עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יהודון שאוהב נאצים חוטף השפלה.
oriental jew:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 14:24:20 ---יש לי חברים ערבים , הם לא נאצים. הם פשוט בני אדם שרוצים ליהנות מהחיים כמו כולנו.
תתעוררו חבריה.
--- סוף ציטוט ---
כולם רוצים להנות מהחיים,גם הנאצים רצו להנות מהחיים,גם היטלר רצה להנות מהחיים וביקר במסעדות יוקרה
אני בטוח שכל הערבים רוצים להנות מהחיים ,אני רק לא מבין איך העובדה שהערבים רוצים להנות מהחיים סותרת את העובדה שהם רוצים לטבוח ביהודים
זה שבן אדם רוצה להנות מהחיים לא הופכת אותו לאדם טוב או לאדם לא מסוכן
תאר לך ששופט בבית המשפט היה מוותר על עונש לפדופיל שאנס ילדה בת 10 בגלל שהפדופיל הוא בסך הכל בן אדם שרוצה להנות מהחיים
יש גם המון ערבים שחלק מההנאה מהחיים שלהם זה לזיין בכח נשים יהודיות
JewishGirl:
--- ציטוט של: Amit.D על דצמבר 23, 2011, 16:04:42 ---מה שאני מנסה להסביר, זה שהיום בכל העולם מתייחסים לזה כאל חג אזרחי.
המקורות שלו כבר לא משנים - פשוט כי אף אחד לא מתייחס אליהם.
בגלל זה גם במדינות אחרות לא נוהגים לקרוא לזה "סילבסטר", אלא פשוט אומרים שחוגגים את השנה החדשה. רק בארץ קוראים לזה ככה - וגם זה בלי להבין את המשמעות.
האם גוי יכול לחגוג את הפסח? ועוד מבלי להבין את המשמעות של החג? בלי לדעת שהחג מדבר על היציאה של בני ישראל ממצרים?
כמובן שהתשובה היא לא.
הוא יכול לחגוג באותו תאריך, הגויים אם הם ירצו יכולים לחגוג בתאריכים שאנחנו חוגגים את פסח כמה שהם רוצים ובאיזה דרך שהם רוצים והם אפילו יכולים לקרוא לזה פסח - אבל זה לא ישנה, כי הם לא יחגגו את פסח, אלא יחגגו חג אזרחי שהם יעשו לעצמם ולא יהיה לו קשר לחג המקורי.
זה בערך מה שקרה פה, רק שכאן גם הגויים עצמם(לפחות רובם הגדול) שכחו את החג המקורי שלהם. והם בעצמם כבר אפילו לא קוראים לזה "סילבסטר" - ואנחנו משום מה כן.
--- סוף ציטוט ---
אני מנסה להסביר לך שזה תירוץ להתייחס לחג הזה כאל חג אזרחי, כי זה לא.
המקורות תמיד משנים, אי אפשר לחגוג את חג איד אל פיטר לדוגמא סתם ככה כי רוצים להרזות. תסכים איתי שזה מטוטמם נכון? אותו דבר לגבי "חג השנה החדשה" או "סילבסטר" באמת שזה לא משנה איך קוראים לזה, זה תמיד יישאר חג נוצרי גויי נאצי.
ושוב, אנשים שלא איכפת להם מההיסטוריה של החג הזה וחוגגים אותו בטענה שזה חג אזרחי, הם סתם נותנים תירוצים עלובים בשביל לחגוג. בקיצור מתיוונים.
JewishGirl:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 24, 2011, 01:11:56 ---אמממ לא כל כך.
1.בקשר לפסוק , לא כל מוסלמי מאמין וממשיך דרכו של כל מה שכתוב בקוראן. וכמו הקוראן הוא כמו כל ספר קודש , מלא בסתירות.
2.הפלסטינים חיים שם כבר בערך 100 שנה , ולא הם לא הסתננו פתאום. לפני 1000 שנה הם היו פה גם(למרות שהשטח שלנו כן?).
3.ירושלים היא העיר השלישית הכי קדושה באיסלאם , הם פשוט רוצים לחיות שם. תאמין לי , אני מכיר הרבה ערבים טובים , והם טובים. והם לא רוצים להרוג אף אחד. גם קברי הצדיקים קדושים להם , מסיבה מסוימת...אתה חייב להבין שהסיבה מתחלכילה שיש קיצוניים שרוצים להשמיד את ישראל ואת היהודים היא מכיוון שאנחנו שולטים פה. ובירושלים , וזה עלבון מבחינת אותם קיצוניים.
לפני כל הסיפור של הציונות המוסלמים ואנחנו חיינו בשקט ובטוב , סבא שלי חי בטוניס. ולא זכור לי שום מקרה של אלימות בין יהודים למוסלמים עד המאתיים השנה האחרונות של הציונות.
--- סוף ציטוט ---
1. אתה יהודי מהסוג הכי עלוב שיש. תראה, אם מוסלמי מאמין בקוראן, אז אותו מוסלמי מאמין במה שכתוב בו. מכאן אפשר להבין בפשטות שאותו מוסלמי רוצה לזרוק את כל היהודים לים. ואם יש מוסלמי שלא מאמין במה שכתוב, ולא מאמין שהוא צריך לרצוח את כל היהודים, הוא מתקרא כופר, ודינו מוות.
2. מצד אחד אתה אומר שהם היו כאן בערך 100 שנה, ואז כתבת שהם היו כאן לפני 1000 שנה. תחליט.
בכל מקרה, כבר לפני 200 שנה מוחמד ואבו באכר, השמידו לפחות 24 אלף יהודים בחצי האי ערב.
הם רצחו, שיעבדו, אנסו או איסלמו בכוח את כל יהדות תימן, מצרים, סוריה, ארץ ישראל, עירק, פרס, שאר צפון אפריקה וספרד.
והיה את טבח גרנדה ב- 1066 ב"תור הזהב" בספרד, כשהמוסלמים רצחו 4,000 יהודים לפחות.
3. ואוו העיר השלישית הכי קדושה לאיסלם!! איזה הישג אדיר לירושלים!!!!
אם כך, הערבים רוצים לחיות גם בשאר המקומות הקדושים להם, לא כך? אז בוא נפנה להם את השטח, כדי שהם יוכלו לחיות להם בכיף ואנחנו נמות.
וכן, אני בטוחה שאתה מכיר ערבים טובים.
קברי הצדיקים קדושים להם? יש לך הוכחה לכך?
הקיצוניים האלה שאתה מדבר עליהם הם טיפשים, מכיוון שאם היו חכמים הם יכלו לעבוד על אנשים כמוך בעיניים.
אז לפי מה שאתה אומר, אנחנו הבעיה? וואלה, מאז השואה באירופה אף פעם לא היינו בעיה.
אה לא זכור לך שבטוניס הייתה שואה? באמת? המוסלמים והגרמנים שיתפו פעולה באותו זמן.
אז לדעתך היהודים הם בעיה? לדעתך אנחנו צריכים לתת למוסלמים לשלוט בארץ הקודש, שאגב הובטחה לנו ורק לנו?
אנחנו לפחות לא מתפללים עם הישבן לכיוון הכותל.
Rafoe:
לכל המתיוונים המודרנים שלא רואים כל רע בלחגוג את השנה הנוצרית - מה בדיוק קרה לפני 2012 שנה?
ולמתיוון שיש לו חברים ערבים - אל אקצא ואל קודס אינן מילים שמתייחסות בהכרח לירושלים.
UM-96:
תשאל את ה"חברים" שלך הערבים(שמן הסתם לא יענו לך בכנות) אם הם היו רוצים שיהיו יהודים בארץ ישראל.
בחייאת, מה אתה חושב שהם יענו לך? אם הם יגידו שכם אז זה רק כדי לא להעליב אותך אבל מצדם אם לא יהיו יהודים בארץ הארץ תהיה שלהם, בדיוק כמו שאם לא יהיו ערבים (בע"ה) הארץ תהיה שלנו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה