שונות > מה שבראש
שאלה
שלמה:
עירק אכן תהפוך בסופו של דבר לבעלת ברית של אירן יש שם רוב שיאי.
ואכן יהיה שם ממשל בובות אבל כמה זמן הוא יחזיק מעמד?
חודש,שנה,עשור?
סופם של ממשלי בבות ליפול כשהעם ימצא מנהיג חזק.
והאמריקאים לא יתקפו את העירקים שוב.
למדיהו:
--- ציטוט של: אֵיתָן על פברואר 25, 2008, 21:57:41 ---במדינות ערב אולי השילטון מורם מהעם אבל אף אחד מהם לא ייסבול בובה אמריקאית.
אני אמרתי שאם העם בוחר בדמוקרטיה בסדר גמור,הרוב קובע.
אוהד אני לא אמרתי שיש רוב דתי,אני שואל אם יהיה רוב האם ניתן לבטל את הדמוקרטיה?
הסברת שאפשר לבטל אותה ע"י 80 חברי כנסת אבל אני שואל ברגע שיהיה רוב דתי מה נעשה?
--- סוף ציטוט ---
תלוי עד כמה ההשפעה האמריקנית חזקה.
מה הכוונה מה נעשה כשיהיה רוב דתי ? למה התשובה של ללכת לכנסת או לעשות מהפכה היא תשובה שלא מספקת אותך ?
אֵיתָן:
--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 22:19:39 ---תלוי עד כמה ההשפעה האמריקנית חזקה.
מה הכוונה מה נעשה כשיהיה רוב דתי ? למה התשובה של ללכת לכנסת או לעשות מהפכה היא תשובה שלא מספקת אותך ?
--- סוף ציטוט ---
האיסלם הרבה יותר חזק מההשפעה האמריקאית.
רוב דתי-כשיהיה בארץ ישראל רוב דתי האם יהיה אפשר לבטל את הדמוקרטיה? (שאלה כל-כך פשוטה,אין פה כל כך מה לחשוב)
אם הרוב בארץ תומך בדמוקרטיה,האם אפשר למנוע מהערבים להתרבות ולהפוך את ישראל למדינה מוסלמית?
למדיהו:
--- ציטוט של: אֵיתָן על פברואר 25, 2008, 22:26:50 ---האיסלם הרבה יותר חזק מההשפעה האמריקאית.
רוב דתי-כשיהיה בארץ ישראל רוב דתי האם יהיה אפשר לבטל את הדמוקרטיה? (שאלה כל-כך פשוטה,אין פה כל כך מה לחשוב)
אם הרוב בארץ תומך בדמוקרטיה,האם אפשר למנוע מהערבים להתרבות ולהפוך את ישראל למדינה מוסלמית?
--- סוף ציטוט ---
הכסף יותר חזק מהאסלאם.
וכבר עניתי לשאלתך.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 26, 2008, 07:22:25 ---הכסף יותר חזק מהאסלאם.
וכבר עניתי לשאלתך.
--- סוף ציטוט ---
וואלה? אם הכסף יותר חזק מהאיסלם אז מה קורה בארץ ישראל?
כל המנהיגים בארץ ישראל ובעולם המערבי חשבו שאפשר לשלוט על הערבים ע"י שיביאו להם טכנולוגיה,כסף והשכלה,התוצאה הייתה ההיפך הערבים נעשו לאומניים ויותר משכילים.
רוחניות יותר חזקה מחומריות בסופו של דבר,אתה יכול לשחד אדם בחומר אבל הרוחניות יותר חזקה.
לא קיבלתי תשובה אבל אין טעם להפוך את זה לוויכוח.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה