עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (17/22) > >>

ROI5:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 17, 2011, 03:45:12 ---א. כאן אתה טועה, הג'יהאד והאסלאם, חד הם,  מסלמי שלא רואה בזה דבר טוב הוא לא מסלמי, כמה פעמים אני צריך לחזור על זה? אתה לא יכול להפריד את הדברים, ואני ממליץ להתחיל לעיין בק'ראן וקל וחמור בפסוקים שהורדו בערוב ימיו של מחמד(אלה שמטיפים ג'יהאד התקפי) מעצם זה שהם מבטלים את הפסוקים המוקדמים שהטיפו סובלנות, קרא את סורה 9.
ב. אני עדיין מחכה שתביא לנו זרם שדוחה את הג'יהאד, הרי אמרת שקיים דבר כזה, אז לשם מה אתה לא משתף אותנו?

--- סוף ציטוט ---

א. אתה עוד חוזר על דברים? אתה מצחיק. אמרתי לך המון פעמים זה לא משנה מי מגדיר את אותם מוסלמים כופר או מוסלמי, הם מוסלמים אם הם רואים בעצמם מוסלמים, גם אם הם כופרים בפסוקים באסלאם. 
ב.הבאתי לך את האחמדים והליברלים, אלה זרמים ולא אכפת לי אם הם נחשבים כופרים ע"פ אל קעיידה.

ROI5:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 17, 2011, 09:39:05 ---יש רק דוגמא אחת בהסטוריה שבה מדינה ניצחה מלחמה בטרור. רק אחת! אימפריות אדירות נפלו בגלל הדברים האלה. כי הם עשו את ההפרדות שאתה עושה. היחידים שעשו זאת היו הרומאים לשבטים הגרמאנים. איך הם עשו זאת? שחטו את כולם. עכשיו מה הייתה החלופה? רק להגיב? אי אפשר לנצח מלחמה רק כשמגיבים אסור לתת לצד השני להכתיב מתי נלחמים איך נלחמים ובאיזה עוצמה נלחמים. אגב בגישה שלי תחסוך הרבה מאוד חיי אדם לשני הצדדים, אם פעם הבאה שיוצא פיגוע או משוגר קסאם תמחוק את כל הכפר שממנו יצא המחבל, אז תצלק את האויב בצורה כזו שהוא לא יאפשר לאנשים מבפנים לצאת לעשות פיגועים. תחשוב שאם אחרי הקסאם הראשון שנחת בשדרות היו לוקחים משטחים את המקום שממנו נורה קסאם, לא היינו מגיעים למצב שהגענו אליו.

הסיבה שאיראן וסוריה לא תוקפות אותנו זה כי הן קצת עסוקות בדברים אחרים והדבר החשוב ביותר מבחינתן זה להשיג גרעין. זו עדיפות ראשונה. כדי לנטרל את היתרון הגרעיני שלנו. אבל למה זה רלוונטי?

--- סוף ציטוט ---

גם אירלנד השיגה מדינה בזכות טרור, אבל בסדר.
ואנחנו כבר לא בשנת 200 לספירה, אנחנו לא בעת העתיקה. החלופה היא לתקוף ולהילחם בחמאס אבל לא לשחוט.
ואתה באמת חושב שמחיקת כפר הייתה עוצרת את חמאס? ברוסיה הם כמעט מחקו את כל צ'צ'ניה וזה לא עזר.

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 15:12:33 ---
א. אתה עוד חוזר על דברים? אתה מצחיק. אמרתי לך המון פעמים זה לא משנה מי מגדיר את אותם מוסלמים כופר או מוסלמי, הם מוסלמים אם הם רואים בעצמם מוסלמים, גם אם הם כופרים בפסוקים באסלאם.  
ב.הבאתי לך את האחמדים והליברלים, אלה זרמים ולא אכפת לי אם הם נחשבים כופרים ע"פ אל קעיידה.

--- סוף ציטוט ---
אני חוזר על עצמי בשל העובדה שלכבודו יש בעיה קשה בהסקת מסקנות. ושוב בפעם האלף אני חוזר על הדברים, הם קיבלו הגדרה של כופרים מכל הזרמים וכן מ -140 נציגים מרחבי כל העולם המסלמי כפי שכבר הראיתי לך בלינק הנ"ל, לא רק ע"י אלקאעדה וכל מני ארגונים כאלה ואחרים, מובן?! כמה פעמים אני צריך לחזור על זה? ויודע מה, גם אם נזרום איתך ונניח שהם מסלמים, הם לא, אבל נניח רק לרגע קטן, עדיין מבחינה מספרית, הם אפילו לא אחוז.
אני עדיין מכה שתראה לי זרם מתון.

m4a1:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 15:15:57 ---
גם אירלנד השיגה מדינה בזכות טרור, אבל בסדר.
ואנחנו כבר לא בשנת 200 לספירה, אנחנו לא בעת העתיקה. החלופה היא לתקוף ולהילחם בחמאס אבל לא לשחוט.
ואתה באמת חושב שמחיקת כפר הייתה עוצרת את חמאס? ברוסיה הם כמעט מחקו את כל צ'צ'ניה וזה לא עזר.

--- סוף ציטוט ---

הדוגמא לא הייתה למדינות שקמו בעקבות טרור, אלא הדוגמא הייתה למעצמה היחידה שניצחה מה שנקרא "מלחמה בטרור". החלופה היא לתקוף ולהלחם בחמאס? חמאסניק יורה מגן ילדים והגן מלא בילדים, תפציץ את הגן?  100 חמאסניקים יורים ממפקדה של חמאס, ויש שם ילד קטן חף מפשע, תפציץ? השאלה היא לא של מספרים אלא עקרונית האם חיי הצד השני קודמים לחיים שלך של משפחתך ושל עמך.

כן. אם משטחים את הכפר שממנו יצאו הרוצחים של משפחת פוגל, האויב לא יחשוב לעשות דבר כזה ב50 שנים הקרובות.
ואם הוא יעשה, אחרי הכפר השני שיסבול מהנקמה, כבר בטוח שלא יהיה. וגם אם אני טועה וזה ימשיך. אם הם מוכנים למות כדי לרצוח ילדים קטנים, איך אתה לא מוכן לחסל אותם כדי להציל ילדים קטנים?

ROI5:
 ??? ???
הם פלגים של האסלאם וזה לא משנה איך הפלגים השיעים והסונים רואים אותם, בדיוק כמו הרפורמיים אצלנו.
וגם הסופיים דוחים את הג'יהאד, אלה שלא דוחים הם רק הצ'צ'נים וזה בגלל שרוסיה מתייחסת אליהם כמו אל זבל וזה אחד הגורמים הראשוניים לטרור.
זה לפחות 10% מהאסלאם ואלה רק זרמים ולא אנשים. בכל אחד מהזרמים שמקבל את הג'יהאד, 50% לפחות מהאנשים שבו אינם מקבלים את הג'יהאד(מלבד זרמים מסוימים שכל העיקרון שלהם זה ג'יהאד). רוב המוסלמים בעולם, אינם תומכים בג'יהאד.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה