדינה יהודית,מה עושים?

--- סוף ציטוט ---
העיראקים ממש לא הולכים להיות בני ברית של האיראנים, ארה"ב ישאירו שם ממשלת בובות, כנראה עריצות ולא דמוקרטיה, שתהיה כפופה לארה"ב.

אם רוב העם רוצה מדינה דתית, יש דבר שנקרא קלפי ויש דבר שנקרא בחירות, משתתפים בהן. אם זה לא מצליח, מבצעים מהפכה. היו דברים מעולם.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 21:29:31 ---העיראקים ממש לא הולכים להיות בני ברית של האיראנים, ארה"ב ישאירו שם ממשלת בובות, כנראה עריצות ולא דמוקרטיה, שתהיה כפופה לארה"ב.

אם רוב העם רוצה מדינה דתית, יש דבר שנקרא קלפי ויש דבר שנקרא בחירות, משתתפים בהן. אם זה לא מצליח, מבצעים מהפכה. היו דברים מעולם.

--- סוף ציטוט ---
רוב הערבים לא אהודים גדולים של ארה"ב ומי אמר שלא תהיה הפיכה שם בממשלת הבובות.
ממשלת בובות תיפול בסופו של דבר כי ארה"ב בעצמה כבר מתנדנדת בבית הפרטי שלה.
שוב אני אומר אם העם רוצה מדינת יהודית,מה עושים?
אולי לא הסברתי את עצמי נכון.
יש רוב דתי בארץ ישראל והוא לא מעוניין בדמוקרטיה אלא מעוניין במדינה יהודית מה עושים?
אמרת את הדמוקרטיה אי אפשר לבטל רק ע"י 80 חברי כנסת, אבל אם רוב העם מעוניין במדינה יהודית?
מהפכה גם יכולה להיות אפשרות אבל לא נראה לי שתהיה למרות שאני לא  שולל את האפשרות.

למדיהו:

--- ציטוט של: אֵיתָן על פברואר 25, 2008, 21:34:06 ---רוב הערבים לא אהודים גדולים של ארה"ב ומי אמר שלא תהיה הפיכה שם בממשלת הבובות.
ממשלת בובות תיפול בסופו של דבר כי ארה"ב בעצמה כבר מתנדנדת בבית הפרטי שלה.
שוב אני אומר אם העם רוצה מדינת יהודית,מה עושים?
אולי לא הסברתי את עצמי נכון.
יש רוב דתי בארץ ישראל והוא לא מעוניין בדמוקרטיה אלא מעוניין במדינה יהודית מה עושים?
אמרת את הדמוקרטיה אי אפשר לבטל רק ע"י 80 חברי כנסת, אבל אם רוב העם מעוניין במדינה יהודית?
מהפכה גם יכולה להיות אפשרות אבל לא נראה לי שתהיה למרות שאני לא  שולל את האפשרות.

--- סוף ציטוט ---
רוב הערבים לא אוהדים את ישראל, אבל במדינות ערב השילטון מורם מהעם.

אין רוב דתי בארץ, יש רוב מסורתי אבל הוא בכל זאת רוצה מדינה דמוקרטית (אחרת היה בוחר במפלגה כזו).
אני חושב שכבר הסברתי את עצמי מספיק טוב מה עושים אם העם רוצה מדינה דתית.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 21:40:42 ---רוב הערבים לא אוהדים את ישראל, אבל במדינות ערב השילטון מורם מהעם.

אין רוב דתי בארץ, יש רוב מסורתי אבל הוא בכל זאת רוצה מדינה דמוקרטית (אחרת היה בוחר במפלגה כזו).
אני חושב שכבר הסברתי את עצמי מספיק טוב מה עושים אם העם רוצה מדינה דתית.

--- סוף ציטוט ---
במדינות ערב אולי השילטון מורם מהעם אבל אף אחד מהם לא ייסבול בובה אמריקאית.
אני אמרתי שאם העם בוחר בדמוקרטיה בסדר גמור,הרוב קובע.
אוהד אני לא אמרתי שיש רוב דתי,אני שואל אם יהיה רוב האם ניתן לבטל את הדמוקרטיה?
הסברת שאפשר  לבטל אותה ע"י 80 חברי כנסת אבל אני שואל ברגע שיהיה רוב דתי מה נעשה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה