עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יהודון שאוהב נאצים חוטף השפלה.
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: Amit.D על דצמבר 24, 2011, 02:13:44 ---אני מסכים עם הרבה ממה שכתבת, אבל לגבי המשפט הזה ספציפית:
קברי הצדיקים קדושים להם, בדיוק כמו שירושלים קדושה להם, בדיוק כמו שכל מקום שתקים בו משהו יהיה קדוש להם בדיעבד במשך אלפי שנים - פשוט כי זאת השיטה - להכריז על כל דבר כעל קדוש להם.
ככה אפילו קבר רחל הוכרז כאתר מורשת מוסלמי, למרות שאין להם שום קשר אליו.
כל בית שתבנה - יהיה להם סיפור על זה שהבית קיים כבר מאה שנה והם גרו בו. לא חסרים כבר סיפורים על ערבים שהיום בני 50 אבל גורשו מביתם באכזריות בנכבה של 1948.
--- סוף ציטוט ---
אע , אל תגזים.
אל קודס מוזכרת כמה וכמה פעמים.
ותבינו שעד המאה השעברה היחסים בין היהודים למוסלמים היו יותר ממעולים , בניגוד לארצות רבות באירופה אף מדינה מוסלמית לא גירשה יהודים.
ותזכרו שאבי האומה הפרסית , כורש , הוא זה שנתן לנו להקים את בית המקדש השני.
לוחם בגאולה ובנשמה:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 01:11:56 ---אמממ לא כל כך.
1.בקשר לפסוק , לא כל מוסלמי מאמין וממשיך דרכו של כל מה שכתוב בקוראן. וכמו הקוראן הוא כמו כל ספר קודש , מלא בסתירות.
2.הפלסטינים חיים שם כבר בערך 100 שנה , ולא הם לא הסתננו פתאום. לפני 1000 שנה הם היו פה גם(למרות שהשטח שלנו כן?).
3.ירושלים היא העיר השלישית הכי קדושה באיסלאם , הם פשוט רוצים לחיות שם. תאמין לי , אני מכיר הרבה ערבים טובים , והם טובים. והם לא רוצים להרוג אף אחד. גם קברי הצדיקים קדושים להם , מסיבה מסוימת...אתה חייב להבין שהסיבה מתחלכילה שיש קיצוניים שרוצים להשמיד את ישראל ואת היהודים היא מכיוון שאנחנו שולטים פה. ובירושלים , וזה עלבון מבחינת אותם קיצוניים.
לפני כל הסיפור של הציונות המוסלמים ואנחנו חיינו בשקט ובטוב , סבא שלי חי בטוניס. ולא זכור לי שום מקרה של אלימות בין יהודים למוסלמים עד המאתיים השנה האחרונות של הציונות.
--- סוף ציטוט ---
שרץ,נבלה,שרלי ביטון,אנלפבתי גם!
אתה מגן על הערבים המוסלמצים הנאצים? ימח שמם וזכרם ושם רשעים ירקב.
תתבייש לך,חולה נפש מגעיל.
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: לוחם בגאולה ובנשמה על דצמבר 24, 2011, 14:09:41 ---שרץ,נבלה,שרלי ביטון,אנלפבתי גם!
אתה מגן על הערבים המוסלמצים הנאצים? ימח שמם וזכרם ושם רשעים ירקב.
תתבייש לך,חולה נפש מגעיל.
--- סוף ציטוט ---
יש לי חברים ערבים , הם לא נאצים. הם פשוט בני אדם שרוצים ליהנות מהחיים כמו כולנו.
תתעוררו חבריה.
לוחם בגאולה ובנשמה:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 14:24:20 ---יש לי חברים ערבים , הם לא נאצים. הם פשוט בני אדם שרוצים ליהנות מהחיים כמו כולנו.
תתעוררו חבריה.
--- סוף ציטוט ---
למי אכפת
כל ערבי שמרים על יהודי יד מות ימות,זה מה שיקרה עם נהיה בלשטון.
כמובן שנעודד הגירה המונית של ערבים מא"י,הארץ המבטחת.
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: לוחם בגאולה ובנשמה על דצמבר 24, 2011, 15:22:04 ---למי אכפת
כל ערבי שמרים על יהודי יד מות ימות,זה מה שיקרה עם נהיה בלשטון.
כמובן שנעודד הגירה המונית של ערבים מא"י,הארץ המבטחת.
--- סוף ציטוט ---
למה?
מה רע בזה שגם ערבים יחיו פה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה