שונות > מה שבראש
יש לי שאלה חשובה
IRON_MAN:
הכרתי אשה בגילי למטרת נישואין.היא בעלת מידות טובות ובעלת חכמת חיים ורצינית.ניפגשתי איתה.לפי מה שהתרשמתי היא רוצה אותי רק שיש שני דברים שמאוד מפריעים לה בי..היא אמרה לי במפורש שבגלל שני הדברים האלו היא חושבת שהקשר לא יצליח.עכשיו מה הם הדברים? אז ככה: 1.היא אומרת שאני לא מתבטא ומתנהג מהרגש אלא רק מהשכל.יעני לא מראה בכלל רגשות כמו צחוק וכו..בקיצור רציני. 2.היא טוענת שאני עדין מעדי בשבילה(דבר שלא נכון בעליל כי אני לא עדין וביישן).עכשיו ככה,נורא יצער אותי לאבד אותה בשביל דברים פעוטים! כי בשאר הדברים יש התאמה מצויינת בינינו(מידות,מטרות,יראת שמיים).אז עכשיו הייתי מעוניין לדעת מה עלי לעשות בכדי לשפר את הבעיה של הרצינת והתגובה השכלית? כאילו כאשר אני משוחח איתה בטלפון או ניפגש איתה איך להתנהג בכדי שהיא תחוש שאני לא מגיב רק שכלית אלא אני גם מבטא ומראה רגשות.יש כללים בזה? כי אם אצליח לתפוס את הכלל אז יהיה לי יותר קל.יש לכם דוגמאות שעשויות לקרות בפגישה או בשיחה? אשמח ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי כי אני באמת רוצה אותה ומעוניין להתחתן.ויכאב לי מאוד מאוד להיוכח שגבר אחר יזכה באשה מקסימה כזאת.
לוחם יהודה:
ככה זה עם בחורות אחי.. הם צריכות את הקוצ'י פוצ'י אנחנו עובדים עם השכל וזה מעצבן אבל אין מה לעשות..... תצחק תצחיק תן לה את החיבה שהיא צריכה..
ולגבי הדבר השני, עדין זה דבר יחסי.. השאלה פה האם אתה באמת עדין מדי או שהיא פשוט בהמה (בלי לפגוע כן חח).
ותראה לה שאתה יכול להשתנות, אחרי הכל אין זוג שאין להם חסרונות משני הצדדים.
אם אתה יודע שהיא בעניין שלך אבל משחקת יותר מדי, תתחיל גם אתה לשחק ולשגע אותה. הטעות זה לתת לבחורה לדעת לקרוא אותך 100% אפילו כשאתם זוג.
MAORO:
בנושא כזה חשוב ומהותי , אני ממליץ לך בחום להתייעץ עם רב שאתה סומך עליו .
אני יודע שזה נשמע קצת מוזר ("מה רב מבין בבחורות " וכל השטויות האלה) , אבל זה מאוד חשוב !
מה שאני יכול להציע לך זה :
1. לפי מה שאני שומע אתה מציג לה חזות רצינית מאוד , וזה בד"כ לא כזה טוב .
כדאי לך בפעם הבאה שאתה רואה אותה קצת להשתחרר, לצחוק עם כמה בדיחות זה לא כזה נורא , וזהו בעיקר תהיה חופשי ומשוחרר , ממה שאני מכיר אותך אתה באמת אחלה של בחור ואין לך שום סיבה להסתיר את מי שאתה באמת , אז תשחרר רן !
2. אם היא טוענת שאתה "עדין מידי " ,אתה מתאר לעצמי שזה בגלל שאתה לא מתנהג כמו איזה חיה לידה , מדבר בעדינות ובכבוד , וכנראה שהיא לא רגילה.
אם היא אומרת לך את זה שוב , תסביר לה שהעובדה שאתה מכבד אותה ומתייחס אלייה בעדינות , לא אומרת שאתה עדין ,אלא רק מאוד נזהר שלא לפגוע בה.
בכלליות תנסה לדבר בטון יותר אסרטיבי , ובעוצמה חזקה יותר , תפגין ביטחון עצמי בהליכה ובדיבור , ואני מאמין שזה יעשה את העבודה אחי .
בכל מקרה רן , אתה איש יקר ובחור טוב , מקווה שהקדוש ברוך הוא יעזור לך וינחה את הדרך שלך בחיים , ותזכה להקים בית נאמן בישראל מהרה אמן !
IRON_MAN:
אז לשלוח לה למייל סרטוני מתיחות וכל זה? ואני מדבר באסרטיביות ובגבריות.פשוט היא טוענת שאני לוקח את כל העניין של החזרה בתשובה קשה מדי ולא מרפה.אז בשיחת טלפון הבאה ובפגישה הבאה בעז״ה מה לשפר ואיך? להשחיל הומור ובדיחות פה ושם? כאילו מה הכלל פה? ושמע אני מטבעי טיפוס שקט כזה.ואני בכלל לא עדין.אנו פשוט לא מתנהג כמו ערס מצוי..אני אומנם שקט אבל בכלל לא עדין או פחדן.ואני לא נראה חלש בעליל.אז אשמח אם תפרטו לי יותר בקשר לאיך לא להיות רציני מידי ואיך לבטא רגשות טלפון וגם בפגישה.
El Blanco:
זה רק לטובתך: היא אומרת שאתה הומו. אם אתה רוצה להגיד לה שהיא צודקת אתה תמשיך את הקטע איתה. אבל אתה לא, אז תנתק קשר ותמצא מישהי אחרת
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה