שונות > מה שבראש
יש לי שאלה חשובה
Rafoe:
--- ציטוט של: IRON_MAN על מאי 15, 2012, 21:39:43 ---הקטע שאני בכלל לא עדין..ואני בכלל לא נראה כזה.היא פשוט ראתה שאני מתנהג בנימוס ובדרך ארץ כלפיה ואולי היא פירשה את זה כעדינות.אבל מה אז אני התנהג כמו ערס מצוי ח״ו?? אני לא מבין מה הם רוצות.ולא מדובר פה בבחורה חילונית בכלל.אדרבה זו אשה נורא חכמה ורצינית ואחראית.אולי זה בגלל שבעברה היא הייתה רגילה להיות פלפלים כזאת.אז מה לעשות בנידון?
--- סוף ציטוט ---
הדבר היחיד שאני יכו להגיד לך הוא תהיה עצמך ולא שום דבר אחר.
אם אתה עדין אז תישאר כזה (אל תנסה להעמיד פנים לכאן או לכאן).
IRON_MAN:
יש עוד פיגור אצל בחורות שאני לא מבין.אם למשל יהיו שני גברים,אחד גם נאה וגם ירא שמיים בעל מידות ומאידך השני אומנם נאה אבל מתנהג כמו בהמה ובגסות כלפי כל אז הם יעדיפו את הערס המצוי על הגבר הג׳נטלמן והנאה.איך מסבירים טירוף כזה? כי גם דתיות מתנהגות ככה! הם יעדיפו ערבי מסריח וטמא על פני יהודי נאה ומוסרי..זה מחלת נפש או משהו כזה? כי זה לא על פי דעת ההלכה בכלל! על פי האמת צריך שיהיה את העיקר שזה מידות טובות וגם שתהיה משיכה פיזית ותו לו.גם אותכם זה מעצבן להיוכח שבחורות יהודיות יעדיפו ללכת עם ערבים וגוים בהמתייים כמו סודנים מאשר שאתם תיזכו בה? אותי אישית זה נורא מרתיח.לפני כשבועיים הייתי אמור להיפגש עם בחורה בת 25 מירושלים וכשכבר התארגנתי ויצאתי מהבית לכיון מקום המפגש אז אני מרים אליה טלפון בכדי לדעת להיכן להגיע,ופתאום היא אומרת לי ״אני לא יכולה היום״... אז אם את לא יכולה מדוע לא טרחת להודיע לבן אדם לפני? מה עם הגזל של הזמן? מה עם האונאת דברים שנגרמה? וחמור יותר! לאחר מכן ראיתי שיש לה חברים ערבים בפייסבוק שחולקים לה מחמאות על התמונות.והיא עוד ״דתייה״...הגענו למצב שאי אפשר לתת המון מינימאלי באף אחד למעט יחידי סגולה.לכן אני כבר לא מתרגש מפניות של בחורות אלי באתרי הכרויות דתיים.סתם ילדות קטנות שלא יודעות כלום מהחיים.עדיף להשקיע את הזמן בצמיחה אישית כמו לימוד תורה,מוזיקה,ספורט,בעלי חיים,תפילות,לימוד היסטוריה.
IRON_MAN:
או שבכלל אחד אחרת אומרת לי שהיא רוצה לקיים יחסי מין לפני שאני אתחתן איתה :old_WTF_Aza: ״דתייה״ :old_sad:
Rafoe:
--- ציטוט של: IRON_MAN על מאי 15, 2012, 22:27:03 ---יש עוד פיגור אצל בחורות שאני לא מבין.אם למשל יהיו שני גברים,אחד גם נאה וגם ירא שמיים בעל מידות ומאידך השני אומנם נאה אבל מתנהג כמו בהמה ובגסות כלפי כל אז הם יעדיפו את הערס המצוי על הגבר הג׳נטלמן והנאה.איך מסבירים טירוף כזה? כי גם דתיות מתנהגות ככה! הם יעדיפו ערבי מסריח וטמא על פני יהודי נאה ומוסרי..זה מחלת נפש או משהו כזה? כי זה לא על פי דעת ההלכה בכלל! על פי האמת צריך שיהיה את העיקר שזה מידות טובות וגם שתהיה משיכה פיזית ותו לו.גם אותכם זה מעצבן להיוכח שבחורות יהודיות יעדיפו ללכת עם ערבים וגוים בהמתייים כמו סודנים מאשר שאתם תיזכו בה? אותי אישית זה נורא מרתיח.לפני כשבועיים הייתי אמור להיפגש עם בחורה בת 25 מירושלים וכשכבר התארגנתי ויצאתי מהבית לכיון מקום המפגש אז אני מרים אליה טלפון בכדי לדעת להיכן להגיע,ופתאום היא אומרת לי ״אני לא יכולה היום״... אז אם את לא יכולה מדוע לא טרחת להודיע לבן אדם לפני? מה עם הגזל של הזמן? מה עם האונאת דברים שנגרמה? וחמור יותר! לאחר מכן ראיתי שיש לה חברים ערבים בפייסבוק שחולקים לה מחמאות על התמונות.והיא עוד ״דתייה״...הגענו למצב שאי אפשר לתת המון מינימאלי באף אחד למעט יחידי סגולה.לכן אני כבר לא מתרגש מפניות של בחורות אלי באתרי הכרויות דתיים.סתם ילדות קטנות שלא יודעות כלום מהחיים.עדיף להשקיע את הזמן בצמיחה אישית כמו לימוד תורה,מוזיקה,ספורט,בעלי חיים,תפילות,לימוד היסטוריה.
--- סוף ציטוט ---
אל תתייאש. יש המון בחורות יהודיות טובות (אסור להכליל).
אבל דבר אחד אגיד לך באופן נחרץ - לעולם לא אתקרב ליהודייה (וגם אם תהיה חרדית) שהייתה בקשר כלשהו עם גוי (אם ערבי או אחר).
זה מבחינתי קו אדום שלא ייחצה, ולא משנה כמה טוב היא תיראה.
ואם אתה אומר שראית חברים ערבים בפייסבוק שהחמיאו לה, אז יצא לך רק טוב שלא נכנסת איתה לקשר (משמיים זימנו לך את ביטול הפגישה איתה).
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה. מגיע לך יהודייה טובה מבית טוב שתעריך אותך בזכות מי שאתה, ושתעריך את המידות שלך.
אתה לא צריך להעמיד פנים.
IRON_MAN:
זה סוג של בגידה בעם זה שהם הולכות עם ערבים וגויים.אתה מרחם על פרוצות כאלו? אני חושב שאין טעם לחלץ אותן מהכפרים הערבים.שיאכלו את הדייסה שבישלו לעצמן.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה