עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

יהודון שאוהב נאצים חוטף השפלה.

<< < (8/8)

Rafoe:

--- ציטוט של: eshamir על דצמבר 25, 2011, 01:19:03 ---אתה יודע צחוק הגורל, אבל לפני כמה ימים קראתי בכתבה על ספרי הלימוד שמדפיסה
ממשלת סעודיה ונותנת לתלמידים בכיתות י עד י"ב ללמוד.. (וזה לימודי החובה בבתי הספר שם)
אני מצטט מהכתבה:

"מנהל המכון, עלי אל-אחמד, קיבל לידיו עותקים מהספרים והביע את דאגתו. "כאן הטרור מתחיל, במערכת החינוך", אמר ל"פוקס ניוז". אל-אחמד, יליד סעודיה, סיפר כי ספרי הלימוד, שנערכים וממומנים על ידי הממשלה הסעודית, הוברחו מחוץ לממלכה דרך מקורות חסויים.
אל-אחמד חשף תכני לימוד ברבריים ביותר עבור תלמידי כיתות י' הסעודים. הוא סיפר כי במהדורות הספרים שהתפרסמו בשנת הלימודים 2010-2011, "הם מראים לתלמידים כיצד לכרות את ידיהם וכפות רגליהם של גנבים". ספר נוסף, שנועד לתלמידי כיתות ט', מלמד כי השמדת העם היהודי היא דבר הכרחי. "השעה (שעת הדין) לא תבוא עד שהמוסלמים ילחמו ביהודים ויהרגו אותם. יש יהודי מאחורי, בוא והרוג אותו", נכתב בספר."

ממש רואים כמה שהערבים אוהבים את היהודים.. את השטויות והכזבים שאתה מפיץ כאן תמכור בשוק הכרמל כסחורה רקובה.
ותעשה לי טובה גדולה, אין לי בעיה להתווכח איתך כאיש שמאל!! אבל אל תגיד שאתה ימני, כי אני לא מתווכח עם שקרנים.

--- סוף ציטוט ---
אבל עדיין מבחינתו מדובר ב"כמה ערבים משוגעים".

הגולה בארץ:

--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 01:11:56 ---אמממ לא כל כך.

1.בקשר לפסוק , לא כל מוסלמי מאמין וממשיך דרכו של כל מה שכתוב בקוראן. וכמו הקוראן הוא כמו כל ספר קודש , מלא בסתירות.
2.הפלסטינים חיים שם כבר בערך 100 שנה , ולא הם לא הסתננו פתאום. לפני 1000 שנה הם היו פה גם(למרות שהשטח שלנו כן?).
3.ירושלים היא העיר השלישית הכי קדושה באיסלאם , הם פשוט רוצים לחיות שם. תאמין לי , אני מכיר הרבה ערבים טובים , והם טובים. והם לא רוצים להרוג אף אחד. גם קברי הצדיקים קדושים להם , מסיבה מסוימת...אתה חייב להבין שהסיבה מתחלכילה שיש קיצוניים שרוצים להשמיד את ישראל ואת היהודים היא מכיוון שאנחנו שולטים פה. ובירושלים , וזה עלבון מבחינת אותם קיצוניים.
לפני כל הסיפור של הציונות המוסלמים ואנחנו חיינו בשקט ובטוב , סבא שלי חי בטוניס. ולא זכור לי שום מקרה של אלימות בין יהודים למוסלמים עד המאתיים השנה האחרונות של הציונות.

--- סוף ציטוט ---
בס''ד

אם כן -הכיצד תסביר את העובדה שקבר יוסף הצדי-ק ע''ה זיע''א נשרף על-ידי אוייבים ערבים מוסלמים נאצים יש''ו שר''י ומצבתו נותצה אין ספור פעמים , כאשר כבר לא היו שם יהודים באופן קבוע ! ? כאשר יוסף הצדי-ק מוזכר כ''נביא'' בספר התועבה והדמים המתקרא ''הקוראאן''  (יכחידהו הקב''ה ברחמיו מהעול-ם במהרה אכי''ר)  ואפילו פרק שלם נכתב על שמו הוא ''צורת-יוסף'') ! ?
יש לציין שהאיזכור היחיד שהאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י מייחס למסגד אלאקצא הוא הפסוק (אאי'ה) מספר התועבה הנ''ל שאומר '' صبحان الله اللي اسرع بعبده من المسجد الحرم الى المسجد الاقصى اللي باركنا حوله ...'' תרגום -'' יבורך אללה שמהר את עבדו מהמסגד הקדוש אל המסגד הקיצוני( שבקצה-העול-ם) שסביבו בירך אותנו...''  - כאשר ''המסגד הקדוש'' מיוחס ל''כעבה'' היא אבן העקב השחורה שבמכה שהיתה משכית של עבודה-זרה שכללה ארבעה אלילים שנקראו בתקופת ה''ג'הילי'ה'' (ה''בורות'' -זו תקופה של טרם האיסלאם המתועב) אותם אלילים ששם שוכן בית העבודה-הזרה שלהם ונקראו ''עוזזא , אלענאת ,אלמנאת , אלנסר (הנשר) ''  שהצורר מוחמד יש''ו שר''י השתמש בו בכדי לאסלם את כל הבא לאותו מקום על מנת לעבוד את אותם אלילים -וזהו המקום המקודש ביותר לאיסלאם הרצחני והמתועב יכריתהו ה' במהרה-ונמצא בעיר מכה שבסעודי'ה ! --ומכאן נסביר את המושג ''אלמסג'ד אלאקסא '' או ''המסגד הקיצוני (שנמצא בקצה העול-ם) '' --הכוונה היא בהכרח למקום רוחני שניתן להגיע אליו רק בצורה רוחנית - נוכל להשוות זאת (להבדיל אין-ספור הבדלות כמובן)  לתבנית המשכן שחזה הנביא יחזקאל ע''ה זיע''א - ואין מדובר כאן על המקדש הפיזי שהי'ה בחורבנו באותה תקופה !
אלא שהאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י משתמש בבורותם של נתיניו ומייחס את המושג ''אלמסג'ד אלאקסא'' למקום הר הבית ! שאמנם נבנה באותה תבנית של המשכן העליון שעל פיו נבראו העולמו-ת כפי ש '' בצלם אלו-קים עשה את האד-ם'' ואין זה אומר שהאד-ם הוא אל-וה ח''ו ! ואפילו שרכש את תכונת הבחירה ( באכילתו מ''עץ-הדעת'' ) בעצת ''הנח'ש הקדמוני שאמר ל''אש'ה'' ''והייתם כאלו-קים יודעי טוב ורע '' (תשומת-לב לאות כ' ) כאלו-קים ולא ממש ח''ו !!
כלומר שכל עוד תבנית-המשכן (שימו-לב! ''תבניתו'' ולא האדמה עלי'ה נבנה) איננה עומדת -אין בו קדושה חיצונית שיכולה לקבל טומאה !הקדושה הקודמת היתה בתבניתו הפיזית שנחרבה ומשנחרבה התבנית דומה הדבר למשכן שהי'ה במדבר סיני שנסע ממקום למקום - הרי מרגע שנסע ממקום מסויים פקעה קדושתו של אותו מקום שאם לא כן הי'ה נאסר לדרוך על מקום שהי'ה בו לפני כן ומכיוון שאיננו יודעים את מסלולו -הרי שהי'ה נאסר ללכת בכל האזור ההוא , ולא כך הוא !  ותאמר ותקשה שבירושל-ם הי'ה מקום קבע של המשכן - אין אפשרות כזו !! מכיוון שארות הברית שהוא הדבר המקודש ביותר במשכן -נגנז על-ידי יאשי'הו המלך ע''ה זיע''א שידע ברמז על החורבן ולא היה בבית-המקדש השני ולכן הוא לא נקרא ''משכן'' שנאמר ''ובין כתפיו שכן'' זהו הכוח שממנו פחד אף דוד מלך ישרא'ל ע''ה זיע''א ! ארון העדות שרק יוסף הצדי-ק עמד במבחן בכדי להיות ראוי שארונו ילך עימו בקו אח-ד ( וגם למדרש הזה יש הרבה תוכן שלא נפרטו כאן) --ואת ציון מקום קבורתו של יוסף הצדי-ק בן יעקב אבינו שקרא שמ-ו ישרא'ל ורח'ל אמנו ע''ה זיע''א את אותו ציון שרפו אותם אוייבים ערבים מוסלמים נאצים יש''ו שר''י וניתצו המצבה וזרקו נבילות של בעלי-חיים וזבל על המקום אך ורק בכדי למנוע מיהודים מלהגיע לשם !!  :'( >:( >:(  המשמעות מכך היא - שאם ארונו של יוסף הצדי-ק ע''ה זיע''א הי'ה הדבר היחיד שיכל ללכת בקו-אחד עם ארון הברי-ת  -הרי שהכבוד שלו גדו-ל מאד, יותר מכל חפצי המשכן חוץ מארון הברי-ת - ואם האוייב הערבי המוסלמי הנאצי שרף את מקום ארונו של יוסף הצדי-ק ע''ה זיע''א הרי שאין בעי'ה לשרוף את המסגדים על הר-הבית שהרי קדושתם פחותה יותר (שהרי ארון הברי-ת לא הי'ה בבית-המקדש  בתקופת בית-שני ) - אלא שמקשים ואומרים שמא נשארה הקדושה מבית-ראשון ? הרי שברגע ש ''נסע הארון'' נסעה השכינ'ה עימו שנאמר ''וי'הי בנסו'ע הארו'ן ויאמר מש'ה קומ'ה ה' ויפוצו אויביך וינוסו משנאיך מפניך ''  - שימו-לב ''קומ'ה ה' '' כלומר שראה מש'ה רבנו ע''ה זיע''א את שכינת-הכבו'ד עולה ממקומה עם נסיעת הארון ! -המבין יבין ....  :nuke: :nuke::fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

חג חנוכה שמח -וגאולה שלמה בבאכי''ר

הגולה בארץ  :)

El Blanco:

--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 01:11:56 ---אמממ לא כל כך.

1.בקשר לפסוק , לא כל מוסלמי מאמין וממשיך דרכו של כל מה שכתוב בקוראן.
--- סוף ציטוט ---

לא מדובר בציטוט מהקראן אלא מהחדית', חלק בלתי נפרד מהאסלאם שעולה בחשיבותו על הקראן.

--- ציטוט --- וכמו הקוראן... מלא בסתירות.
--- סוף ציטוט ---

הקראן אכן מלא בסתירות, שאותן מיישבים לפי כלל אלנסיח ואלמנסוח, לפיו פסוק שסותר פסוק שנכתב מוקדם יותר מחליף אותו והפסוק המוקדם בטל ומבוטל (בהתאם לקראן סורה 2 פסוק 106). כל פסוק "מתון" הוא פסוק מוקדם שניתן בתקופה בה מוחמד ניסה ללקק ליהודים ולנוצרים כדי שיצטרפו לכת האסלאמית, ולחלק הזה קוראים איה מכיה. לחלק המאוחר, האלים והכן, קוראים איה מדניה.

--- ציטוט ---2.הפלסטינים חיים שם כבר בערך 100 שנה , ולא הם לא הסתננו פתאום. לפני 1000 שנה הם היו פה גם(למרות שהשטח שלנו כן?).
--- סוף ציטוט ---

--- ציטוט של: בכיר אש"ף זהיר מחסיין בראיון לעיתון ההולנדי "דאגבלאד דה וארדיפינג טרווב", 31 במרץ 1977 ---לא קיים עם פלסטיני. היצירה של האומה הפלסטינית היא אך ורק אמצעי להמשך המאבק נגד מדינת ישראל ולמען השגת אחדות ערבית. למעשה כיום אין שום הבדל בין ירדנים, פלסטינים, סורים ולבנונים. אך ורק מסיבות פוליטיות וטאקטיות אנחנו מדברים כיום על קיומה של אומה פלסטינית מפני שאינטרסים לאומיים ערביים דורשים הצגת קיומו הנפרד של עם פלסטיני כדי להתנגד לציונות. מסיבות טאקטיות, ירדן, שהיא מדינה ריבונית בעלת גבולות מוגדרים, אינה יכולה לטעון לבעלות על חיפה ויפו, בעוד שאני כפלסטיני כמובן שיכול לדרוש את חיפה, יפו, באר-שבע וירושלים. למרות זאת, ברגע שבו נחזיר לבעלותנו את כל פלסטין, לא נחכה אפילו דקה בשביל לאחד את פלסטין וירדן.

--- סוף ציטוט ---

גם לפני מאה שנה לא היו כאן ערבים. רק לאחר פריחתה הכלכלית של ארץ ישראל בידי היהודים הגיעו הערבים לקצור את הפירות.

--- ציטוט ---3.ירושלים היא העיר השלישית הכי קדושה באיסלאם , הם פשוט רוצים לחיות שם. תאמין לי , אני מכיר הרבה ערבים טובים , והם טובים. והם לא רוצים להרוג אף אחד. גם קברי הצדיקים קדושים להם , מסיבה מסוימת...אתה חייב להבין שהסיבה מתחלכילה שיש קיצוניים שרוצים להשמיד את ישראל ואת היהודים היא מכיוון שאנחנו שולטים פה. ובירושלים , וזה עלבון מבחינת אותם קיצוניים.
לפני כל הסיפור של הציונות המוסלמים ואנחנו חיינו בשקט ובטוב , סבא שלי חי בטוניס. ולא זכור לי שום מקרה של אלימות בין יהודים למוסלמים עד המאתיים השנה האחרונות של הציונות.
--- סוף ציטוט ---

מדהים! קודם אתה אומר שהערבים מאמינים שזוהי אדמתם ואז אתה אומר שיש ערבים שלא רוצים לשחוט את היהודים שגונבים אותה... בוא נתחיל לשמוע את התירוצים.

JewishPride:

--- ציטוט של: יהודון שאוהב נאצים על דצמבר 24, 2011, 15:54:53 ---למה?
מה רע בזה שגם ערבים יחיו פה?

--- סוף ציטוט ---

תעיין באשכולות כאן תצא מנקודת המחשבה הטיפשית שלך שאותה אני רואה לאורך כל ההודעות שלך ותתעורר.
הערבים הביאו לכאן רק רע גם אלו שאתה מגדיר כ"אנשים טובים" לא יעמדו לצידך ולצד העם שלך כאשר האחים הערביים הכלבים שלהם ירצו להשתלט על המדינה הם יפנו את הגב למדינת ישראל שהשלטון העלוב שלה דואג לערבים ולשמאלנים וילכו עם ה"עם" שלהם .
ולא הזכרתי כמובן את כל מקרי הטרור והפשיעה החמורה בשנים האחרונות הנעשית ע"י ערבים ושוהים בלתי חוקיים שנמצאים כאן לזמן קצר ובורחים חזרה וכמובן שאת רוב המקרים ה"תקשורת" השמאלנית חובבת הכלבים לא מזכירה כדי שאנשים לא יצאו לרחובות להפגין כמו שהשמאלנים הבכיינים יודעים כשמעלים להם 2 שקל על הקוט'ג .

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה