עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יהודון שאוהב נאצים חוטף השפלה.
לוחם יהודה:
למה בכלל לחגוג שנה נוספת לתאריך של יש"ו?
יהודון שאוהב נאצים:
זאת אומרת....הם עשו ליהודים כמו מה שרבים מכאן רוצים לעשות לערבים? :old_huh:
ולמען הפרוטוקול , אני ימני.
Amit.D:
--- ציטוט של: לוחם יהודה על דצמבר 23, 2011, 16:16:52 ---למה בכלל לחגוג שנה נוספת לתאריך של יש"ו?
--- סוף ציטוט ---
זאת שנה חדשה לפי הספירה העולמית. את אף אחד היום זה גם לא משנה מתי היא התחילה ולפי מה סופרים.
זה פשוט שיטה לספירת הזמן, תאריך פשוט ונוח שכל העולם משתמש בו.
ועם כל הכבוד לספירה היהודית(שהיא חשובה מאוד לצורך קיום היהדות כהלכה), היא לא השיטה שיכולה להתקיים בכל העולם.
שיטת התאריכים ה"נוצרית" היא לוגית ופשוטה מאוד, מתאימה לעולם כיום(במחשב מבחינה טכנית יהיה כמעט בלתי אפשרי ליישם את שיטת הספירה היהודית, שלא עובדת בצורה לוגית).
אבל הרי ברור לכולם ש"השנה החדשה" זה סתם תירוץ. אנשים פשוט אוהבים לחגוג ולשמוח, וזה סתם עוד תירוץ לחגוג ביחד עם כל שאר העולם.
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: דובדבן על דצמבר 23, 2011, 17:05:32 ---זאת אומרת....הם עשו ליהודים כמו מה שרבים מכאן רוצים לעשות לערבים? :old_huh:
ולמען הפרוטוקול , אני ימני.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
אתה בכלל לא ימני. אתה משווה בין יהודים נאמנים לנאצים? הערבים הנאצים מנסים להשמיד את עם ישראל במשך 100 שנה כבר ואתה מגנה יהודים שרוצים לטפל באוייב האכזרי הברברי הזה. אתה אומר שיהודים נאמנים טובים ושפויים שרוצים לטפל בערבים הנאצים שרצחו אלפי יהודים ושמנסים לבצע שואה נגדנו - שהיהודים הטובים האלה כמו הנוצרים האירופאים שרצחו מיליוני יהודים בשמך 2000 שנה. אתה ימני? אתה יהודון. ראיתי שבכל שלושת התגובות הראשונות שלך בפורום הזה, אתה תמיד מגן על אוייבי ישראל. איזה חולה נפש.
יהודון שאוהב נאצים:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על דצמבר 23, 2011, 22:21:29 ---בס''ד
אתה בכלל לא ימני. אתה משווה בין יהודים נאמנים לנאצים? הערבים הנאצים מנסים להשמיד את עם ישראל במשך 100 שנה כבר ואתה מגנה יהודים שרוצים לטפל באוייב האכזרי הברברי הזה. אתה אומר שיהודים נאמנים טובים ושפויים שרוצים לטפל בערבים הנאצים שרצחו אלפי יהודים ושמנסים לבצע שואה נגדנו - שהיהודים הטובים האלה כמו הנוצרים האירופאים שרצחו מיליוני יהודים בשמך 2000 שנה. אתה ימני? אתה יהודון. ראיתי שבכל שלושת התגובות הראשונות שלך בפורום הזה, אתה תמיד מגן על אוייבי ישראל. איזה חולה נפש.
--- סוף ציטוט ---
רגע , אתה והחבורה שלך לא רוצה להרוג את כל הערבים הנאצים?
אני לא בא ממעמד של תקיפה...אני רק שואל.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה