עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?
הימני:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 17:38:32 ---א. אני לא מסכים איתך, עם ירדן יש לנו שלום אמת. אבל גם בשביל הסכם "שלום" אני מוכן.
כי כשמדינה תתקוף אותנו זו תהיה מלחמה, זה אחרת משארגון טרור תוקף אותנו.
--- סוף ציטוט ---
אני בדרך כלל מאופק, אבל הפעם אני חייב לומר את האמת מה אני חושב עליך :
אתה אדם רע לב. זבל של בן אדם.
מילא, אם היית אומר שאתה מסכים לוותר על כל השטחים בשביל שלום אמיתי,
אבל לזרוק מאות אלפי יהודים מהבתים שלהם, אנשים כמו אלירז פרץ ורועי קליין הי"ד.
אנשים שמגינים עליך ושומרים עליך, שמשרתים ביחידות הכי מובחרות בצה"ל, וכל זה בשביל הסכם "שלום",
רק בגלל שאחר כך יהיה לנו הצדקה להגיב על כך.
אתה פשוט רשע.
חוץ מזה, אני בקלות יכול להפריך את מה שאתה אומר. תראה מה קורה בלבנון, הנה, בלבנון זה לא המדינה נלחמת מולנו, חיזבאללה זה ארגון עצמאי
שלמדינה אין כל קשר אליו, לכן במלחמת לבנון השנייה ישראל לא העזה לפגוע בתשתיות של לבנון.
אז איך אתה יכול להיות בטוח שאם יהיה הסכם "שלום" ה"פלסטינים" לא ישתמשו אחר כך כל מיני ארגוני טרור (שהם יהיו בעצם הצבא האמיתי שלהם).
אתה הרי יודע שזה מה שיקרה, כי ככה הערבים עובדים - מרמים את כולם, והעולם אוכל את זה בתאבון.
ואז איך נוכל להגיב?
זה הכי לא מדינת "פלסטין" מפציצה אותנו, זה יהיה ארגון טרור עצמאי שהוקם בתוך המדינה ולמדינה אין שליטה עליו . . .
תפסיק להיות שמאלן רשע ולשקר את עצמך.
ROI5:
לא, כי עדיף שמאות יהודים יהרגו בגלל מבצעים נגד חמאס ופעולות טרור.
הסכם "שלום" זה שקט(ע"ע מצרים) ואני מעדיף לגרש מאות אנשים מאשר שימותו מאות אנשים.
אם לבנון אין לנו הסכם "שלום" והיא מופעלת ע"י סוריה. ביום שיהיה לנו הסכם "שלום" עם סוריה או לבנון החיזבאללה כבר לא יתקוף משם.
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 17:39:15 ---
סוני רוצה להשמיד את כל הלא מוסלמים, לא כל הסונים..
--- סוף ציטוט ---
הייתי שמח אם היית מסביר לי את הנקודה הזאת.
אני לא מבין גדול באסלאם, אבל מהמעט שאני יודע אין לי ספק שהאסלאם מצווה את כל המוסלמים (מכל הזרמים) להילחם ב"כופרים" (בכל העולם).
הייתי שמח את תסביר את זה (יכול להיות שקראתי את המקורות הלא נכונים).
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 18:15:48 ---לא, כי עדיף שמאות יהודים יהרגו בגלל מבצעים נגד חמאס ופעולות טרור.
הסכם "שלום" זה שקט(ע"ע מצרים) ואני מעדיף לגרש מאות אנשים מאשר שימותו מאות אנשים.
אם לבנון אין לנו הסכם "שלום" והיא מופעלת ע"י סוריה. ביום שיהיה לנו הסכם "שלום" עם סוריה או לבנון החיזבאללה כבר לא יתקוף משם.
--- סוף ציטוט ---
על זה בדיוק אני מסתמך (מצרים).
כולם רואים עכשיו מה שווה הסכם שלום עם דיקטטור שלא מייצג את הציבור שעליו הוא שולט.
גם במצרים ובכל מדינה ערבית שתהיה בה הפיכה נקבל שלטון עויין שישים לו למטרה את השמדת ישראל (וכבר ראינו את הפגנת 2 המליון שבו קראו "לעלות לאל אקצא").
הימני:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 18:15:48 ---לא, כי עדיף שמאות יהודים יהרגו בגלל מבצעים נגד חמאס ופעולות טרור.
--- סוף ציטוט ---
אני חושש שיש לך בעיה קשה מאד בקריאת המציאות.
הסכם "השלום" עם מצרים אחראי ישירות להרבה מאד הרוגים יהודים.
מצרים אפשרה העברת טילים וחנ"מ לערבים בעזה באופן סביל ופעיל.
אני כבר לא מדבר על כל הזנק המדיני העצום שהם עשו לנו, על זה שמובראק תמיד ניסה להשמיץ אותנו בפני כל העולם,
על המשך האנטישמיות בתקשורת שם גם אחרי הסכם ה"שלום" איתם, הרי אם יש לנו שלום איתם, אז למה יש שם
שנאה כל כך עזה לישראל ? אני אגיד לך למה - כי מובראק החרא אפשר את המשך ההסטה נגד ישראל.
דווקא מזל שאין לנו הסכם שלום עם סודאן, למשל, ולכן אנחנו יכולים להפציץ שם את שיירות הטילים שבאות לזרוע הרס בערינו.
חבל שיש לנו הסכם "שלום" עם מצרים. תאמין לי שאם לא היה לנו הסכם "שלום" עם מצרים אף טיל לא היה מגיע לעזה.
וחוץ מזה, כמו ש"רפו" אומר בהודעה מעלי, הסכם ה"שלום" הנוכחי מסתמן עכשיו כבדיחה.
תפסיק להשלות את עצמך ששלום ייתן פה איזה שהוא מרחב נשימה ויציל חיי יהודים. זה רק יוביל אותנו לעוד שואה.
ROI5:
--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 13, 2011, 18:20:37 ---הייתי שמח אם היית מסביר לי את הנקודה הזאת.
אני לא מבין גדול באסלאם, אבל מהמעט שאני יודע אין לי ספק שהאסלאם מצווה את כל המוסלמים (מכל הזרמים) להילחם ב"כופרים" (בכל העולם).
הייתי שמח את תסביר את זה (יכול להיות שקראתי את המקורות הלא נכונים).
על זה בדיוק אני מסתמך (מצרים).
כולם רואים עכשיו מה שווה הסכם שלום עם דיקטטור שלא מייצג את הציבור שעליו הוא שולט.
גם במצרים ובכל מדינה ערבית שתהיה בה הפיכה נקבל שלטון עויין שישים לו למטרה את השמדת ישראל (וכבר ראינו את הפגנת 2 המליון שבו קראו "לעלות לאל אקצא").
--- סוף ציטוט ---
1. יש. אבל זה לא אומר שכל המוסלמים קיצוניים. יש גם מצווה ביהדות להרוג את האתאיסטים, אתה בא לרצוח אותי?
2. היו קריאות נגד ישראל, אבל זה לא היה הרוב שם, הרוב פשוט רצה להיפטר מהעוני המרוד שמוברק הביא אותם אליו.
רובם רוצים את הסכם ה"שלום" הזה בדיוק כמונו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה