עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (9/32) > >>

T-800:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 22:18:34 ---למה זה משנה? השורה התחתונה היא שהם עתידים לחסל יהודים, לפחות על פי המתכות הנוכחית. מדוע שלא נקדים תרופה למכה ונחסל אותם קודם? מה זה משנה אם הם יעשו זאת כי אללה אמר להם או כי אבא אמר להם?

--- סוף ציטוט ---

אבל אתה לא יכול לדעת בוודאות מה הם יעשו 20 שנה. אתה לא איזה צוענייה שרואה את העתיד בכדור בדולח.
בוא אני אספר לך משהו מההיסטוריה: במלחמת העולם השנייה היו כל מיני בן 16 או 17 שגויסו לצבא הגרמני. כשבעלות הברית שבו אותם, אתה יודע מה הם עשו להם? כלום! הם שחררו אותם, בטענה שהם צעירים מכדי להילחם. מה דעתך על זה?

m4a1:

--- ציטוט של: אוכל חזיר וגאה בזה על אוגוסט 04, 2010, 22:22:05 ---אבל אתה לא יכול לדעת בוודאות מה הם יעשו 20 שנה. אתה לא איזה צוענייה שרואה את העתיד בכדור בדולח.
בוא אני אספר לך משהו מההיסטוריה: במלחמת העולם השנייה היו כל מיני בן 16 או 17 שגויסו לצבא הגרמני. כשבעלות הברית שבו אותם, אתה יודע מה הם עשו להם? כלום! הם שחררו אותם, בטענה שהם צעירים מכדי להילחם. מה דעתך על זה?

--- סוף ציטוט ---

אבל כששאלתי אותך מה אם אתה יודע בוודאות ש19 מתוך ה20 הללו ב100% כן יעסקו בג'יאהד או יתמכו בו, עדיין אמרת שלא מוסרי להפציץ. חוץ מזה זה לא רלוונטי אם1 מהם או 20 מהם יהיו מחבלים. הנקודה שלי היא כזו. כרגע נכון לעכשיו הם עתידים להיות אויבים, בהנחה שהחמאס לא הופך לארגון ירוק ב10 שנים הקרובות, לכן זה מוסרי ומוצדק ואפילו חובה לחסל אותם.

ובכל הקשור לנאצים ולארה"ב, ה הנכון לעשות אם אותם שבויים זה לחסלם, כדור בראש וזהו.

T-800:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 04, 2010, 22:25:31 ---אבל כששאלתי אותך מה אם אתה יודע בוודאות ש19 מתוך ה20 הללו ב100% כן יעסקו בג'יאהד או יתמכו בו, עדיין אמרת שלא מוסרי להפציץ. חוץ מזה זה לא רלוונטי אם1 מהם או 20 מהם יהיו מחבלים. הנקודה שלי היא כזו. כרגע נכון לעכשיו הם עתידים להיות אויבים, בהנחה שהחמאס לא הופך לארגון ירוק ב10 שנים הקרובות, לכן זה מוסרי ומוצדק ואפילו חובה לחסל אותם.

ובכל הקשור לנאצים ולארה"ב, ה הנכון לעשות אם אותם שבויים זה לחסלם, כדור בראש וזהו.

--- סוף ציטוט ---

גם אם אתה יודע בוודאות אתה לא יכול להרוג ילד שבסך הכל עושה מה שהמבוגרים אומרים לו. ותפסיק עם הסטטיסטיקות ("1 מתוך 20") לא הכל שחור או לבן.
בעוד 20 שנה הם גם יכולים לחזור למוטב. אפילו חלק מבוגרי אפגניסטן חזרו למוטב.
תגיד, מה עם גיוס? אתה מתגייס? יש לך כבר תאריך גיוס? כי להגיד לך את האמת אני חושב שאם לדעתך זה מוסרי להרוג ילדים, אסור בתכלית האיסור לגייס אותך לצה"ל או לתת לך נשק.

m4a1:

--- ציטוט של: אוכל חזיר וגאה בזה על אוגוסט 04, 2010, 22:31:38 ---גם אם אתה יודע בוודאות אתה לא יכול להרוג ילד שבסך הכל עושה מה שהמבוגרים אומרים לו. ותפסיק עם הסטטיסטיקות ("1 מתוך 20") לא הכל שחור או לבן.
בעוד 20 שנה הם גם יכולים לחזור למוטב. אפילו חלק מבוגרי אפגניסטן חזרו למוטב.
תגיד, מה עם גיוס? אתה מתגייס? יש לך כבר תאריך גיוס? כי להגיד לך את האמת אני חושב שאם לדעתך זה מוסרי להרוג ילדים, אסור בתכלית האיסור לגייס אותך לצה"ל או לתת לך נשק.

--- סוף ציטוט ---

כן לתפקיד במודיעין.

ואסור להרוג ילדים? מה אם אתה יודע בוודאות שאחד מהילדים האלה הוא היטלר הבא, לא תחסל אותו?

m4a1:
אני פשוט לא מצליח להבין את הגישה הזו, את החוסר יצא הישרדות המטורף הזה שיש אצלך.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה