עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מסיבת סיום בגן ערבי בעזה
חרותניק:
אוהד הפועל, נגמר לי הסבלנות, אני מסיים את הדיון הזה עכשיו. להלן העובדות על מצרים, והעובדה שעם צה"ל לא הייתה את אותה כמות של הפקרות בציר פילדלפי.
זה מתוך ויקיפדיה:
לפני ובמהלך ביצוע ההתנתקות התנהלו דיונים קדחתניים במערכת הביטחון ובממשלה האם להעביר את ציר פילדלפי ליד המצרים ולהפקיד בידם את האחריות למנוע הברחות נשק לרצועת עזה. למרות התנגדות של השב"כ ושל חברי כנסת הטוענים שמדובר בפריצת הסכם הפירוז של סיני במסגרת הסכם השלום בין ישראל למצרים, החליטה הממשלה להעביר את הציר לידי המצרים על מנת לא ליצור "רצועת הביטחון" או "חוות שבעא" נוספת בה הפלסטינים יוכלו להפעיל טרור כנגד ישראל, מבלי לשלם מחיר מדיני.
הקטע שבין חוף עזה לכרם שלום עבר לשליטת המצרים, ואזור רפיח עבר לשליטת הרשות הפלסטינית, ובעקבות כך עלה מספר הברחות אמצעי הלחימה מסיני לרצועת עזה[2]. הברחות אלה כללו חומרי נפץ, טילי נ"ט ורקטות ארוכות-טווח, ועקב המצור על עזה, גם תנועת אנשים וסחורות כמו דלק, מזון, מכונות כביסה ומקררים.[3] יובל שטייניץ, יושב ראש ועדת חוץ וביטחון דאז, טען כי המצרים לא ניסו למנוע את ההברחות. [3][4].
ואני שוב מפנה אותך לממצאים של השב"כניק כדי שהכל יתחבר לך יפה:
בתקופה שבין ההתנתקות ותחילת מבצע עופרת יצוקה בדצמבר 2008 הוברחו מעבר לכלי נשק קלים גם 250 טון חומרי נפץ, 80 טון של דשן המשמש גם לבניית פצצות, 4,000 רימונים ו-1,800 רקטות אר-פי-ג'י.
והנה התוצאות בפועל:
שנה ירי מרגמות ירי רקטות קסאם
[2001 240 21
2002 257 35
2003 265 155
2004 876 281
2005 238 179
(צה"ל יצא מציר פילדלפי, וזה עבר לשליטת צבא מצרים)
2006 220 950
2007 640 783
2008 ? 2,048
(עופרת יצוקה)
2009 ? 455
חבל שלא חיפשתי את זה מהתחלה, הייתי חוסך את כל הדיון.
והסגידה שלך לערפאת ולעבאס יש"ו שר"י היא מגוכחת, העובדה שנרצחו בגללם יהודים כנראה לא ממש מעניינת אותך, הכי חשוב שהם יכולים לדבר (אתה חייב להודות שזה נשמע כמו התנהגות פחדנית ועלובה לכל בר דעת). ואם לערפאת לא הייתה שליטה על המחבלים שלו אז זה רק מראה כמה היו שווים הסכמי האסלה..
לדעתך המוסר של היהודי שלא מרחם ילדים תומכי חמאס, ושל המחבל הם שווים? לדעתי לא, הוויכוח הזה לא מתקדם לשום מקום.
ובקשר לגזענות, אני לא יודע מה עמדתו של חיים בעניין. אבל אם הייתי גר בארה"ב, לא היה אכפת לי למכור את הבית שלי לגוי שחור אבל בתנאי שהוא לא מתנהג כמו ברברי מהגונגל. וכנ"ל גם לא הייתי מוכן למכור את הבית לאדם לבן ששורף צלבים, או לסתם לבן שנראה כאילו הוא יעשה בלאגן בבית.
מצטער שנגמר לי הסבלנות. בכל אופן היה באמת דיון מעניין, ושיהיה לך המשך שבוע נעים.
m4a1:
"נותן לזה גושפנקא". אתה מבין מה אתה בעצם עושה פה? לא אני רוצה לפגוע בתינוק של בת דודתך, אני רק אומר לך את האמת. ואתה כועס עליי כאילו אני בא לפגוע בו. זה בדיוק אבל בדיוק האינסטינקט של השמאל, אני לא יודע כמה שמאל או ימין אתה אבל בנקודה הזו הצטיירת כשמאלן מן השורה.
יש הבדל בין איום לאויב, יש הבדל בין אדם חזק ממך שלא פוגע בך ("איום" אבל לא אויב) לבין אדם חזק ממך שכן פוגע ממך (אויב)
הנאצים החליטו לחסל על פי גזע מה שהם ראו ללא שום סיבה כאיום. אגב את הקומוניזם הם ראו כאיום ובצדק. אין שום קשר לבין היותם אויבים או לא. הקשר היחיד הוא עליונות הגזע הגרמנית על כל שאר (חוץ משוודים ועוד כמה עמים שהיו "רדומים")
תעשה את כל ההשוואות שעוזרות לך לעקל או לפסול את הגישה, אבל זאת הגישה הנכונה. וזה שהאויב נוקט בה ואנחנו לא זה עצוב.
מעצם היותנו הצד הדומיננטי והאגרסיבי במלחמה הזו, ומעצם היותנו בפוטנציאל חזקים בהרבה מהאויב, אז כן זה תלוי בעיקר בנו.
אבל תבין שהמלחמה הזו זה עניין של זמן. אתה מסרב להפנים את הנקודה הזו. במידה ולא הייתה עניין של זמן, אז מילא, אבל זו מלחמה שעתידה לקרות ויש לנו הרבה יותר סיכוי אם נערך כראוי אפילו נעשה את הצעד הראשון.
אני לא בטוח שהוא לא חשב על זה, מה שכן בטוח שהוא לא ניסה את זה.
זאת לא תוכנית בזק זו תוכנית ארוכת טווח, אבל כן יש בה פתרונות לכל מה שהצגת, לא כל הפתרונות יפתרו ב100% את הבעיה, אבל בהחלט מספיק כדי להוציא את העניין לפועל .
ושוב יש הרבה מאוד משתנים.
כנראה פספסתי, מה הדרך שאתה הצעת?
מה חיים בן פסח עשה חוץ מלדבר? אגב המצב בארה"ב הוא שונה מבארץ בהרבה מאוד תחומים, אבל נזרום איתך. חיים הביעה את דעתו, כאזרח מן השורה, לא יצא להפגנות, לא שרף צמיגים, לא תקף חיילי מארינס, ובוא לא נשכח שחיים עם כל הכבוד לו אינה דמות בבעלת השפעה או שם בתרבות האמריקאית (אלא אם כן אני טועה) .
שוב, מוות ליהודים הוא דבר בלתי נמנע, הוא קורה כל הזמן. מה שאני מציע זה פתרון, כמו סוג של ניתוח קשה.
חיזבאללה כיתוש שיתק את כל הצפון. זה נראה לי יתוש ממש עצבני. אגב בגלל שחיזבאללה הם איום הרבה יותר גדול מחמאס והרבה יותר מפותחים מהם בכל תחום הלחימה, והרבה יותר קשה ומסובך להגיע אליהם אחד אחד עקב כל הבונקרים וכ'ו, הייתי מתנגד להפגזה שתשטח את כל דרום לבנון לדוגמא? או איזורים גדולים אחרים?
El Blanco:
חמאס זה ארמיה של האויב שהוא האסלאם, עד שאוהד הפועל לא יכיר בעובדה שהאסלאם זה לא ילד קטן שרוצה צומי אלא מכונה ממונעת אידיאולוגית מתיאולוגיה אסלאמית ושיטות נאציות וקומוניסטיות - הוא ימשיך לזרוק אל עבר תהום.
הוא לא ייקח אותנו איתו - ולא עם המערב הקורס שחושב כמוהו.
יובל הכהניסט:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על אוגוסט 11, 2010, 05:46:12 ---חמאס זה ארמיה של האויב שהוא האסלאם, עד שאוהד הפועל לא יכיר בעובדה שהאסלאם זה לא ילד קטן שרוצה צומי אלא מכונה ממונעת אידיאולוגית מתיאולוגיה אסלאמית ושיטות נאציות וקומוניסטיות - הוא ימשיך לזרוק אל עבר תהום.
הוא לא ייקח אותנו איתו - ולא עם המערב הקורס שחושב כמוהו.
--- סוף ציטוט ---
O0
yossso:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 21:47:50 ---להוכיח את זה? לא ראית את הסרטון? "מה היא הדרך בשבילכם? ג'יהאד!"
אנשים שגודלים כך, באשמתם או לא זה לא משנה, יגדלו ויעשו או יתמכו בג'יהאד. לא נראה לך הגיוני להקדים תרופה למכה?
--- סוף ציטוט ---
לגבי הפצצה, אני אומר שכן, כי סטטיסטית הם כלום: תסתכל כמה ילדים נהרגים בהפלות, מליונים, גם בלי שהם ג'יהאדיסטים.
אבל... קודם כל צריך לחשוב על הדבר ההומני יותר: לזרוק עליהם ממטוס קילוגרמים שלמים של חול. ואז לראות את המטומטמים האלה מנסים להציל את עצמם מהחול. זה יהיה כזה מצחיק. (אגב, לא ראיתי את הוידאו. לא בסרעפת שלי.) או לזרוק עליהם גמלים וחמורים. או משהו ערבי אחר שיכול להרוג אותם. צריך להיות מצחיקים וציניים, גם אם זה עולה קצת יותר. או לזרוק להם ממתקים, ואז כולם יבואו לאסוף, ואז לזרוק את החול, ואז את הגמלים. זה יהיה אדיר!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה