עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (14/32) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 05, 2010, 00:03:12 ---אז ככה, אתה והונלוהוהו שניכם עושים הפרדה שלא לצורך בין חמאס פת"ח ושאר ה"פלסטינים". אין שום סיבה לעשות זאת.

מתנהלת מלחמה בין 2 עמים, היהודים ( שזה אנחנו אם התבלבלת) והערבים.

במלחמה האוכלוסיה מתחלקת אוטומטית ל2. אויב ומשת"פים. בד"כ לא תמצא יותר מ10-15% משת"פים, זה קיים בכל עם. לדוגמא שלום עכשיו.

בכל הקשור לשאר, הם אויב. בשאר נכללים המחבלים הכי גדולים והאנשים שלא ראו נשק בחיים שלהם, ומדוע? כי לא מדובר במלחמה בין 2 חמולות, צה"ל וחמאס, מדובר ב2 עמים.

ואת העמים האלה מרכיבים מהצד הערבי המחבלים והילדים כאחד. ובצד היהודי חיילי צה"ל ושלום עכשיוניקים כאחד.

"אבל הילדים מסכנים לא עשו כלום, הם אשמים שהם נולדו למצב הזה?!" לא. אבל גם אנחנו לא אשמים, ואם חיסול של 100 ילדים אצל האויב יציל יהודי אחד, אז זה שווה את זה.

מבין את המצב?

--- סוף ציטוט ---

קרא את התגובה הקודמת, פרשנות הדברים שלך היא מאוד מוזרה.
היחס הפרופורציונלי שלך בכלל הוא בדיחה.
וזה לא סותר שאתה וחמאס זה בעצם שני צדדים לאותו מטבע, נהפוכו זה רק מחזק את הטענה הזאת.

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 05, 2010, 00:08:22 ---קרא את התגובה הקודמת, פרשנות הדברים שלך היא מאוד מוזרה.
היחס הפרופורציונלי שלך בכלל הוא בדיחה.
וזה לא סותר שאתה וחמאס זה בעצם שני צדדים לאותו מטבע, נהפוכו זה רק מחזק את הטענה הזאת.

--- סוף ציטוט ---

קראתי את התגובה, אתה באמת חושב שזה משנה מה חמאס אומר לעם שלו? בין אם זה טיעונים פוליטיים, שהאדמה שייכת להם, בין אם זה טיעונים דתיים, שאללה רוצה אותנו באדמה, ובין אם זה שהוא מפתה אותם בסוכריות כדי לחסל יהודים, באמת שזה לא משנה. מה שחשוב זה בפועל מה קורה.

מה מצחיק אותך ביחס הפורפוציונאלי שהצגתי?

אני וחמאס זה שני צדדים של אותו מטבע? אולי, אני לא רואה את זה ככה אבל שיבוסם לך.
מאוד עצוב שאתה רואה הרג כהרג ולא משנה הסיטואציה.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 05, 2010, 00:13:43 ---קראתי את התגובה, אתה באמת חושב שזה משנה מה חמאס אומר לעם שלו? בין אם זה טיעונים פוליטיים, שהאדמה שייכת להם, בין אם זה טיעונים דתיים, שאללה רוצה אותנו באדמה, ובין אם זה שהוא מפתה אותם בסוכריות כדי לחסל יהודים, באמת שזה לא משנה. מה שחשוב זה בפועל מה קורה.

--- סוף ציטוט ---

לכן כתבתי, רק חלק מתעמולה פוליטית, גם הצד שלך זה סך הכל חלק מתעמולה פוליטית. למה לנו מגיע ולהם לא.

--- ציטוט ---מה מצחיק אותך ביחס הפורפוציונאלי שהצגתי?
--- סוף ציטוט ---

זה שאתה משווה את הסכנה של 20 ילדים שמשחקים בשוטרים ומחבלים בגן ילדים למצב של פעולה צבאית הכרחית להגנה.

--- ציטוט ---אני וחמאס זה שני צדדים של אותו מטבע? אולי, אני לא רואה את זה ככה אבל שיבוסם לך.
מאוד עצוב שאתה רואה הרג כהרג ולא משנה הסיטואציה.
--- סוף ציטוט ---

לא, והסברתי לך למה.
כמו שכתבתי, להפציץ בית, או לבצע פעולה צבאית, ולנסות לפגוע במחבל, גם אם לידו עומד אדם חף מפשע זה בסדר גמור.
למה? כי המחבל כרגע מסכן אותי(זה לא שחור ולבן, אבל במצב ברור כן זה מוסרי).
מכאן, ועד להשליך את ההיגיון הזה על כל ערבי בכל סיטואציה, זה משהוא אחר, וזה אקוויוולנט למוסר שמציג חמאס. זה הכל.

m4a1:
תקשיב לגישה שאתה מציג בכל הקשור למחבלים. אתה תהרוג אותו כי הוא מסכן אותך באותה סיטואציה, נחמד מצידך.

מה אם הוא לא מסכן אותך, עצם זה שהוא מחבל לא מצדיק את חיסולו? עצם זה שהוא אויב לא מצדיק את הכרעתו? המטרה במלחמה היא לא חיסול כל המחבלים, לא חיסול כל הערבים. המטרה היא נצחון. ואם הדרך לנצחון היא לחסל את המחבל שניה לפני שהוא משגר את הקסאם, סבבה, אבל ככה לא מנצחים.

הצד שלי זה לא תעמולה פוליטית, את כל הפוליטיקה וכל אחד מציג את נקודת המבט שלו זה יפה ונחמד, זה אולי מתאים למשחק המקדים, אבל בשעת המלחמה שמים זאת בצד ומכריעים את הצד השני סוף הסיפור.

זה ממש לא 20 ילדים שמשחקים בשוטרים ומחבלים. מדובר ב20 ילדים שלומדים באחד מבתי הספר של חמאס, שייכים למשפחות תומכות חמאס, סיכויים גבוהיים שבמשפחות שלהם ישנם חמאסניקים או תומכי חמאס ומן הסתם הם בעצמם יהיו תומכי חמאס. האם הם סכנה בטחונית? לא.

האם החמאסניק שמסתובב עם נשק בעזה הוא סכנה בטחונית? לא.

אבל החמאסניק יכול בשניה להפוך לסכנה, כל מה שהוא צריך זה לטעון את הנשק, הילד פשוט צריך עוד מספר שנים זה הכל.
וללא קשר לילד, מבחינתי כל חמאסניק ומשפחתו הם בני מוות, כך שהילדים האלה על עצם השתייכותם למשפחות תומכות חמאס צריכים להיות מחוסלים.

אוהד הפועל:
עשית סלט:

--- ציטוט ---תקשיב לגישה שאתה מציג בכל הקשור למחבלים. אתה תהרוג אותו כי הוא מסכן אותך באותה סיטואציה, נחמד מצידך.

מה אם הוא לא מסכן אותך, עצם זה שהוא מחבל לא מצדיק את חיסולו? עצם זה שהוא אויב לא מצדיק את הכרעתו? המטרה במלחמה היא לא חיסול כל המחבלים, לא חיסול כל הערבים. המטרה היא נצחון. ואם הדרך לנצחון היא לחסל את המחבל שניה לפני שהוא משגר את הקסאם, סבבה, אבל ככה לא מנצחים.

הצד שלי זה לא תעמולה פוליטית, את כל הפוליטיקה וכל אחד מציג את נקודת המבט שלו זה יפה ונחמד, זה אולי מתאים למשחק המקדים, אבל בשעת המלחמה שמים זאת בצד ומכריעים את הצד השני סוף הסיפור.

זה ממש לא 20 ילדים שמשחקים בשוטרים ומחבלים. מדובר ב20 ילדים שלומדים באחד מבתי הספר של חמאס, שייכים למשפחות תומכות חמאס, סיכויים גבוהיים שבמשפחות שלהם ישנם חמאסניקים או תומכי חמאס ומן הסתם הם בעצמם יהיו תומכי חמאס. האם הם סכנה בטחונית? לא.

האם החמאסניק שמסתובב עם נשק בעזה הוא סכנה בטחונית? לא.

אבל החמאסניק יכול בשניה להפוך לסכנה, כל מה שהוא צריך זה לטעון את הנשק, הילד פשוט צריך עוד מספר שנים זה הכל.
וללא קשר לילד, מבחינתי כל חמאסניק ומשפחתו הם בני מוות, כך שהילדים האלה על עצם השתייכותם למשפחות תומכות חמאס צריכים להיות מחוסלים.
--- סוף ציטוט ---

אם אותו מחבל לא מסכן אותי, עקרונית אין לי סיבה לחסל אותו, עדיף להתמקד באלו שכן מסכנים אותי.
זה למה שצה''ל מחסל מחבלים ולא ילדים בני 4.
קטע כזה, אה?
אם אותו מחבל יסכן אותי בעתיד, יש לי זכות לחסל אותו. זה לא אומר שאני צריך להפציץ חצי עזה רק בשביל לחסל אותו.
ילד בן 4, שלומד בגן של חמאס הוא טרם נחשב למחבל. הוא יהיה מחבל? אז הוא יהיה חלק מבנק המטרות שלי, עד אז הוא ילד בן 4.

אף פעם במלחמה לא שמים את הפוליטיקה בצד, כל מלחמה היא פוליטית.
ניטשה אמר פעם: "אומרים אתם: העניין הטוב הוא המקדש את המלחמה? ואני אומר לכם: המלחמה הטובה היא המקדשת כל עניין."
הכוונה שלו הייתה שמלחמה טובה יכולה לקדש כל עניין, והנה מלחמה מקדשת רצח ילדים בני 4.

וברור שמבחינתך ילד בן 4 הוא בן מוות רק כי אבא שלו חמאסניק, רק אל תצפה שלא ישוו אותך לחמאס בעצמו(שזה אומר שהילדים שלך יהיו בני מוות מבחינת חמאס?).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה