עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מסיבת סיום בגן ערבי בעזה
T-800:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 23:05:17 ---צביעות? סליחה?
ראית אותי פעם מתלונן על מהלך של אויב ואומר "אוף, זה לא הוגן!!"? לא. אני מודע למצב שהוא מצב של מלחמה. ואותי במלחמה מעניין רק דבר אחד לנצח את האויב כמה שיותר מהר ובמחיר נמוך של חיי אדם, בצד שלי.
מה שעצוב זהשבצד שלנו ישנם אנשים כמו הונלוהוהו ומסתבר שגם כמוך, שגם במצב שבו בן לאדן ומיטב לוחמיו היו יושבים בבניין ויחד איתם היה ילד או שתיים, עדיין הייתם מסרבים להפציץ את הבניין.
פה ההבדל בין העם שינצח לבין העם שיפסיד. הם נלחמים בנו בכל הכוח, ואנחנו יושבים ומחליטים אם זה הוגן או לא.
--- סוף ציטוט ---
וזה בדיוק מה שעושה אותנו יותר טובים מהם.
m4a1:
--- ציטוט של: אוכל חזיר וגאה בזה על אוגוסט 04, 2010, 23:06:50 ---וזה בדיוק מה שעושה אותנו יותר טובים מהם.
--- סוף ציטוט ---
אנחנו טובים מהם? אנחנו סופרים את החיים שלהם יותר מאשר את חיי חיילינו, כיצד אנחנו טובים מהם?!
T-800:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 23:07:59 ---אנחנו טובים מהם? אנחנו סופרים את החיים שלהם יותר מאשר את חיי חיילינו, כיצד אנחנו טובים מהם?!
--- סוף ציטוט ---
איזה שטויות! אתה יודע כמה חיסולים מדינת ישראל עשתה נגד מחבלים?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 23:05:17 ---צביעות? סליחה?
ראית אותי פעם מתלונן על מהלך של אויב ואומר "אוף, זה לא הוגן!!"? לא. אני מודע למצב שהוא מצב של מלחמה. ואותי במלחמה מעניין רק דבר אחד לנצח את האויב כמה שיותר מהר ובמחיר נמוך של חיי אדם, בצד שלי.
מה שעצוב זהשבצד שלנו ישנם אנשים כמו הונלוהוהו ומסתבר שגם כמוך, שגם במצב שבו בן לאדן ומיטב לוחמיו היו יושבים בבניין ויחד איתם היה ילד או שתיים, עדיין הייתם מסרבים להפציץ את הבניין.
פה ההבדל בין העם שינצח לבין העם שיפסיד. הם נלחמים בנו בכל הכוח, ואנחנו יושבים ומחליטים אם זה הוגן או לא.
--- סוף ציטוט ---
לא ידידי, יש הבדל בין להפציץ מקום שממנו יושבים מחבלים במצב מלחמה, גם אם יושב שם ילד, לבין להפציץ גן ילדים, כי אולי יצא משם מחבל עוד 20 שנה.
ונחמד לדעת שרמת המוסר שלך במלחמה שווה לרמת המוסר של חמאס. אל תתלונן אחר כך שמשווים אותנו לנאצים/טרוריסטים מצד העולם.
כרגע נתת גושפנקה לחמאס לרצוח ילדים, נשים וטף.
הם לא נאצים, הם בסך הכל אויב שעושה מה שאתה הייתה עושה במצב דומה.
m4a1:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 04, 2010, 23:09:43 ---לא ידידי, יש הבדל בין להפציץ מקום שממנו יושבים מחבלים במצב מלחמה, גם אם יושב שם ילד, לבין להפציץ גן ילדים, כי אולי יצא משם מחבל עוד 20 שנה.
ונחמד לדעת שרמת המוסר שלך במלחמה שווה לרמת המוסר של חמאס. אל תתלונן אחר כך שמשווים אותנו לנאצים/טרוריסטים מצד העולם.
--- סוף ציטוט ---
זה לא מקום "שאולי" עוד 20 שנה יצאו ממנו מחבלים, זה מקום שעוד 10 שנים פחות או יותר יוצאים משם אנשים כשירים ללחימה בעלי מוטיבציה שאהידית. אני לא אומר ללכת בית בית ולחסל ילדים, אבל כשיש דבר כזה, שברור שהילדים האלה לא יהיו שום דבר בחיים שלהם פרט לפעילי או תומכי ג'יאהד, אני בהחלט בעד להקדים תרופה למכה.
ואין פה עניין של רמת מוסר, העניין הוא מה יותר חשוב לך חיי אדם בעמך או חיי אדם אצל האויב.
100 ילדים ומחבל 1, הייתי מוריד את הבניין?
מה עם 100 מחבלים וילד 1?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה