עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (12/32) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 23:14:30 ---זה לא מקום "שאולי" עוד 20 שנה יצאו ממנו מחבלים, זה מקום שעוד 10 שנים פחות או יותר יוצאים משם אנשים כשירים ללחימה בעלי מוטיבציה שאהידית. אני לא אומר ללכת בית בית ולחסל ילדים, אבל כשיש דבר כזה, שברור שהילדים האלה לא יהיו שום דבר בחיים שלהם פרט לפעילי או תומכי ג'יאהד, אני בהחלט בעד להקדים תרופה למכה.

ואין פה עניין של רמת מוסר, העניין הוא מה יותר חשוב לך חיי אדם בעמך או חיי אדם אצל האויב.

100 ילדים ומחבל 1, הייתי מוריד את הבניין?

מה עם 100 מחבלים וילד 1?

--- סוף ציטוט ---

זה כל הקטע, שאתה לא יכול לדעת שעוד 10 שנים הם יהיו תומכי ג'יאהד.
והשאלה שלך היא כל כך בעייתית, מה מונע ממך להיכנס לבניין, לעצור את המחבל/לחסל את המחבל(כמו שצה''ל כבר עשה) או פשוט להפציץ את החדר הספציפי שיש שם מחבל?
אולי פשוט נפציץ אותם בפצצת אטום ונגמור את העניין?

עכשיו בו תענה לי על השאלה, מה ההבדל בינך לבין חמאס?

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 04, 2010, 23:17:37 ---זה כל הקטע, שאתה לא יכול לדעת שעוד 10 שנים הם יהיו תומכי ג'יאהד.
והשאלה שלך היא כל כך בעייתית, מה מונע ממך להיכנס לבניין, לעצור את המחבל/לחסל את המחבל(כמו שצה''ל כבר עשה) או פשוט להפציץ את החדר הספציפי שיש שם מחבל?
אולי פשוט נפציץ אותם בפצצת אטום ונגמור את העניין?

עכשיו בו תענה לי על השאלה, מה ההבדל בינך לבין חמאס?

--- סוף ציטוט ---

אני מדבר איתך על שאלה עקרונית אבל אם אתה נורא רוצה לסבך את זה אז סבבה.

מדובר במגדל בעל קומה אחת שהוא ממולכד  לגמרי והמחבלים/מחבל חמושים מכף רגל ועד ראש, והכנסת כוחות קרקע יסתיימו באבידות גדולות, שמח?

ההבדל ביני לבין חמאס באיזה מובן?

m4a1:

--- ציטוט של: אוכל חזיר וגאה בזה על אוגוסט 04, 2010, 23:09:12 ---איזה שטויות! אתה יודע כמה חיסולים מדינת ישראל עשתה נגד מחבלים?

--- סוף ציטוט ---

אתה יודע כמה חיסולים מדינת ישראל הייתה צריכה לבצע?

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 23:20:00 ---אני מדבר איתך על שאלה עקרונית אבל אם אתה נורא רוצה לסבך את זה אז סבבה.

מדובר במגדל בעל קומה אחת שהוא ממולכד  לגמרי והמחבלים/מחבל חמושים מכף רגל ועד ראש, והכנסת כוחות קרקע יסתיימו באבידות גדולות, שמח?

ההבדל ביני לבין חמאס באיזה מובן?

--- סוף ציטוט ---

אתה שואל אותי שאלה שהיא לא רלוונטית, לא הגיונית ולא משמעותית.
נו, כל טיל של צה''ל יהרוג אותו+את כל 100 הילדים? יש לך אופציה של מצור על הבית, יש אופציה של מערב, יש אופציות אחרות. סיטואציה היפותטית כזאת היא מצחיקה.

ולשאלתך, מבחינה מוסרית/תפיסתית.
הרי ההבדל בינך לבינם מבחינה כלכלית, צבאית, דתית וכו' מובנת מין הסתם.

T-800:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 23:27:36 ---אתה יודע כמה חיסולים מדינת ישראל הייתה צריכה לבצע?

--- סוף ציטוט ---

אז לא גומרים לבצע את כל החיסולים ביום אחד...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה