עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (22/22)

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 18, 2011, 02:43:41 ---
יש בסיס.
זה נאמר גם במאמרים שאתה הבאת וגם בויקיפדיה.  מי בדיוק טוען את זה? הבאת לי כמה ציטוטים, תהיה ספציפי. וקראתי את הרוב ממה שהבאת לי.
וזה לא מקובל על כל הסופיים.
על אותו עיקרון שהאסלאם תומך בג'יהאד ועדיין יש מוסלמים שלא תומכים בג'יהאד. יש סופים שתומכים בטרור למרות שהוא מנוגד לזרם שלהם. 
והבאתי אבל אתה מתעלם מזה שוב ושוב.

--- סוף ציטוט ---
הלינק שהבאת לי עסק באחמדיה(כבר הפרכתי את הטענה שלך בדבר היותם מסלמים כך שלא התעלמתי מכלום) ובאסלאם ליברלי לכאורה, דבר שכרגע לא קיים וגם לא יתקיים. מה גם, הציטוטים הללו שהבאתי, הם של מסלמים בעלי השפעה כבירה על האסלאם והסופיות בפרט כפי שאנדרו בוסטום מראה בספרו - The Legacy of Jihad . להגיד שיש איזושהי סתירה בין הדברים, זה שטות גמורה מצידך.
דרך אגב, אני שמח שהגעת למסקנה שהאסלאם לכשעצמו מטיף ג'יהאד, אבל אתה עדיין לוקה בחסר, כי לגבי התמיכה, זה לא חייב להתבטא בצורה פיזית, אני לא דיברתי על צורה פיזית כי אם על תמיכה גרידא, ויש רוב מוחץ שתומך בזה.

Rafoe:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 18, 2011, 02:46:46 ---
כמו שעניתי לישראלי הפטריוט, זה שיש מוסלמים סופיים בג'יהאד, זה לא אומר שהזרם תומך בכך.

--- סוף ציטוט ---
הפוך גוטה הפוך - זה שיש מוסלמים שכופרים בדתם (במקרה הזה בזרם שממנו הם באים), לא אומר שהם צודקים (אלא להיפך - זה אומר שאותם אנשים סטו מהזרם).

ROI5:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 18, 2011, 02:58:53 --- הלינק שהבאת לי עסק באחמדיה(כבר הפרכתי את הטענה שלך בדבר היותם מסלמים כך שלא התעלמתי מכלום) ובאסלאם ליברלי לכאורה, דבר שכרגע לא קיים וגם לא יתקיים. מה גם, הציטוטים הללו שהבאתי, הם של מסלמים בעלי השפעה כבירה על האסלאם והסופיות בפרט כפי שאנדרו בוסטום מראה בספרו - The Legacy of Jihad . להגיד שיש איזושהי סתירה בין הדברים, זה שטות גמורה מצידך.
דרך אגב, אני שמח שהגעת למסקנה שהאסלאם לכשעצמו מטיף ג'יהאד, אבל אתה עדיין לוקה בחסר, כי לגבי התמיכה, זה לא חייב להתבטא בצורה פיזית, אני לא דיברתי על צורה פיזית כי אם על תמיכה גרידא, ויש רוב מוחץ שתומך בזה.

--- סוף ציטוט ---

תמיד אמרתי שרוב הזרמים באסלאם תומכים בטרור. לא הפרכת כלום לגבי אחמדיה, רק אמרת שהם לא נחשבים מוסלמים ע"י רוב זרמי האיסלאם ואני אמרתי שזה לא משנה כי הם עדיין זרם מוסלמי, והליברלי קיים ואתה סתם מכחיש אותו בלי סיבה אמיתי.
לא זה לא, כי בסיס האמונה הסופיית היא מנוגדת לאמונה של אל קעיידה וכן' מאחר שהיא טוענת ש ממשיכי דרכו של מוחמד סילפו את אמונותיו ואל קעיידה טוענת שצריך לחיות לפי ממשיכי דרכו של מוחמד(החליפים). ואין רוב מוחץ שתומך בזה, הרוב אינו תומך בזה.

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 18, 2011, 03:25:41 ---
תמיד אמרתי שרוב הזרמים באסלאם תומכים בטרור. לא הפרכת כלום לגבי אחמדיה, רק אמרת שהם לא נחשבים מוסלמים ע"י רוב זרמי האיסלאם ואני אמרתי שזה לא משנה כי הם עדיין זרם מוסלמי, והליברלי קיים ואתה סתם מכחיש אותו בלי סיבה אמיתי.
לא זה לא, כי בסיס האמונה הסופיית היא מנוגדת לאמונה של אל קעיידה וכן' מאחר שהיא טוענת ש ממשיכי דרכו של מוחמד סילפו את אמונותיו ואל קעיידה טוענת שצריך לחיות לפי ממשיכי דרכו של מוחמד(החליפים). ואין רוב מוחץ שתומך בזה, הרוב אינו תומך בזה.

--- סוף ציטוט ---
מעניין שהנקשבנדיה מיוחסת לאבו בכר בעוד שאר הזרמים מיוחסות לעלי, זה לא עומד בקנה אחד עם הדברים שכתבת. הסופים גם לרוב שייכים לאחד המד'הבים, שזה אומר ידידי שהם מקבלים וחצי את הג'יהאד, מה גם הראיתי לך איך תאולוגים סופים אומרים את זה בצורה מפורשת וחד משמעית ואיך זה מתגלם בפועל ע"י ארגוני טרור דמות אלקעדה והאחים המסלמים . לגבי האחמדיה, לא הוכחת שהם מסלמים, אני מאידך הבאתי את לינק שלהלן: http://www.alhafeez.org/rashid/rabita.html  רק הבעת דעה, ודעתך לא רלוונטית. כנ"ל בנוגע לאסלאם הליברלי לכאורה. דרך אגב, כיוון שלא הוכחת עדיין שישנו זרם מתון. ונתתי לך די והותר הזדמנויות, האשכול ננעל!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה