שונות > מה שבראש

שאלה

(1/7) > >>

דור1992:
בדרך כלל מי שהוא ימני בדעותיו נוטה להעדיף את בני לאומו על פני בני לאום אחר.

שמאלנים בדרך כלל מפרשים את זה כגזענות.

מישהו שיכול להסביר ולטעון את זה היטב מדוע זה לא גזענות, אני אשמח מאוד, תודה.

דור1992:
חבר'ה זה חשוב.

יש פה מספיק אנשים שמסוגלים להסביר ולטעון מדוע זה לא גזענות.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: דור1992 על פברואר 25, 2008, 14:21:01 ---בדרך כלל מי שהוא ימני בדעותיו נוטה להעדיף את בני לאומו על פני בני לאום אחר.

--- סוף ציטוט ---
דור אם אומרים לך שאתה גזעני,אז התורה גם גזענית.
היהדות באה לפני כל התרבות הנאורה וכל מיני דברים הנקראים גזענות אז קצת כבוד ליהדות.
כל עם וכל לאום דורש דבר בסיסי שזה הבדלה משאר העמים.

פּז:

--- ציטוט של: אֵיתָן על פברואר 25, 2008, 20:01:00 ---דור אם אומרים לך שאתה גזעני,אז התורה גם גזענית.
היהדות באה לפני כל התרבות הנאורה וכל מיני דברים הנקראים גזענות אז קצת כבוד ליהדות.
כל עם וכל לאום דורש דבר בסיסי שזה הבדלה משאר העמים.

--- סוף ציטוט ---
אתה חושב שתשכנע מישהו אם תגיד שגם התורה גזענית?, איזה מן טיעון זה?
גם קניבליזם בא לפני התרבות הנאורה, אך לפי הלוגיקה שלך, יש לכבד גם התופעה הזו, לא?

--- ציטוט של: דור1992 על פברואר 25, 2008, 14:21:01 ---בדרך כלל מי שהוא ימני בדעותיו נוטה להעדיף את בני לאומו על פני בני לאום אחר.

--- סוף ציטוט ---
עפ"י הדעה שאתה מציג כאן, השמאלנים צריכים להתבייש בכך שהם קונים למשפחתם אוכל.
איזה מן דבר זה? השמאלן מעדיף את בני משפחתו על פני אנשים אחרים? ומה עם ההומלס בפינת הרחוב, הוא לא אדם, אין לו זכויות?

אֵיתָן:

--- ציטוט של: פּז על פברואר 25, 2008, 20:22:57 ---אתה חושב שתשכנע מישהו אם תגיד שגם התורה גזענית?, איזה מן טיעון זה?
גם קניבליזם בא לפני התרבות הנאורה, אך לפי הלוגיקה שלך, יש לכבד גם התופעה הזו, לא?
עפ"י הדעה שאתה מציג כאן, השמאלנים צריכים להתבייש בכך שהם קונים למשפחתם אוכל.
איזה מן דבר זה? השמאלן מעדיף את בני משפחתו על פני אנשים אחרים? ומה עם ההומלס בפינת הרחוב, הוא לא אדם, אין לו זכויות?

--- סוף ציטוט ---
כן יש לכבד אותהוגם שאני נגד הערבים אני לא יכול לקרוא להם פרימטבים.זאת הבעיה של רוב העולם ושל העולם המערבי במיוחד שהוא לא מוכן לקבל תרבויות שונות.
פז כל עוד התרבות הזאת לא מזיקה לעם שלי ותרבות שלי,שייעשו מה שהם רוצים אנחנו לא צריכים להתערב בעניינים שלהם אבל אם הם יגיעו אליי זאת כבר תהיה מלחמת תרבויות בלתי נמנעת כמו שקורה עכשיו בעולם.
ארה"ב וכל העולם המערבי כופה על מדינות שלמות את הדמוקרטיה מבלי לשאול את העם אם הוא בכלל רוצה דמוקרטיה.
אני לא אומר שהתורה גזענית אלא התרבות הנאורה אומרת,אם התורה מבדילה בין יהודי ללא יהודי אתה יכול לשנות את זה?
אם היהדות מבדילה בין יהודי לבין לא יהודי איך נקרא לזה במונחים של היום?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה