עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מסיבת סיום בגן ערבי בעזה
m4a1:
ואגב, זה לא משנה אם אתה נלחם מול מעצמה כמו ארה"ב או רוסיה או מול ארגון כמו חיזבאללה או חמאס. הגישה צריכה להיות זהה, לא עושים הנחות בגלל שהוא "חלש" מאיתנו.
חרותניק:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 14:03:23 ---אין לי סטטיסטיקה של הארץ, אך הוכח שהסיכוי שילד משכונת עוני בעלת פשע רב יהפוך לפושע היא באופן מפתיע גבוה ברבה מילד משכונת יוקרה.
ולכן, זה על אותו משקל.
--- סוף ציטוט ---
מה שניסיתי לומר זה שאתה מערב מין בשאינו מינו, דין פושעים/שודדים/אנסים הם לא כדין אנשי טרור שאנחנו נמצאים איתם במצב מלחמה.
--- ציטוט ---בוש זה לא משהוא שהייתי לוקח את דבריו בתבונה מלאה שכזו.
--- סוף ציטוט ---
אני מסכים, אבל לפעמים גם יוצא אמת מפיו..
--- ציטוט ---זה הקטע, שלא "הרבה פחות גרועים"-הם רוצחים ילדים, שאולי ואולי לא יהיו מחבלים או תומכי טרור(שמסתבר שאם גורג בוש אומר שזה אותו דבר, כולנו צריכים לסגוד לו).
--- סוף ציטוט ---
זה הרבה פחות גרוע, והם כבר עכשיו תומכי טרור.
--- ציטוט ---ועל פי כן, האצ''ל והלח''י, ומפלגתו של כהנא, שבפועל היו ארגוני טרור ואף הוכרזו כך, מעידים על חברי הפורום כאנשי טרור, כי הרי הם תומכים בכהנא(וזה כן דמגוגיה).
אז אולי לא כל תמיכה, היא תמיכה אבסולוטית בכל הנעשה בידי חמאס או פתח, ולא הכל שחור ולבן כמו שאתה מציג?
בנוגע לשאלתך, אש''ף היה בפועל מוכן לבצע הסכמים עם ישראל, ולהכיר בישראל, חמאס לא, זה למה שהם נחשבים יותר מתונים.
זה לא צביעות, זה היגיון בריא.
--- סוף ציטוט ---
מה שאתה אומר זה דמגוגיה, כהנא לא רצח אף אחד, והוא גם לא תמך ברצח (לפחות לא בגלוי), לעומת זאת גם מחמוד עבאס וגם הנייה תומכים ברצח בגלוי (בשפה הערבית לפחות), כך שזה די או שחור או לבן במקרה הזה.
אם תקרא שוב את כל התגובות שלך אתה תראה שזו צביעות ממדרגה ראשונה, וזה בוודאי לא "היגיון בריא" כי אתה יודע היטב שהסכם איתם זה בדיוק מה שיחליש ויגביל את ישראל, וזו בדיוק הסיבה שאתה תומך בזה. וראינו דוגמא מצויינת לכך השבוע כשלא הייתה שום תגובה כלפי הטיל גראד שנפל על אילת כי יש לנו הסכם "שלום" עם מצרים, לעומת זאת כן הייתה תגובה כלפי לבנון (כי אין לנו הסכם איתה).
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 06, 2010, 14:19:25 ---אגב, לא עם כל אויב אתה במלחמה, אבל עם כל מי שאתה במלחמה איתו, הוא אויב. אוטומוטית, ככה זה עובד.
--- סוף ציטוט ---
אה, אז לכן זה לגיטימי לחסל ילדים יהודים, כל עוד הצד השני הוא במלחמה, אחלה.
--- ציטוט ---ובכל הקשור לעם Y הוא אויב מעצם היותו במלחמה נגד עם X. הילד בן 4, החייל בן ה20, והמצביא. הם כולם אויבים. נכון שיש עדיפות לחסל חיילים ואת המצביא מעצם הסכנה המיידית שהם מהווים, אבל מכיוון שמדובר במלחמה ארוכה ולא במלחמה של טווח קצר, אני לא רואה משהו פסול בחיסול ילדים כאלה, כצעד אסטרטגי.
--- סוף ציטוט ---
אם אתה לא רואה את ההבדל בין ילד בן 4, ששר משהוא בגן, לחייל בן 20 שנלחם בפועל נגדך, הבעיה היא איתך.
--- ציטוט ---אגב, זה לא משנה עם אתה נלחם מול מעצמה כמו ארה"ב או רוסיה או מול ארגון כמו חיזבאללה או חמאס. הגישה צריכה להיות זהה, לא עושים הנחות בגלל שהוא "חלש" מאיתנו.
--- סוף ציטוט ---
הכוונה הייתה שאם האיום הוא מיידי או קיומי, אז ניחא, אם האיום הוא כל כך בעייתי להגדרה, כמו איום מילד בן 4, שאולי יגדל, אולי יהיה מחבל ואולי יתמוך בטרור, זה לא רלוונטי ולא מוסרי לפעולה, אלא אם כן אתה איש חמאס...
אוהד הפועל:
--- ציטוט ---מה שניסיתי לומר זה שאתה מערב מין בשאינו מינו, דין פושעים/שודדים/אנסים הם לא כדין אנשי טרור שאנחנו נמצאים איתם במצב מלחמה.
--- סוף ציטוט ---
אתה מבין שבפועל האיום של אותו פושע גבוה מאותו איום של פלסטיני, עקב המצב הנתון? רק איזה קטע, כאן יש צד לאומני, אז יותר קל לעגל פינות.
--- ציטוט ---אני מסכים, אבל לפעמים גם יוצא אמת מפיו..
--- סוף ציטוט ---
לפעמים, הפעם לא.
--- ציטוט ---זה הרבה פחות גרוע, והם כבר עכשיו תומכי טרור.
--- סוף ציטוט ---
עכשיו הם ילדים בני 4, "שהתמיכה" שלהם בטרור שווה ערך "לתמיכה" של בת דודתי הקטנה במיקי מאוס.
--- ציטוט ---מה שאתה אומר זה דמגוגיה, כהנא לא רצח אף אחד, והוא גם לא תמך ברצח (לפחות לא בגלוי), לעומת זאת גם מחמוד עבאס וגם הנייה תומכים ברצח בגלוי (בשפה הערבית לפחות), כך שזה די או שחור או לבן במקרה הזה.
--- סוף ציטוט ---
זה בדיוק העניין שזו אכן דמגוגיה, פלא אה?
וכהנא תמך במחתרת היהודית, וכ''ך סייע לאלו שפעלו נגד ערבים. מתוך ויקי
--- ציטוט ---למרות תמיכתה במדיניות של טרור נגד טרור כנגד הערבים ולמרות הסיוע שנתן הארגון לאנשים שהורשעו בפגיעה בערבים, תנועת כ"ך לא בצעה פעולות טרור בעצמה. עם זאת, החוקר אהוד שפרינצק טען[4], שפעילים של תנועת כ"ך שהתארגנו ב"הוועד לביטחון הכבישים" בהנהגת ברוך מרזל, שמואל בן ישי ואחר כך טירן פולק, בצעו תקיפות נקם בשכונות ערביות, ובכללם הצתת בתים וניקוב צמיגי מכוניות.
בנובמבר 1992, ביום השנה לרציחתו של מאיר כהנא, ארבעה קטינים מפעילי התנועה התארגנו במסגרת "סיירת נקמה" והשליכו רימון יד בשוק הקצבים בעיר העתיקה של ירושלים. ערבי אחד נהרג ושבעה נפצעו[5]. מבצעי הפיגוע שנתפסו כעבור שמונה חודשים הורשעו ברצח. מנהיג החבורה נדון ל-15 שנות מאסר, שני חבריו נידונו לעשר שנות מאסר, וחבר רביעי שהחליט לא להשתתף בפיגוע נדון לחמש שנות מאסר. לאחר מספר שנים עונשיהם קוצרו על ידי הנשיא עזר ויצמן, במקביל לשחרורו של השיח' אחמד יאסין.
בשנת 1994 ביצע ברוך גולדשטיין את הטבח במערת המכפלה ומדינת ישראל הכריזה על תנועת כ"ך כארגון טרור. בעקבותיה, גם בקנדה, בארצות הברית[6] ובאיחוד האירופי נכללת התנועה ברשימת ארגוני הטרור. עתירה שהגישה התנועה בארצות הברית נגד סיווגה כארגון טרור נדחתה על ידי בית המשפט הפדרלי בוושינגטון בפסק דין שניתן בשנת 2006[7], בו נקבע שהעובדה שארגון כהנא חי פרסם דברי שבח על מבצעי פיגועים כנגד ערבים וניהל הפגנה כנגד איש שב"כ שחקר פיגועים נגד ערבים בצירוף האשמות שאישיות המקורבת לכ"ך היה שותף לפגיעה בערבים, והצהרה של ראש השב"כ אבי דיכטר משנת 2003 שרמת הסיכון לחיי ראש הממשלה שרון עלתה ושיש איומים עליו מצד כמה עשרות כהניסטים מספיקה על מנת להכריז על ארגון כהנא חי כארגון טרור, שכן אין צורך ברמת ודאות גבוהה כדי להכריז על ארגון כארגון טרור.
בשנת 2010 דחה בג"ץ עתירה שהגיש איתמר בן גביר בדרישה לאפשר לפעילי ימין לצעוד בתהלוכה בירושלים עם דגלי הרב כהנא. נפסק שהנפת דגלי כהנא במסגרת תהלוכה, המזוהים עם דגלי תנועת "כך", שהוכרזה "ארגון טרור" על פי הפקודה, מהווה, לכאורה, עבירה על סעיף 4(ז) לפקודת מניעת טרור, בהיותה מעשה שיש בו משום גילוי הזדהות בציבור עם ארגון טרוריסטי [2].
--- סוף ציטוט ---
פעיליו בעצמם עשו טרור, והפורום משבח את גולדשטיין ונתן זאדה כאן חופשי.
לכן על פי מה שאתה אומר(לא אני אתה וגורג בוש) רוב חברי הפורום, הם פעילי טרור בעצמם, הלא כך?
--- ציטוט ---אם תקרא שוב את כל התגובות שלך אתה תראה שזו צביעות ממדרגה ראשונה, וזה בוודאי לא "היגיון בריא" כי אתה יודע היטב שהסכם איתם זה בדיוק מה שיחליש ויגביל את ישראל, וזו בדיוק הסיבה שאתה תומך בזה. וראינו דוגמא מצויינת לכך השבוע כשלא הייתה שום תגובה כלפי הטיל גראד שנפל על אילת כי יש לנו הסכם "שלום" עם מצרים, לעומת זאת כן הייתה תגובה כלפי לבנון (כי אין לנו הסכם איתה).
--- סוף ציטוט ---
שאני יבין, אני תומך בהסכם שיחליש את ישראל? נהפוכו.
בכל אופן, אני רק הסברתי לך למה פתח נחשבים יחסית מתונים מאשר חמאס, על אף שבפועל הראשון הרג יותר יהודים מהשני(האמת היא? חמאס רצח יותר, אבל לא חשוב).
ולמשפט השני, היו אין ספור פעילויות של מצריים נגד חמאס ונגד ארגוני טרור שמערערים לה את היציבות. רק לפני כמה זמן הורשעו פעילי חיזבאללה שתכננו פיגועים(בין היתר נגד יהודים) במצריים. חיילים מצריים, לא פעם תפסו ועצרו מסתננים, כולל פעילי חמאס, והחרימו את מה שהם ניסו להבריח לעזה.
אז אפילו זה לא נכון.
חרותניק:
אוהד הפועל, אני צריך ללכת אז סלח לי שלא קראתי את תגובתך.
במילא אין טעם שאני אמשיך את הדיון איתך כי פרצופך כבר נחשף בשיא כיעורו, כשאמרת את המשפט הבא: "בו נניח שיש הבדל מסוים בינם לבין חמאס, מה אתה בא להגיד? הם קצת פחות גרועים? וופטי דו(להל''ן המילה "טיפין")".
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה