עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (2/22) > >>

הימני:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 16:28:24 ---תודה.
2. לדעתי יש שטחים שצריך להחזיר ביהודה ושומרון או לפחות שהם לא חשובים כ"כ, המקומות הקדושים צריכים להישאר אצלנו, הערים הגדולות צריכות להישאר אצלנו(אריאל, מעלה אדומים, גוש עציון), מלבד זה מצדי שהכול ילך לפלסטינים בעד שלום.

--- סוף ציטוט ---

שאלה לי אליך : האם אתה תהיה בעד לוותר על רוב שטחי יהודה ושמרון גם תמורת הסכם "שלום" ולא תמורת שלום אמת?
אני מקווה שאתה יודע שהסכמי שלום יכולים להיות הרבה מאד. אבל שלום עם ערבים לא יהיה אף פעם.

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 16:28:24 ---תודה.
3. החמאס הם לא אלה שבשלטון כרגע, אז אנחנו לא מדברים עם מרצחים צמאי דם. אבל גם לא יהיה עם מי לדבר, אז לפחות תן להם אוטונומיה שזה אומר שאנחנו יוצאים לגמרי מהרשות ואומרים תקימו מדינה בעצמכם, אנחנו לא תומכים בכם יותר.
אם מדינה תתקוף אותנו העולם יהיה הרבה יותר בעדנו מאשר אם זה ארגון טרור.

--- סוף ציטוט ---

הפת"ח גרוע מהחמאס. אתה יכול לשמוע את דעתו של חיים בעניין. חבל שאתה לא מודע לזה. הפתח רצח הרבה יותר יהודים מהחמאס.
הם רק מצטיירים כמתונים בעייני השמאל והימין המזויף במדינה שלנו, וככה העם שלנו אוכל סרטים שהפתח זה ארגון של חסידי אומות העולם.
אגב, אני מקווה שאתה יודע שאבו מאזן למשל הוא מכחיש שואה ידוע.

לגבי העולם, עזוב אותך, סרקוזי עסוק בקרלה ברוני, ברלוסקוני עסוק בלנאוף ובבריטניה עסוקים בקייט מידלטון.
מה אכפת לך מה חושבים עלינו בעולם ?
בכל מקרה שונאים אותנו.

ROI5:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 13, 2011, 16:32:37 ---בין כה לכה תאבד שטחים, לא בגלל האו''ם ( שאינו מהווה פקטור בשום דבר) כי אם בשל ביבי ומנופי לחץ אמריקאים חוזרים ונשנים, אז תחסוך מאיתנו את הזבל הלשוני שלך כאילו צריך לדבר עם המסלמים. גם אם תתן להם מדינה, זה בסה"כ יהווה קרש קפיצה להחלפת ישראל ביישות אסלאמית. הכל זמני לדידם של המסלמים.

--- סוף ציטוט ---

כן, כי המוסלמים הם פויה, נו באמת. אנחנו יכולים לדבר עם מוסלמים, אין איזה תוכנית מוסלמית סודית להשמיד אותנו.

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 17:27:41 ---
כן, כי המוסלמים הם פויה, נו באמת. אנחנו יכולים לדבר עם מוסלמים, אין איזה תוכנית מוסלמית סודית להשמיד אותנו.

--- סוף ציטוט ---
עם הסונים השאפעים שאומרים שצריך לחסל את כל הלא מסלמים והיהודים בפרט לשם הגעה להגמוניה כלל עולמית, כבודו רוצה לדבר? לגבי דברים אלו, אני מסתמך על אלסאלכ וו-עדת אלנאסאכ', קרי: מדריך לזרם השאפעי, עמ' 599 -606 שיצא בשנת 91 ( קיבל גושפנקא מאלאזהר רק לרקורד) או שמא עם שאר הזרמים שמציינם כי כל הסכם הוא בגדר הפסקת אש בהתאם לדוגמתו של מחמד בחוד'ייביה?  אם אתה רוצה לינקים בנדון רק תגיד.

ROI5:

--- ציטוט של: השמאלני על אפריל 13, 2011, 17:14:39 ---שאלה לי אליך : האם אתה תהיה בעד לוותר על רוב שטחי יהודה ושמרון גם תמורת הסכם "שלום" ולא תמורת שלום אמת?
אני מקווה שאתה יודע שהסכמי שלום יכולים להיות הרבה מאד. אבל שלום עם ערבים לא יהיה אף פעם.

הפת"ח גרוע מהחמאס. אתה יכול לשמוע את דעתו של חיים בעניין. חבל שאתה לא מודע לזה. הפתח רצח הרבה יותר יהודים מהחמאס.
הם רק מצטיירים כמתונים בעייני השמאל והימין המזויף במדינה שלנו, וככה העם שלנו אוכל סרטים שהפתח זה ארגון של חסידי אומות העולם.
אגב, אני מקווה שאתה יודע שאבו מאזן למשל הוא מכחיש שואה ידוע.

לגבי העולם, עזוב אותך, סרקוזי עסוק בקרלה ברוני, ברלוסקוני עסוק בלנאוף ובבריטניה עסוקים בקייט מידלטון.
מה אכפת לך מה חושבים עלינו בעולם ?
בכל מקרה שונאים אותנו.

--- סוף ציטוט ---
א. אני לא מסכים איתך, עם ירדן יש לנו שלום אמת. אבל גם בשביל הסכם "שלום" אני מוכן.
כי כשמדינה תתקוף אותנו זו תהיה מלחמה, זה אחרת משארגון טרור תוקף אותנו.
ב. אני מודע לדעתו של חיים בעניין, אני לא מסכים עם זה אבל זה גם לא משנה כרגע.
גם הפת"ח לא בשלטון שם אלא "הרגל השלישית" או משהו דומה, ואני יודע שעבאס מכחיש שואה(הוא טוען שלשעבר אבל קשה להאמין לו)
ג.כי דעת הקהל חשובה מאוד, אני לא מאמין שאלוהים יבוא יעשה הוקוס פוקוס ויציל אותנו, לכן צריך את העולם.

ROI5:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 13, 2011, 17:34:31 ---עם הסונים השאפעים שאומרים שצריך לחסל את כל הלא מסלמים והיהודים בפרט לשם הגעה להגמוניה כלל עולמית, כבודו רוצה לדבר? דברים אלו אני משתית על אלסאלכ וו-עדת אלנאסאכ', קרי: מדריך לזרם השאפעי, עמ' 599 -606 שיצא בשנת 91 ( קיבלה גושפנקא מאלאזהר רק לרקורד) או שמא עם שאר הזרמים שמציינם כי כל הסכם הוא בגדר הפסקת אש בהתאם לדוגמתו של מחמד בחוד'ייביה?  אם אתה רוצה לינקים בנדון רק תגיד.

--- סוף ציטוט ---

סוני רוצה להשמיד את כל הלא מוסלמים, לא כל הסונים..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה