שונות > מה שבראש

שאלה

<< < (7/7)

אֵיתָן:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 26, 2008, 19:05:53 ---אנשים חיים רק לתקופה מסוימת, ואם הם עשירים מספיק, אז אני חושב שהם יכולים לספק עצמם בעזרת הכסף.
ממש לא, הדגשתי שהכסף יכול לקנות כמעט הכל. כסף לא יכול לקנות אהבה (אמיתית), חברות (אמיתית), משפחה (הורים, אחים/אחיות) ועוד.

--- סוף ציטוט ---
גם לא כמעט הכל,פרשתי מהדיון כי זה נהפך לוויכוח של ראיית חיים של כל אחד ואין דרך מוצא. :)
תאוות ממון היא מבין התאוות הכי קשות שקשה לאדם לצאם מהם כי תאוות הממון כוללת בתוכה את כל התאוות וגם גם צדיקים נפלו בה לצערי הרב.

למדיהו:
אני לא תאוו לממון או לכסף, אבל אילי הנפט הערביים ואנשי השילטון הערביים (כמו בכל שילטון אחר) - כן.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 26, 2008, 19:09:50 ---אני לא תאוו לממון או לכסף, אבל אילי הנפט הערביים ואנשי השילטון הערביים (כמו בכל שילטון אחר) - כן.

--- סוף ציטוט ---
כנראה ששכחת לאן הכסף הזה הולך
ואפרופו הנהגה, בן לאדן לא לבד, וגם לא בדיוק מייצג דעת מיעוט, אני מזכיר את- יוסוף אל קארדאווי, איקרמה סאברי, סייד קוטאב, איימן אל זוואהירי, חסן אל בנא, חסן אל תוראבי וכו'
וכן הסתירה האולטימטיבית להנחת היסוד שלך שמעבר טכנולוגי מהיר בהכרח מוליד קיצוניות, מצד אחד זה גרמניה הנאצית ומצד שני סין, מקווה שעכשיו אתה קצת קולט למה כל התזה שלך לא מחזיקה מים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה