עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 03:09:26 ---
לא נכון, זה בקשר לעם היהודי. יהודי ע"פ הדת נקבע ע"פ אמונתו, כך גם מוסלמי. אדם שרואה עצמו בתור מוסלמי, הוא מוסלמי לא משנה מה חכמי דת אומרים עליו.
--- סוף ציטוט ---
גיבוב של שטויות
יהודי הוא מי שאמו יהודייה.
נכון שהמצב האידיאלי הוא שהוא יהיה גם יהודי מבחינת אורח חייו, ואם הוא מאמין באלוהים אחרים אז יש מצווה להחזירו ליהדות (וזה לא נקרא מסיונריות, משום שהוא כבר נחשב ליהודי, והוא בבחינת "תינוק שנשבה").
אתה מודע לכך שישנם מאות אלפי עולים מרוסיה שעלו לכאן מכח "חוק השבות" והם לא יהודים מבחינת הדת, אך יהודים עקב היותם ילדים לאם יהודייה?
ROI5:
מבחינת היהדות הוא יהודי, מבחינתי אני לא רואה עצמי כבן הדת היהודית.
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 03:22:25 ---מבחינת היהדות הוא יהודי, מבחינתי אני לא רואה עצמי כבן הדת היהודית.
--- סוף ציטוט ---
זה חבל מאד, אבל אתה עדיין נחשב ליהודי מבחינת ההלכה.
דרך אגב - יש דרך מאד קלה להכרית את עצמך מעם ישראל (משהו שהרבה שמאלנים עושים): מתחתנים עם גויה (לא משנה איזו), וכך ילדיך לא יצטרכו "לסבול" (כי בכל מקרה הם לא ייחשבו יהודים).
ROI5:
--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 17, 2011, 03:30:24 ---זה חבל מאד, אבל אתה עדיין נחשב ליהודי מבחינת ההלכה.
דרך אגב - יש דרך מאד קלה להכרית את עצמך מעם ישראל (משהו שהרבה שמאלנים עושים): מתחתנים עם גויה (לא משנה איזו), וכך ילדיך לא יצטרכו "לסבול" (כי בכל מקרה הם לא ייחשבו יהודים).
--- סוף ציטוט ---
אני אוהב את הארץ הזו ואני חלק מהעם היהודי ואני לא הולך להתנצר/להתאסלם. אני רק לא רואה עצמי חלק מהדת היהודית.
וזו הנקודה שלי, זה לא משנה מה ההלכה היהודית/מוסלמית קובעת אלא איך האדם רואה את עצמו ולכן, יש המון מוסלמים שהם לא רואים בג'יהאד דבר טוב.
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 03:36:28 ---
אני אוהב את הארץ הזו ואני חלק מהעם היהודי ואני לא הולך להתנצר/להתאסלם. אני רק לא רואה עצמי חלק מהדת היהודית.
וזו הנקודה שלי, זה לא משנה מה ההלכה היהודית/מוסלמית קובעת אלא איך האדם רואה את עצמו ולכן, יש המון מוסלמים שהם לא רואים בג'יהאד דבר טוב.
--- סוף ציטוט ---
אז בוא אשאל אותך שאלה - אם אתה מגדיר את עצמך כיהודי, איך באה לידי ביטוי יהדותך?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה