שונות > מה שבראש

יש לי שאלה חשובה

<< < (3/6) > >>

לוחם יהודה:

--- ציטוט של: IRON_MAN על מאי 15, 2012, 10:23:08 ---רון זה בגלל ששני ההורים שלה ניפטרו לכן היא מחפשת דמות אב.אני בכלל לא עדין.בטח שצריך אהבה.אחרת מה נשתגע מבדידות?

--- סוף ציטוט ---

אתה רוצה להיות בעלה או אבא שלה? היא צריכה דמות של גבר לא דמות של אב.
הכי טוב לדעתי כמו שאמרו פה לך תתייעץ עם רב שיעזור לך לפי דעת תורה.. אחרי הכל אתה אומר שאתה רוצה לסגור איתה חתונה אז חבל שתחליט החלטות גורליות מדיון בפורום..

בהצלחה אחינו.

IRON_MAN:
להביא לה פרחים זה סימן לביטוי רגש? או שהיא תחשוב שאני פזיז וחסר עקרונות בכך שאני מחניף לכל אחת? ואני גרוע בהומור...יש לך המלצה איך לשפר את זה בטלפון ופגישה? אפילו קצת.העיקר שהיא תחוש שמשהו זז.

לוחם יהודה:

--- ציטוט של: IRON_MAN על מאי 15, 2012, 15:00:13 ---להביא לה פרחים זה סימן לביטוי רגש? או שהיא תחשוב שאני פזיז וחסר עקרונות בכך שאני מחניף לכל אחת? ואני גרוע בהומור...יש לך המלצה איך לשפר את זה בטלפון ופגישה? אפילו קצת.העיקר שהיא תחוש שמשהו זז.

--- סוף ציטוט ---

אם היה לנו ספר הוראות איך להתנהג עם נקבות מצבנו היה טוב, פשוט תזרום אחי אל תחשוב יותר מדי.. תהיה גם רגיש איתה שצריך וגם רציני.
זה הרבה תלוי בסיטואציה אז אני לא יכול להגיד לך כן תביא פרחים או לא, אתה צריך לדעת לבד..

Rafoe:
בניגוד לכל הקלישאות אני לא חושב שאדם יכול להשתנות (במיוחד בשביל בחורה).

אל תנסה לשנות את ההתנהגות שלך, כי זה ייראה מאולץ.

פשוט תהיה אתה בצורה הכי אמיתית.
אני לא מאמין שאין לך חוש הומור (לכל אחד יש).

ואל תקשיב לאף אחד - אם אתה עדין זה לא אומר שאתה נשי או חס וחלילה הומו.

פשוט תהיה אתה.

בהצלחה  :)

IRON_MAN:
הקטע שאני בכלל לא עדין..ואני בכלל לא נראה כזה.היא פשוט ראתה שאני מתנהג בנימוס ובדרך ארץ כלפיה ואולי היא פירשה את זה כעדינות.אבל מה אז אני התנהג כמו ערס מצוי ח״ו?? אני לא מבין מה הם רוצות.ולא מדובר פה בבחורה חילונית בכלל.אדרבה זו אשה נורא חכמה ורצינית ואחראית.אולי זה בגלל שבעברה היא הייתה רגילה להיות פלפלים כזאת.אז מה לעשות בנידון?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה