שונות > מה שבראש
יש לי שאלה חשובה
Rafoe:
--- ציטוט של: IRON_MAN על מאי 15, 2012, 22:43:33 ---זה סוג של בגידה בעם זה שהם הולכות עם ערבים וגויים.אתה מרחם על פרוצות כאלו? אני חושב שאין טעם לחלץ אותן מהכפרים הערבים.שיאכלו את הדייסה שבישלו לעצמן.
--- סוף ציטוט ---
אתה יכול לקרוא את תגובותיי הרבות בפורום שבהם אני מצהיר שוב ושוב שחילוץ בוגדות עם מחבלים קטנים הוא לא פחות מפיקוח נפש וסיכון חיי יהודים.
אבל זה לא הדיון כאן.
העצה שלי בשבילך היא חד משמעית - אם אתה אפילו חושד במעט שהיה לה קשר עם גויים בעבר, תפוס מרחק.
MAORO:
--- ציטוט של: Rafoe על מאי 15, 2012, 23:00:56 ---אתה יכול לקרוא את תגובותיי הרבות בפורום שבהם אני מצהיר שוב ושוב שחילוץ בוגדות עם מחבלים קטנים הוא לא פחות מפיקוח נפש וסיכון חיי יהודים.
אבל זה לא הדיון כאן.
העצה שלי בשבילך היא חד משמעית - אם אתה אפילו חושד במעט שהיה לה קשר עם גויים בעבר, תפוס מרחק.
--- סוף ציטוט ---
לא מסכים איתך אחי .
אני אישית בעצמי הכרתי מישהי , באמת ילדה חמודה , שגדלה בפנימייה , ושמה היו הרבה ערבים מסביב לפנימייה הזאת כי הם יודעים שבנות של פנימייה זה בנות חלשות בלי חינוך.
יום אחד הם התחילו לדבר איתה ונהיו "ידידים" שלה , והיא סיפרה לי שבדיעבד הם כל הזמן ניסו לקבוע איתה במקום מבודד , כנראה כדי לאנוס אותה ...
בכל מקרה היא לא הרגישה משהו לא בסדר , בסך הכל חיפשה חברים שיבינו אותה ויתנהגו בכבוד ( אתה יודע עד כמה הערבים האלה נוכלים ...),והם התנהגו אלייה ממש בכבוד , היא לא הבינה את המשמעות של ה-לנסות לקבוע איתה לבד , וכשהיא סיפרה לי את זה , הלכתי לרב שלי וסיפרתי לו , והוא הציע שאישתו תדבר עם הילדה , וככה באמת היה , ודרך אגב הרב גם הסביר לי "מה לעשות" ;D
בכל מקרה בסוף היא קבעה איתם עשו (לא משנה מי ) לערבי אמבוש , שברו לו את כל העצמות בגוף , ובאמת הערבים לא התקרבו יותר לפנימייה הזאת !
וככה צריכים לעשות בכל מקרה כזה ! לעשות שיעורים נגד התבוללות בבית ספר ! ולהפוך את המשטרה למשטרה יהודית נורמלית , לשלוח לדבר כזה צוות של מג"ב ולא כמה יהודים שלקחו את החוק ליידיים !
אל תגיד אף פעם שצריך להתייאש מיהודי , ליהודי תמיד יש תקנה , זה לא ערבי רחמנא ליצלן !
Rafoe:
--- ציטוט של: MAORO על מאי 16, 2012, 00:24:33 ---לא מסכים איתך אחי .
אני אישית בעצמי הכרתי מישהי , באמת ילדה חמודה , שגדלה בפנימייה , ושמה היו הרבה ערבים מסביב לפנימייה הזאת כי הם יודעים שבנות של פנימייה זה בנות חלשות בלי חינוך.
יום אחד הם התחילו לדבר איתה ונהיו "ידידים" שלה , והיא סיפרה לי שבדיעבד הם כל הזמן ניסו לקבוע איתה במקום מבודד , כנראה כדי לאנוס אותה ...
בכל מקרה היא לא הרגישה משהו לא בסדר , בסך הכל חיפשה חברים שיבינו אותה ויתנהגו בכבוד ( אתה יודע עד כמה הערבים האלה נוכלים ...),והם התנהגו אלייה ממש בכבוד , היא לא הבינה את המשמעות של ה-לנסות לקבוע איתה לבד , וכשהיא סיפרה לי את זה , הלכתי לרב שלי וסיפרתי לו , והוא הציע שאישתו תדבר עם הילדה , וככה באמת היה , ודרך אגב הרב גם הסביר לי "מה לעשות" ;D
בכל מקרה בסוף היא קבעה איתם עשו (לא משנה מי ) לערבי אמבוש , שברו לו את כל העצמות בגוף , ובאמת הערבים לא התקרבו יותר לפנימייה הזאת !
וככה צריכים לעשות בכל מקרה כזה ! לעשות שיעורים נגד התבוללות בבית ספר ! ולהפוך את המשטרה למשטרה יהודית נורמלית , לשלוח לדבר כזה צוות של מג"ב ולא כמה יהודים שלקחו את החוק ליידיים !
אל תגיד אף פעם שצריך להתייאש מיהודי , ליהודי תמיד יש תקנה , זה לא ערבי רחמנא ליצלן !
--- סוף ציטוט ---
מה שאתה מתאר כאן הוא לא בדיוק המקרה השכיח של התבוללות.
למען הסר ספק - אני בעד לנסות לשכנע לפני שזה מגיע לחתונה והתאסלמות (ואז גם מושרצים המחבלים), אבל אם עדיין לא עוזר כלום והכרת התבצע, אזי שאני בעד להניח להן (זה מה שהן רצו מההתחלה).
בקיצור - לאיחול "בתיאבון" יש משמעות חזקה מאד במקרים מהסוג הזה.
אבל בכל מקרה לא הייתי מתקרב לבחורה מהסוג שתיארת כאן (אפילו אם היא לא אשמה לשיטתך).
והדבר אמור דרך אגב גם לגבי בנות - אני חושב שגם בנות לא צריכות להתקרב ליהודון שהיה בקשר עם גויות.
מציאותי:
לא קראתי הכל, אבל בגדול אחי ממה שאני יודע בנות אוהבות מניאקים, נשים אוהבות גברים כמוך.
כנראה שהיא עוד לא התבגרה ולא מעריכה אותך...תהיה עצמך, אם זה לא זה אז תעבור הלאה, לא קרה שום דבר.
עדיף שמישהי תאהב אותך בזכות מי שאתה ולא בזכות מי שאתה לא, כי המסיכה תרד בסופו של דבר.
ואני גם לא מאמין שאין לך חוש הומור, אם אתה חלש בזה אז תנסה לפתח את זה, מה מצחיק אותך? מה אתה אוהב שמשעשע?
בהצלחה בכל מקרה.
El Blanco:
--- ציטוט של: IRON_MAN על מאי 15, 2012, 22:27:03 ---יש עוד פיגור אצל בחורות שאני לא מבין.אם למשל יהיו שני גברים,אחד גם נאה וגם ירא שמיים בעל מידות ומאידך השני אומנם נאה אבל מתנהג כמו בהמה ובגסות כלפי כל אז הם יעדיפו את הערס המצוי על הגבר הג׳נטלמן והנאה.איך מסבירים טירוף כזה? כי גם דתיות מתנהגות ככה! הם יעדיפו ערבי מסריח וטמא על פני יהודי נאה ומוסרי..זה מחלת נפש או משהו כזה? כי זה לא על פי דעת ההלכה בכלל! על פי האמת צריך שיהיה את העיקר שזה מידות טובות וגם שתהיה משיכה פיזית ותו לו.גם אותכם זה מעצבן להיוכח שבחורות יהודיות יעדיפו ללכת עם ערבים וגוים בהמתייים כמו סודנים מאשר שאתם תיזכו בה? אותי אישית זה נורא מרתיח.לפני כשבועיים הייתי אמור להיפגש עם בחורה בת 25 מירושלים וכשכבר התארגנתי ויצאתי מהבית לכיון מקום המפגש אז אני מרים אליה טלפון בכדי לדעת להיכן להגיע,ופתאום היא אומרת לי ״אני לא יכולה היום״... אז אם את לא יכולה מדוע לא טרחת להודיע לבן אדם לפני? מה עם הגזל של הזמן? מה עם האונאת דברים שנגרמה? וחמור יותר! לאחר מכן ראיתי שיש לה חברים ערבים בפייסבוק שחולקים לה מחמאות על התמונות.והיא עוד ״דתייה״...הגענו למצב שאי אפשר לתת המון מינימאלי באף אחד למעט יחידי סגולה.לכן אני כבר לא מתרגש מפניות של בחורות אלי באתרי הכרויות דתיים.סתם ילדות קטנות שלא יודעות כלום מהחיים.עדיף להשקיע את הזמן בצמיחה אישית כמו לימוד תורה,מוזיקה,ספורט,בעלי חיים,תפילות,לימוד היסטוריה.
--- סוף ציטוט ---
תלמד מרוברט פטינסון: כוכב על שחברה שלו (ששיחקה איתו בסרט המפורסם שלהם) בגדה בו רק כי הוא היה עדין מדי. היא בגדה בו עם הבמאי המבוגר שלה שבלי הפקודה שלו היא לא נשמה במשך החודשים שהיא צילמה את הסרט החדש שלה.
תלמד מאד ווסטוויק: עוד אחד שחברה שלו (ששיחקה איתו בסדרה) בגדה בו עם חבר שלו ועוד 6 חברים שלו. הוא היה מנומס ומתחשב ונעים הליכות.
או שתלמד מרד"ק זצוק"ל:
"'והוא ימשל בך' - לצוות עלייך מה שירצה, כאדון לעבד".
מהרמב"ן זצוק"ל:
"שהעניש אותה שתהיה נכספת מאד אל בעלה... והוא יחזיק בה כשפחה... והנה זו מדה כנגד מדה: כי היא נתנה גם לאישה, וַיאכל במצותה, וענשה שלא תהיה היא מצוה עליו עוד, והוא יצוה עליה כל רצונו"
ומרבינו בחיי זצוק"ל:
"גזר בזאת שתהיה משתוקקת לבעל להשתעבד לו בהפך מן המנהג... שיהיה הבעל נגיד ומצַוה עליה"
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה