עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (19/32) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: חרותניק על אוגוסט 06, 2010, 13:24:21 ---הרבה דמגוגייה. זה בדיוק ההבדל בין סיכוי סביר לבין מצב שאי אפשר להטיל ספק שמהגן ילדים הפלוני בעזה יגדלו מחבלים חמושים.
השאלה היא לא "האם יצאו משם המחבלים?" (כמו הדוגמא עם ילד מהעולם התחתון שנתת) השאלה היא "כמה מחבלים יצאו מהגן הזה?".
בנוסף לכך, אני גם אמרתי בתגובתי הקודמת שאני לא תומך בזה, כך שלא אמרתי שיש להם "זכות" (כלשונך) לעשות את זה, אני רק ציינתי שעדיין לא ניתן להשוות בינם לבין חמאס בגלל מעשים כאלה. וזה ידידי נקרא דמגוגייה.

--- סוף ציטוט ---

אוקי, כמה פושעים יצאו משכונת עוני בראשון לציון? על אותו משקל...

ואם אתה "לא רואה שיש להם זכות", אז הויכוח הוא לא רלוונטי איתך, להבדיל מחברי פורום אחרים.
בו נניח שיש הבדל מסוים בינם לבין חמאס, מה אתה בא להגיד? הם קצת פחות גרועים? וופטי דו(להל''ן המילה "טיפין").

m4a1:
אוהד הפועל, אתה מסכים עם הגישה שאומרת שכל אויב הוא בן מוות?

חרותניק:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 13:33:18 ---אוקי, כמה פושעים יצאו משכונת עוני בראשון לציון? על אותו משקל...

--- סוף ציטוט ---

תבדוק את הנתונים בעצמך, תשווה, ואז תגיד לי שזה "על אותו משקל".
ועוד דבר, כל (או כמעט כל) הילדים שיצאו מהגן הזה יהיו לפחות תומכי טרור, ומי שתומך בטרור הוא טרוריסט בעצמו (מילים של גורג בוש, לא שלי).

--- ציטוט ---ואם אתה "לא רואה שיש להם זכות", אז הויכוח הוא לא רלוונטי איתך, להבדיל מחברי פורום אחרים.
בו נניח שיש הבדל מסוים בינם לבין חמאס, מה אתה בא להגיד? הם קצת פחות גרועים? וופטי דו(להל''ן המילה "טיפין").
--- סוף ציטוט ---

קצת הרבה פחות גרועים, שוב דמגוגיה.
חוץ מזה, אתה ודומיך תמיד טוענים שאש"ף הם יותר "מתונים" מחמאס, אפילו שבפועל אש"ף וגדודי אל אקצה רצחו יותר יהודים מהחמאס והגיהאד האיסלאמי (וזו כנראה בדיוק הסיבה שאתם מנצלים את ההזדמנות לשבח אותם, ולהפוך אותם לפודלים) וזוהי צביעות ידידי.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 06, 2010, 13:48:05 ---אוהד הפועל, אתה מסכים עם הגישה שאומרת שכל אויב הוא בן מוות?

--- סוף ציטוט ---

מה שאתה מגדיר אויב ומה שאני מגדיר אויב זה שני דברים שונים.
מתי שאתה מגדיר שכל אויב בן מוות, ומתי שאני מגדיר שכל אויב הוא בן מוות אלו שני זמנים שונים.
איך שאני מגדיר אויב בן מוות ואיך שאתה מגדיר אויב שהוא בן מוות, גם זה 2 דברים שונים.

ולכן, לשאלתך, לא.

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 13:56:08 ---מה שאתה מגדיר אויב ומה שאני מגדיר אויב זה שני דברים שונים.
מתי שאתה מגדיר שכל אויב בן מוות, ומתי שאני מגדיר שכל אויב הוא בן מוות אלו שני זמנים שונים.
איך שאני מגדיר אויב בן מוות ואיך שאתה מגדיר אויב שהוא בן מוות, גם זה 2 דברים שונים.

ולכן, לשאלתך, לא.

--- סוף ציטוט ---

אני לא חושב שיש הרבה פירושים לבן מוות. מבחינתי בן מוות = אדם שיש לחסל.

ההבדל בינינו היא מי מוגדר כאויב, אני צודק?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה