עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (20/32) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: חרותניק על אוגוסט 06, 2010, 13:49:56 ---תבדוק את הנתונים בעצמך, תשווה, ואז תגיד לי שזה "על אותו משקל".

--- סוף ציטוט ---

אין לי סטטיסטיקה של הארץ, אך הוכח שהסיכוי שילד משכונת עוני בעלת פשע רב יהפוך לפושע היא באופן מפתיע גבוה ברבה מילד משכונת יוקרה.
ולכן, זה על אותו משקל.

--- ציטוט ---ועוד דבר, כל (או כמעט כל) הילדים שיצאו מהגן הזה יהיו לפחות תומכי טרור, ומי שתומך בטרור הוא טרוריסט בעצמו (מילים של גורג בוש, לא שלי).
--- סוף ציטוט ---

בוש זה לא משהוא שהייתי לוקח את דבריו בתבונה מלאה שכזו.

--- ציטוט ---קצת הרבה פחות גרועים, שוב דמגוגיה.
חוץ מזה, אתה ודומיך תמיד טוענים שאש"ף הם יותר "מתונים" מחמאס, אפילו שבפועל אש"ף וגדודי אל אקצה רצחו יותר יהודים מהחמאס והגיהאד האיסלאמי (וזו כנראה בדיוק הסיבה שאתם מנצלים את ההזדמנות לשבח אותם, ולהפוך אותם לפודלים) וזוהי צביעות ידידי.
--- סוף ציטוט ---

זה הקטע, שלא "הרבה פחות גרועים"-הם רוצחים ילדים, שאולי ואולי לא יהיו מחבלים או תומכי טרור(שמסתבר שאם גורג בוש אומר שזה אותו דבר, כולנו צריכים לסגוד לו).

ועל פי כן, האצ''ל והלח''י, ומפלגתו של כהנא, שבפועל היו ארגוני טרור ואף הוכרזו כך, מעידים על חברי הפורום כאנשי טרור, כי הרי הם תומכים בכהנא(וזה כן דמגוגיה).
אז אולי לא כל תמיכה, היא תמיכה אבסולוטית בכל הנעשה בידי חמאס או פתח, ולא הכל שחור ולבן כמו שאתה מציג?
בנוגע לשאלתך, אש''ף היה בפועל מוכן לבצע הסכמים עם ישראל, ולהכיר בישראל, חמאס לא, זה למה שהם נחשבים יותר מתונים.
זה לא צביעות, זה היגיון בריא.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 06, 2010, 14:02:40 ---אני לא חושב שיש הרבה פירושים לבן מוות. מבחינתי בן מוות = אדם שיש לחסל.

ההבדל בינינו היא מי מוגדר כאויב, אני צודק?

--- סוף ציטוט ---

כן

m4a1:
יפה. אז אני מה לא הגיוני בכך שבמלחמה בין עם X לעם Y, עם X יגדיר את עם Y כאויב ולהפך?

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 06, 2010, 14:06:13 ---יפה. אז אני מה לא הגיוני בכך שבמלחמה בין עם X לעם Y, עם X יגדיר את עם Y כאויב ולהפך?

--- סוף ציטוט ---

כי עם עצמו הוא לא אויב, עם זה מגוון של אנשים, עם מחנה משותף אחד, כמו זהות לאומית, שנוצרת עם אלף ואחת סיבות.
ילד בן 4 שהוא חלק מעם Y, הוא לא אויב, הוא ילד שנולד לעם Y, שבמקרה במלחמה עם עם X.

ובטח שלא מדובר במלחמת הישרדות כמו שאתה מציין, והסכנה בפועל היא לא גדולה כמו שאתה מציין, לכן אין שום סיבה לחסל אותו.

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 14:11:53 ---כי עם עצמו הוא לא אויב, עם זה מגוון של אנשים, עם מחנה משותף אחד, כמו זהות לאומית, שנוצרת עם אלף ואחת סיבות.
ילד בן 4 שהוא חלק מעם Y, הוא לא אויב, הוא ילד שנולד לעם Y, שבמקרה במלחמה עם עם X.

ובטח שלא מדובר במלחמת הישרדות כמו שאתה מציין, והסכנה בפועל היא לא גדולה כמו שאתה מציין, לכן אין שום סיבה לחסל אותו.

--- סוף ציטוט ---

אגב, לא עם כל אויב אתה במלחמה, אבל עם כל מי שאתה במלחמה איתו, הוא אויב. אוטומוטית, ככה זה עובד.

ובכל הקשור לעם Y הוא אויב מעצם היותו במלחמה נגד עם X. הילד בן 4, החייל בן ה20, והמצביא. הם כולם אויבים. נכון שיש עדיפות לחסל חיילים ואת המצביא מעצם הסכנה המיידית שהם מהווים, אבל מכיוון שמדובר במלחמה ארוכה ולא במלחמה של טווח קצר, אני לא רואה משהו פסול בחיסול ילדים כאלה, כצעד אסטרטגי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה