עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (13/32) > >>

m4a1:
אתה מסרב לענות, סבבה נסבך יותר.  אין מערב הם לא יוצאים יש להם אספקה בבית כך שמצור לא רלוונטי, הבית עמוס חמורי נפץ כך שאם תודלק שם סיגריה במקום הלא נכון כל הבית מתפוצץ, וכל שעה שעוברת משוגר משם קסאם לעבר ישוב ישראלי.
אני יודה לך אם תענה לעניין, תסכים לחסל את כל היושבים בבית, 100 ילדים ומחבל כדי למנוע את הירי על היישוב היהודי?
ובקשר להבדל ביני לבין חמאס, מאוד פשוט.

אדם אחד דקר אדם אחר בלב אדם נוסף, עשה זאת גם הוא. שניהם לקחו חיי אדם, לפיכך שניהם רוצחים. האדם הראשון עשה זאת תוך כדי שוד. האדם השני עשה זאת במעשה של הגנה עצמית כשלא הייתה לו ברירה.

זה ההבדל.

גם אני וגם החמאסניק אין לנו בעיה מוסרית לחסל אחד בעם של השני. אבל אני עושה זאת מתוך הגנה עצמית, אני מוכן לעשות מה שנדרש כדי להגן על העם שלי, כולל לחסל את העם שלו. והוא עושה זאת מתוך יצר לחסל את העם שלי.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 23:35:05 ---אתה מסרב לענות, סבבה נסבך יותר.  אין מערב הם לא יוצאים יש להם אספקה בבית כך שמצור לא רלוונטי, הבית עמוס חמורי נפץ כך שאם תודלק שם סיגריה במקום הלא נכון כל הבית מתפוצץ, וכל שעה שעוברת משוגר משם קסאם לעבר ישוב ישראלי.
אני יודה לך אם תענה לעניין, תסכים לחסל את כל היושבים בבית, 100 ילדים ומחבל כדי למנוע את הירי על היישוב היהודי?
ובקשר להבדל ביני לבין חמאס, מאוד פשוט.

אדם אחד דקר אדם אחר בלב אדם נוסף, עשה זאת גם הוא. שניהם לקחו חיי אדם, לפיכך שניהם רוצחים. האדם הראשון עשה זאת תוך כדי שוד. האדם השני עשה זאת במעשה של הגנה עצמית כשלא הייתה לו ברירה.

זה ההבדל.

גם אני וגם החמאסניק אין לנו בעיה מוסרית לחסל אחד בעם של השני. אבל אני עושה זאת מתוך הגנה עצמית, אני מוכן לעשות מה שנדרש כדי להגן על העם שלי, כולל לחסל את העם שלו. והוא עושה זאת מתוך יצר לחסל את העם שלי.

--- סוף ציטוט ---

ילה ניתן, מצב כזה, תפציץ את הבית ותאנוס את אישתו. למרות שגם המצב שאתה אומר לא הגיוני(איך הוא בדיוק יורה קאסמים מתוך בית? זה אומר שיש מקום פריצה לצלף לחסל אותו...)
אבל ברצינות, מצב בו אין לך ברירה(להבדיל ממצב שאתה מפציץ ילדים בני 4) קצת שונה ממצב שיש לך בו ברירה.

ולתשובתך, גם חמאס מעוניין להגן על העם שלו מפני הילדים היהודים שיתגייסו לצבא ויהרגו פלסטינים, לכן הוא רוצח ילדים. זה הטעון שלהם לפחות.

ולהשוות מצב של אדם שהורג בהגנה עצמית לבן אדם שמוכן להפציץ(לא אתה כמובן, אתה תישב במזגן בבסיס מודיעין) ילדים בגן, זה פשוט בדיחה. ולא הגענו להשלכות המדיניות של הפעולה(שפעולה כזאת אחת, לשם עצמה היא מפגרת ולא מועילה).

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 04, 2010, 23:40:07 ---ילה ניתן, מצב כזה, תפציץ את הבית ותאנוס את אישתו.
אבל ברצינות, מצב בו אין לך ברירה(להבדיל ממצב שאתה מפציץ ילדים בני 4) קצת שונה ממצב שיש לך בו ברירה.

ולתשובתך, גם חמאס מעוניין להגן על העם שלו מפני הילדים היהודים שיתגייסו לצבא ויהרגו פלסטינים, לכן הוא רוצח ילדים. זה הטעון שלהם לפחות.

ולהשוות מצב של אדם שהורג בהגנה עצמית לבן אדם שמוכן להפציץ(לא אתה כמובן, אתה תישב במזגן בבסיס מודיעין) ילדים בגן, זה פשוט בדיחה. ולא הגענו להשלכות המדיניות של הפעולה(שפעולה כזאת אחת, לשם עצמה היא מפגרת ולא מועילה).

--- סוף ציטוט ---

זה לא היה כל כך קשה נכון?
 אז אתה מוכן לחסל 100 ילדים בגלל מחבל 1?! מה עם 20 מחבלים ש10 שנים מהיום ינסו לחסל יהודים? ומי יודע, אולי יצליחו?

וחמאס לא מעוניין להגן על העם שלו, אין מלחמה שבה שני הצדדים פועלים מהגנה עצמית, כל מלחמה וקרב מורכב מתוקף ומגן, ואם תבקש ממני להוכיח לך שהעם שלנו הוא המגן ולא התוקף, אשמח.

ואני דיברתי ברמה המוסרית על מוכנות לחסל אותם בידיע שתוך 10 שנים הם בין היריבים המרים ביותר שלנו, ולאו דווקא על הפרקטיות שבמעשה.

אוהד הפועל:

--- ציטוט ---זה לא היה כל כך קשה נכון?
 אז אתה מוכן לחסל 100 ילדים בגלל מחבל 1?! מה עם 20 מחבלים ש10 שנים מהיום ינסו לחסל יהודים? ומי יודע, אולי יצליחו?
--- סוף ציטוט ---

אתה לא קראת את התגובה שלי, אה? ראה את ההגבלות...

--- ציטוט ---חמאס לא מעוניין להגן על העם שלו, אין מלחמה שבה שני הצדדים פועלים מהגנה עצמית, כל מלחמה וקרב מורכב מתוקף ומגן, ואם תבקש ממני להוכיח לך שהעם שלנו הוא המגן ולא התוקף, אשמח.
--- סוף ציטוט ---

שטויות, זה עניין של תעמולה פוליטית, מבחינתו הוא מגן על העם שלו מהכובשים הציונים, שזה אתה.

--- ציטוט ---ואני דיברתי ברמה המוסרית על מוכנות לחסל אותם בידיע שתוך 10 שנים הם בין היריבים המרים ביותר שלנו, ולאו דווקא על הפרקטיות שבמעשה.
--- סוף ציטוט ---

אז דיברתי על משהוא לא רלוונטי. בערך כמו שצריך לחסל את כל הרוסים, כי הם יכולים להפוך לאויבים המרים שלנו בעתיד.
וזה רמת מוסר ששווה לרמת מוסר של חמאס, רק לכיוון ההפוך.

m4a1:
אז ככה, אתה והונלוהוהו שניכם עושים הפרדה שלא לצורך בין חמאס פת"ח ושאר ה"פלסטינים". אין שום סיבה לעשות זאת.

מתנהלת מלחמה בין 2 עמים, היהודים ( שזה אנחנו אם התבלבלת) והערבים.

במלחמה האוכלוסיה מתחלקת אוטומטית ל2. אויב ומשת"פים. בד"כ לא תמצא יותר מ10-15% משת"פים, זה קיים בכל עם. לדוגמא שלום עכשיו.

בכל הקשור לשאר, הם אויב. בשאר נכללים המחבלים הכי גדולים והאנשים שלא ראו נשק בחיים שלהם, ומדוע? כי לא מדובר במלחמה בין 2 חמולות, צה"ל וחמאס, מדובר ב2 עמים.

ואת העמים האלה מרכיבים מהצד הערבי המחבלים והילדים כאחד. ובצד היהודי חיילי צה"ל ושלום עכשיוניקים כאחד.

"אבל הילדים מסכנים לא עשו כלום, הם אשמים שהם נולדו למצב הזה?!" לא. אבל גם אנחנו לא אשמים, ואם חיסול של 100 ילדים אצל האויב יציל יהודי אחד, אז זה שווה את זה.

מבין את המצב?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה