עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

יהודון שאוהב נאצים חוטף השפלה.

<< < (4/8) > >>

לוחם בגאולה ובנשמה:

--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 23, 2011, 23:38:33 ---רגע , אתה והחבורה שלך לא רוצה להרוג את כל הערבים הנאצים?
אני לא בא ממעמד של תקיפה...אני רק שואל.


--- סוף ציטוט ---
לא. אנחנו נהרוג כל מי שירים יד על יהודי.

יהודון שאוהב נאצים:

--- ציטוט של: לוחם בגאולה ובנשמה על דצמבר 24, 2011, 00:19:44 ---לא. אנחנו נהרוג כל מי שירים יד על יהודי.


--- סוף ציטוט ---
כל מי שמרים יד על יהודי עושה את זה מכיוון שהוא תומך באידיאלוגיה הנאצית?

לוחם בגאולה ובנשמה:

--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 00:35:58 ---כל מי שמרים יד על יהודי עושה את זה מכיוון שהוא תומך באידיאלוגיה הנאצית?

--- סוף ציטוט ---
כן. בגלל שהוא רוצה לבצע את מצוות הגיאהד נגד היהודים.
הנה פוסט שכתבתי בנושא בFXP לפני דקות אחדות

--- ציטוט ---מוסלמים כחול לבן אלה ערבים שאבותיהם פשוט ישבו בא"י כמו מסתננים
בזמן הבריטים אשר תמכו ב"פלסטינה".
אז הם הסתננו והפכו עצמם לפסטינאים,הם ערבים והם לא רוצים שלום אלה את השמדת המדינה היהודית.
הרי יש מעל 20 מדינות ערביות ומדינה יהודית אחת,מה הם רוצים? שהיאסלאם ישלוט ולכן הם רוצים את השמדת המדינה היהודית.
הרי באיסלאם יש מצוות כמו ביהדות והנעלה והגבוהה בין מצוות הגיאהד היא מצוות האיסלאם והם רוצים לעשות אותה
שהיא גירוש כל ה"כופרים" שלא תומכים באיסלאם ולהרגם.
הנה ציטוט מן החדית,כל המ שרשום בסוגריים לא נמצא בחדית,אני מצטט:
"לא תגיע השעה (יום הדין) עד אשר ילחמו המוסלמים ביהודים ויהרגו אותם המוסלמים,ועד אשר
יסתתר היהודי מאחורי האבנים והעצים,ו(אז) יאמרו האבנים והעצים:"הו מוסלמי,
הו עבד אללה,יש יהודי מתחבא (מאחורי),אז בוא והרגהו"
לפלסטינאים יש מספיק מקום בירדן איראן סוריה או סעודיה,פשוט הם רוצים
לשמיד את היהדות ואז לבצע ת מצוות הגי'יהאד ולהגיע לגן עדן (לא אמיתי).


--- סוף ציטוט ---
[/b]
זה הפוסט המקורי והמלא מFXP.
אם אתה רוצה אני בכיף ישלח לך את האשכולות המלאים.

יהודון שאוהב נאצים:
אמממ לא כל כך.

1.בקשר לפסוק , לא כל מוסלמי מאמין וממשיך דרכו של כל מה שכתוב בקוראן. וכמו הקוראן הוא כמו כל ספר קודש , מלא בסתירות.
2.הפלסטינים חיים שם כבר בערך 100 שנה , ולא הם לא הסתננו פתאום. לפני 1000 שנה הם היו פה גם(למרות שהשטח שלנו כן?).
3.ירושלים היא העיר השלישית הכי קדושה באיסלאם , הם פשוט רוצים לחיות שם. תאמין לי , אני מכיר הרבה ערבים טובים , והם טובים. והם לא רוצים להרוג אף אחד. גם קברי הצדיקים קדושים להם , מסיבה מסוימת...אתה חייב להבין שהסיבה מתחלכילה שיש קיצוניים שרוצים להשמיד את ישראל ואת היהודים היא מכיוון שאנחנו שולטים פה. ובירושלים , וזה עלבון מבחינת אותם קיצוניים.
לפני כל הסיפור של הציונות המוסלמים ואנחנו חיינו בשקט ובטוב , סבא שלי חי בטוניס. ולא זכור לי שום מקרה של אלימות בין יהודים למוסלמים עד המאתיים השנה האחרונות של הציונות.

Amit.D:

--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 01:11:56 ---גם קברי הצדיקים קדושים להם , מסיבה מסוימת...

--- סוף ציטוט ---
אני מסכים עם הרבה ממה שכתבת, אבל לגבי המשפט הזה ספציפית:
קברי הצדיקים קדושים להם, בדיוק כמו שירושלים קדושה להם, בדיוק כמו שכל מקום שתקים בו משהו יהיה קדוש להם בדיעבד במשך אלפי שנים - פשוט כי זאת השיטה - להכריז על כל דבר כעל קדוש להם.
ככה אפילו קבר רחל הוכרז כאתר מורשת מוסלמי, למרות שאין להם שום קשר אליו.
כל בית שתבנה - יהיה להם סיפור על זה שהבית קיים כבר מאה שנה והם גרו בו. לא חסרים כבר סיפורים על ערבים שהיום בני 50 אבל גורשו מביתם באכזריות בנכבה של 1948.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה