עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מסיבת סיום בגן ערבי בעזה
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: חרותניק על אוגוסט 06, 2010, 09:08:57 ---צריך לקחת את מה שאתה אומר בערבון מוגבל, אתה גם השוות את האצ"ל והלח"י לחמאס...
--- סוף ציטוט ---
שטויות, אמרתי שבפועל הם היו ארגון טרור, המנטליות שלהם עדיין לא הייתה בגדר של חמאס כמכלול.
זה לא סותר אותם מלהיות ארגון טרור בפועל.
הדגשתי כמובן אז בדיון שלנו, את הפקטור של ההבדל המעמד והסיטואציה, אי אפשר להשוות את הכלים שיש היום לצה''ל, לכלים שהיו ללח''י.
אבל:
אם הלח''י והאצ''ל שמו פצצות כדי לפגוע בכמה שיותר ילדים ונשים פלסטינים, רק כי הם יגדלו ויהפכו למחבלים, ויצדקו את זה בטעונים דתיים והיסטוריים? אז האצ''ל והלח''י הם אכן מבחינתי שווים לחמאס.
חרותניק:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 12:34:40 ---
אם הלח''י והאצ''ל שמו פצצות כדי לפגוע בכמה שיותר ילדים ונשים פלסטינים, רק כי הם יגדלו ויהפכו למחבלים, ויצדקו את זה בטעונים דתיים והיסטוריים? אז האצ''ל והלח''י הם אכן מבחינתי שווים לחמאס.
--- סוף ציטוט ---
אם האצ"ל ולח"י היו רוצחים ילדים ונשים ללא הבחנה, אם הם היו מסתתרים מאחורי בני עמם בעת הקרב, אם הם היו מקדשים רצח ומחנכים את ילדיהם לגדול להיות גיהאדיסטים כלפי הערבים בשם אלוהים, ואם הם היו כותבים באמנה שלהם "צריך להסגיר את הערבים על מנת להרגם" (אמנת החמאס שדי נאמנה לקוראן, ולפי דבריך אני מניח שלא קראת אף אחד מהם) וכו' וכו', אז היית יכול להתחיל לעשות השוואות בינם לבין חמאס.
אני לא אומר שאני תומך בזה, אבל גם אם הם היו הורגים ילדים ערבים בתור אמצעי בטיחות מאחר והסיכויים שהם יגדלו להיות גיהאדיסטים שירצחו/ינסו לרצוח יהודים, הם בערך 99% (כי כך הם חונכו מהגיל הרך), גם אז הם בוודאי לא "שווים לחמאס".
די לדמוגוגיה.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 06, 2010, 09:58:58 ---יפה, אבל שאני הולך מכות עם מישהו אני יעשה הכל כדי לנטרל אותו, בין אם זה אגרוף ישר לסנטר, שנחשב נצחון "מכובד", ובין אם זה ברך לסנטר שנחשב יותר פחדני. הנוקדה היא שזה קרב על החיים ועושים הכל כדי לשרוד ולצאת כמה שיותר מהר עם כמה שפחות פציעות.
ואמרתי לך שאין הפרדה בין חמאס לשאר האוכלוסיה. אנחנו לא נלחמים בחמאס לא נלחמים בפת"ח. אנחנו נלחמים ב"פלסטינים" על כל צבעם וגוונם.
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד ב2.
--- סוף ציטוט ---
1. דבר ראשון כמו שכבר כתבתי, נתת גושפנקה לחמאס לבצע פיגועים. אין שום סיבה לבוא אליהם בטענות. הם רוצים להשמיד את כל הכופרים? זה רק טקטיקה הגנה על עמם/דתם(זה בהנחה שהכל כשר).
גם במלחמה לא הכל כשר, זה למה שנוצרה אמונת ג'נבה(בין אם אתה מסכים עם כלל סעיפיה ובין אם לא), שלא יבצר מצב שצבא שודד, אונס, ורוצח כל מי שנראה לו, בטענה שהם מסכן אותו.
2. אתה כתבת שכל חמאסניק וילדיו הם בני מוות, כאשר אתה לא פעם רומז שכלל הערבים הם בני מוות(הרי אנו נלחמים באוכלוסייה הפלסטינית כולה), זה הכל.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: חרותניק על אוגוסט 06, 2010, 13:08:46 ---אם האצ"ל ולח"י היו רוצחים ילדים ונשים ללא הבחנה, אם הם היו מסתתרים מאחורי בני עמם בעת הקרב, אם הם היו מקדשים רצח ומחנכים את ילדיהם לגדול להיות גיהאדיסטים כלפי הערבים בשם אלוהים, ואם הם היו כותבים באמנה שלהם "צריך להסגיר את הערבים על מנת להרגם" (אמנת החמאס שדי נאמנה לקוראן, ולפי דבריך אני מניח שלא קראת אף אחד מהם) וכו' וכו', אז היית יכול להתחיל לעשות השוואות בינם לבין חמאס.
אני לא אומר שאני תומך בזה, אבל גם אם הם היו הורגים ילדים ערבים בתור אמצעי בטיחות מאחר והסיכויים שהם יגדלו להיות גיהאדיסטים שירצחו/ינסו לרצוח יהודים, הם בערך 99% (כי כך הם חונכו מהגיל הרך), גם אז הם בוודאי לא "שווים לחמאס".
די לדמוגוגיה.
--- סוף ציטוט ---
שום דמגוגיה. סיכוי סביר שילד של איש עולם תחתון יגדל להיות פושע, אז? למשטרה יש זכות לחסל את הילד?
ואני לא אומר שחמאס=לאצ''ל, נהפוכו, אבל זה אכן תנאי קבלה מאוד דק. ההבדל הוא בטיפין.
חרותניק:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 13:12:48 ---שום דמגוגיה. סיכוי סביר שילד של איש עולם תחתון יגדל להיות פושע, אז? למשטרה יש זכות לחסל את הילד?
ואני לא אומר שחמאס=לאצ''ל, נהפוכו, אבל זה אכן תנאי קבלה מאוד דק. ההבדל הוא בטיפין.
--- סוף ציטוט ---
הרבה דמגוגייה. זה בדיוק ההבדל בין סיכוי סביר לבין מצב שאי אפשר להטיל ספק שמהגן ילדים הפלוני בעזה יגדלו מחבלים חמושים.
השאלה היא לא "האם יצאו משם המחבלים?" (כמו הדוגמא עם ילד מהעולם התחתון שנתת) השאלה היא "כמה מחבלים יצאו מהגן הזה?".
בנוסף לכך, אני גם אמרתי בתגובתי הקודמת שאני לא תומך בזה, כך שלא אמרתי שיש להם "זכות" (כלשונך) לעשות את זה, אני רק ציינתי שעדיין לא ניתן להשוות בינם לבין חמאס בגלל מעשים כאלה. וזה ידידי נקרא דמגוגייה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה