עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (16/22) > >>

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 03:36:28 --- יש המון מוסלמים שהם לא רואים בג'יהאד דבר טוב.

--- סוף ציטוט ---
א. כאן אתה טועה, הג'יהאד והאסלאם, חד הם,  מסלמי שלא רואה בזה דבר טוב הוא לא מסלמי, כמה פעמים אני צריך לחזור על זה? אתה לא יכול להפריד את הדברים, ואני ממליץ להתחיל לעיין בק'ראן וקל וחמור בפסוקים שהורדו בערוב ימיו של מחמד(אלה שמטיפים ג'יהאד התקפי) מעצם זה שהם מבטלים את הפסוקים המוקדמים שהטיפו סובלנות, קרא את סורה 9.
ב. אני עדיין מחכה שתביא לנו זרם שדוחה את הג'יהאד, הרי אמרת שקיים דבר כזה, אז לשם מה אתה לא משתף אותנו?

Rafoe:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 17, 2011, 03:45:12 ---
ב. אני עדיין מחכה שתביא לנו זרם שדוחה את הג'יהאד, הרי אמרת שקיים דבר כזה, אז לשם מה אתה לא משתף אותנו?

--- סוף ציטוט ---
מצטרף לבקשה.

soldierofgod:
תגידו גם בתורה יש דבר כזה? כאילו שיש פסוקים שמבטלים פסוקים אחרים, כמו בקוראן?

Rafoe:

--- ציטוט של: soldierofgod על אפריל 17, 2011, 04:16:07 ---תגידו גם בתורה יש דבר כזה? כאילו שיש פסוקים שמבטלים פסוקים אחרים, כמו בקוראן?

--- סוף ציטוט ---
לא.
ישנם מצוות שחוזרות על עצמם (כמו שמירת שבת, וכדומה) אבל אף פסוק לא מבטל פסוק קודם (להיפך - החזרה נועדה כדי להזכיר ולחדד).

m4a1:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 02:50:13 ---
לא כולם, ואני חושב שכן צריך להתמקד, זה לא פוגע במבצעים, אז מה זה משנה אם נודיע לאזרחים לפני שאנחנו מורידים להם את הבניין?
וגם עם מדינות זה שונה, לרוב לא תתקוף אוכלוסיה אזרחית שאתה במלחמה נגד מדינה(זה למה איראן וסוריה לא תוקפים אותנו אלא רק משתמשים  בחיזבאללה).

--- סוף ציטוט ---

יש רק דוגמא אחת בהסטוריה שבה מדינה ניצחה מלחמה בטרור. רק אחת! אימפריות אדירות נפלו בגלל הדברים האלה. כי הם עשו את ההפרדות שאתה עושה. היחידים שעשו זאת היו הרומאים לשבטים הגרמאנים. איך הם עשו זאת? שחטו את כולם. עכשיו מה הייתה החלופה? רק להגיב? אי אפשר לנצח מלחמה רק כשמגיבים אסור לתת לצד השני להכתיב מתי נלחמים איך נלחמים ובאיזה עוצמה נלחמים. אגב בגישה שלי תחסוך הרבה מאוד חיי אדם לשני הצדדים, אם פעם הבאה שיוצא פיגוע או משוגר קסאם תמחוק את כל הכפר שממנו יצא המחבל, אז תצלק את האויב בצורה כזו שהוא לא יאפשר לאנשים מבפנים לצאת לעשות פיגועים. תחשוב שאם אחרי הקסאם הראשון שנחת בשדרות היו לוקחים משטחים את המקום שממנו נורה קסאם, לא היינו מגיעים למצב שהגענו אליו.

הסיבה שאיראן וסוריה לא תוקפות אותנו זה כי הן קצת עסוקות בדברים אחרים והדבר החשוב ביותר מבחינתן זה להשיג גרעין. זו עדיפות ראשונה. כדי לנטרל את היתרון הגרעיני שלנו. אבל למה זה רלוונטי?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה