עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (10/32) > >>

T-800:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 22:50:50 ---כן לתפקיד במודיעין.

ואסור להרוג ילדים? מה אם אתה יודע בוודאות שאחד מהילדים האלה הוא היטלר הבא, לא תחסל אותו?

--- סוף ציטוט ---

לא.
וטוב שלפחות לא מגייסים אותך לקרבי.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 21:47:50 ---להוכיח את זה? לא ראית את הסרטון? "מה היא הדרך בשבילכם? ג'יהאד!"

אנשים שגודלים כך, באשמתם או לא זה לא משנה, יגדלו ויעשו או יתמכו בג'יהאד. לא נראה לך הגיוני להקדים תרופה למכה?

--- סוף ציטוט ---
סלחו לי על ההתפרצות, אבל הצביעות הזאת פשוט מרגיזה.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1174681.html

אז אני מבין שזה מוסרי לצד השני להפציץ את בית הספר של הילדים האלו?
וכמובן עליהם להרוג את מיטב ילדנו, במיוחד בהתנחלויות, שיגדלו, ישרתו בצה''ל ויהיו האויבים המרים ביותר של אומת פלסטין לא?

m4a1:

--- ציטוט של: אוכל חזיר וגאה בזה על אוגוסט 04, 2010, 22:54:58 ---לא.
וטוב שלפחות לא מגייסים אותך לקרבי.

--- סוף ציטוט ---

אם היו מגייסים אותי לקרבי זה לא היה משנה דבר, הפקודות לפתיחה באש הן הבעייתיות, לא החיילים.

T-800:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 22:56:23 ---אם היו מגייסים אותי לקרבי זה לא היה משנה דבר, הפקודות לפתיחה באש הן הבעייתיות, לא החיילים.

--- סוף ציטוט ---

נו זה בדיוק מה שאני אומר אם אתה חושב שנהלי הפתיחה באש בצה"ל הם בעייתים עדיף לא לגייס אותך לקרבי. עדיף לתת לך להיות טבח או שקמיסט או מש"ק רס"ר או פקידה.

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 04, 2010, 22:56:08 ---סלחו לי על ההתפרצות, אבל הצביעות הזאת פשוט מרגיזה.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1174681.html

אז אני מבין שזה מוסרי לצד השני להפציץ את בית הספר של הילדים האלו?
וכמובן עליהם להרוג את מיטב ילדנו, במיוחד בהתנחלויות, שיגדלו, ישרתו בצה''ל ויהיו האויבים המרים ביותר של אומת פלסטין לא?

--- סוף ציטוט ---

צביעות? סליחה?

ראית אותי פעם מתלונן על מהלך של אויב ואומר "אוף, זה לא הוגן!!"? לא. אני מודע למצב שהוא מצב של מלחמה. ואותי במלחמה מעניין רק דבר אחד לנצח את האויב כמה שיותר מהר ובמחיר נמוך של חיי אדם, בצד שלי.

מה שעצוב זהשבצד שלנו ישנם אנשים כמו הונלוהוהו ומסתבר שגם כמוך, שגם במצב שבו בן לאדן ומיטב לוחמיו היו יושבים בבניין ויחד איתם היה ילד או שתיים, עדיין הייתם מסרבים להפציץ את הבניין.
פה ההבדל בין העם שינצח לבין העם שיפסיד. הם נלחמים בנו בכל הכוח, ואנחנו יושבים ומחליטים אם זה הוגן או לא.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה