עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?
חד כתער:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 18:15:48 ---לא, כי עדיף שמאות יהודים יהרגו בגלל מבצעים נגד חמאס ופעולות טרור.
הסכם "שלום" זה שקט(ע"ע מצרים) ואני מעדיף לגרש מאות אנשים מאשר שימותו מאות אנשים.
אם לבנון אין לנו הסכם "שלום" והיא מופעלת ע"י סוריה. ביום שיהיה לנו הסכם "שלום" עם סוריה או לבנון החיזבאללה כבר לא יתקוף משם.
--- סוף ציטוט ---
למרבה הצער, יש תמימות דעים בין זרמי האסלאם (יש ללכת בתלם לפי מה שכבר נפסק, קרי: "תקליד") לגבי חלוקת העולם לשניים, דאר אלסלאם ודאר אלחרב, ארץ ישראל קיבלה הגדרה של דאר אלסלאם כאשר הח'ליף השני עומאר איבן אלח'טאב דרך בה, לכן כל תא שטח שהיה נתון לשליטתם, שייכת למסלמים, וחובת הג'יהאד נגד כל יישות זרה בתא שטח זה עוברת לפרט - פרד אלעין, לכן לפצל את האסלאם לקיצונים ומתונים זה פשוט איוולת, אף מסלמי לא יקבל את המצב העכשווי. הוא רק יכנס למעין הפסקת אש קצובה בזמן בהתאם לאלחדיביה על מנת להתחמש כיאות במרחב הזמן שנוצר. ולראייה לכך, להלן לינקים למדריך מאליכי ושאפעי
http://www.defending-islam.com/page389.html#o90
http://bewley.virtualave.net/Risalatitl.html
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 19:39:29 ---
1. יש. אבל זה לא אומר שכל המוסלמים קיצוניים. יש גם מצווה ביהדות להרוג את האתאיסטים, אתה בא לרצוח אותי?
2. היו קריאות נגד ישראל, אבל זה לא היה הרוב שם, הרוב פשוט רצה להיפטר מהעוני המרוד שמוברק הביא אותם אליו.
רובם רוצים את הסכם ה"שלום" הזה בדיוק כמונו.
--- סוף ציטוט ---
1. אתה לא עונה על השאלה שלי: יש לך מקור אחר (לעומת מה אני קראתי) על הזרם הסוני והג'יהאד?
בנוגע ליהדות - היהדות לא מתייחסת לאתאיסטים (לא היה דבר כזה בתקופת המקרא), אלא על עובדי עבודה זרה בארץ ישראל, וכן - אני לא מכחיש (לא יודע אם הייצתי רוצח, אבל אם הדבר היה תלוי בי הייתי לכל הפחות מגרש עובדי עבודה זרה מארץ ישראל. גם אם הם יהודים).
2. 2 מליון איש ברחובות הם לא כ"כ מעט (במיוחד כשלא ראיתי הפגנה נגדית מצידם של אלה המתנגדים להם).
ROI5:
--- ציטוט של: השמאלני על אפריל 13, 2011, 18:28:15 ---אני חושש שיש לך בעיה קשה מאד בקריאת המציאות.
הסכם "השלום" עם מצרים אחראי ישירות להרבה מאד הרוגים יהודים.
מצרים אפשרה העברת טילים וחנ"מ לערבים בעזה באופן סביל ופעיל.
אני כבר לא מדבר על כל הזנק המדיני העצום שהם עשו לנו, על זה שמובראק תמיד ניסה להשמיץ אותנו בפני כל העולם,
על המשך האנטישמיות בתקשורת שם גם אחרי הסכם ה"שלום" איתם, הרי אם יש לנו שלום איתם, אז למה יש שם
שנאה כל כך עזה לישראל ? אני אגיד לך למה - כי מובראק החרא אפשר את המשך ההסטה נגד ישראל.
דווקא מזל שאין לנו הסכם שלום עם סודאן, למשל, ולכן אנחנו יכולים להפציץ שם את שיירות הטילים שבאות לזרוע הרס בערינו.
חבל שיש לנו הסכם "שלום" עם מצרים. תאמין לי שאם לא היה לנו הסכם "שלום" עם מצרים אף טיל לא היה מגיע לעזה.
וחוץ מזה, כמו ש"רפו" אומר בהודעה מעלי, הסכם ה"שלום" הנוכחי מסתמן עכשיו כבדיחה.
תפסיק להשלות את עצמך ששלום ייתן פה איזה שהוא מרחב נשימה ויציל חיי יהודים. זה רק יוביל אותנו לעוד שואה.
--- סוף ציטוט ---
מצרים הורידה בהרבה את כמות הטילים שהוברחו בציר פילדלפי.
היו שם המון מעצרים.
הגורם העיקרי לעליית כמות ההברחות היה ההתנתקות מהציר.
ROI5:
--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 13, 2011, 20:29:26 ---1. אתה לא עונה על השאלה שלי: יש לך מקור אחר (לעומת מה אני קראתי) על הזרם הסוני והג'יהאד?
בנוגע ליהדות - היהדות לא מתייחסת לאתאיסטים (לא היה דבר כזה בתקופת המקרא), אלא על עובדי עבודה זרה בארץ ישראל, וכן - אני לא מכחיש (לא יודע אם הייצתי רוצח, אבל אם הדבר היה תלוי בי הייתי לכל הפחות מגרש עובדי עבודה זרה מארץ ישראל. גם אם הם יהודים).
2. 2 מליון איש ברחובות הם לא כ"כ מעט (במיוחד כשלא ראיתי הפגנה נגדית מצידם של אלה המתנגדים להם).
--- סוף ציטוט ---
1.עניתי, יש מצווה באסלאם שאומרת להרוג את הכופרים, אבל זה לא אומר שכל מוסלמי באשר הוא פועל על פיה.
2. לא כול המיליון(למה 2 מיליון, זה היה מיליון עד כמה שאני זוכר) קראו את הקריאות אלו, אלה היו מיעוט.
אני מבטיח לך שמי שיעלה לשלטון במצרים לא יהיו האחים המוסלמים.
ROI5:
--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 13, 2011, 20:28:56 ---למרבה הצער, יש תמימות דעים בין זרמי האסלאם (יש ללכת בתלם לפי מה שכבר נפסק, קרי: "תקליד") לגבי חלוקת העולם לשניים, דאר אלסלאם ודאר אלחרב, ארץ ישראל קיבלה הגדרה של דאר אלסלאם כאשר הח'ליף השני עומאר איבן אלח'טאב דרך בה, לכן כל תא שטח שהיה נתון לשליטתם, שייכת למסלמים, וחובת הג'יהאד נגד כל יישות זרה בתא שטח זה עוברת לפרט - פרד אלעין, לכן לפצל את האסלאם לקיצונים ומתונים זה פשוט איוולת, אף מסלמי לא יקבל את המצב העכשווי. הוא רק יכנס למעין הפסקת אש קצובה בזמן בהתאם לאלחדיביה על מנת להתחמש כיאות במרחב הזמן שנוצר. ולראייה לכך, להלן לינקים למדריך מאליכי ושאפעי
http://www.defending-islam.com/page389.html#o90
http://bewley.virtualave.net/Risalatitl.html
--- סוף ציטוט ---
קיצוניים זה אלה שעושים את כל מצוות האסלאם.
מתונים זה אלה שלא עושים את כל מצוות האסלאם.
כמו בכל דת.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה