עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (30/32) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט ---התמיכה הוירטואלית שלהם בבודדים היא תמיכה כמעט אפסית, אין שום ארגון טרור יהודי שניתן לתרום לו כסף ולהפגין עם דגלים שלו ולתת לו תמיכה ונשק וכו' וכו', ולכן יש הבדל בין תמיכה בארגון טרור (במיוחד אם הוא נמצא בשלטון) לבין סימפאטיה כלפי אינדיבידואל שנמצא בכלא או אפילו כבר לא בין החיים (לא שאני תומך, אני רק מראה את ההבדלים, כי בכל זאת יש קצת הבדל).
--- סוף ציטוט ---

אנחנו מדברים ברמות שונות.
הדבר היחידי שעוצר את תומכי הטרור היהודי לתמוך בטרור יהודי הוא הפעולה עצמה, לא המוסר.
בדיוק כמו מה שמונע מקומוניסט יהודי לכונן כאן משטר קומוניסטי במדינת ישראל היא הפעולה עצמה, לא הבעיה עם הקומוניזם.
זה הקטע, אני דיברתי על הפן המוסרי בלבד.

--- ציטוט ---בסדר, מן הסתם שהיא תלחם בטרור למען האינטרס המצרי, אני רק רציתי להבהיר מה קורה כאן.
דבר שני, לא עשינו שום "בריק תרו" ואני עדיין עומד מאחורי דבריי בעניין ההפקרות של מצרים על הגבול, אבל מאחר ואתה לא מאמין לי אני אתן לשב"כניק לדבר מבקומי (וזו רק דוגמא אחת, אבל לפי זה לפחות תבין שיש אמת מאחורי דבריי): http://news.walla.co.il/?w=/1/1445880.
--- סוף ציטוט ---

נו והיו אלף ואחד מקרים שמערכת הביטחון שיבחה את המצרים על מניעת הברחות(כנראה סתם תעמולה של השמאל הבולשביקי, אה?)
http://news.walla.co.il/?w=/9/1423892
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1140377.html
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1133832.html

אז? לחץ ישראלי/אמריקאי קידם לא פעם את כל העניין הזה, שוב ושוב ושוב.
אבל אתה עומד בדעתך, שאין סיכוי שהם ימנעו הברחות. נו טוב.

--- ציטוט ---בעניין ה"שלום" עם מצרים אני רואה שאתה פשוט מנסה לרמות את עצמך בכל מחיר, כך שאני מתחיל להרגיש שלא יעזור לי להתאמץ בכלל, העובדות לא מבלבלות אותך ואתה עם הראש בקיר.ואתה כל כך נחוש לשכנע את עצמך שאפילו חרף העובדה שהם תומכים במדינות שהוכרזו באופן רשמי כאויב (קרי - סוריה ולבנון) ובכל זאת יש "שלום" איתם לשיטתך. אולי אני בור ועם הארץ, אבל, תמיכה באויב שלנו=שלום?, רק בשביל אדם שמשקר לעצמו  למען שלום מדומה. זה רק מראה איזה "מזרח תיכון חדש" אתה מייחל לנו, ומהם הסטדרטים שלך.
--- סוף ציטוט ---

כמדומני גם רוסיה מכרה לאיראן נשק, גינטה את ישראל ואפילו ניסתה להפיל סנקציות, כנ''ל סין.
אז מה? הם גם אויבים שלנו?
תמיכה מורלית(שזה מסתכם בגינוי ישראל, וגם זה לא תמיד?) או קשר מסחרי לא מעיד על תמיכה בכל מצב בשביל לדפוק את היהודים.

זה בדיוק כמו שהפלסטינים רואים בארצות הברית כאויב רק כי היא תומכת בנו, שטויות במיץ.

--- ציטוט ---וגם לא מפריע לך התעמולה הגבלסית שקיימת שם בתקשורת, והאנטישמיות ברחוב המצרי, והדיקטטורה האפלה (שאתה מכנה אותה כ"מתונה" כמובן) וההפרה הבוטה שלהם כלפי זכויות אזרח/אדם, זה רק מראה כמה הדמוקרטיה וזכויות אדם באמת מעניינות אותך..
--- סוף ציטוט ---

ברור שכל הדברים האלו מפריעים לי בתור בן אדם, ובתור יהודי(אוי מר הומני שלי, שפתאום אכפת לו מזכויות האדם?). איך זה סותר את זה שהיא יחסית מתונה?
עצם הפעולות שסתרו אינטרסים אסלאמיים קיצוניים, סותר את היותה קיצונית בדיוק כמו שאתה מחשיב אותה. זה לא הופך את מצריים לבעלת ברית שלנו, בטח לא ברמה של ארצות הברית, זה עדיין שלום.

--- ציטוט ---אין שום שקט, הנשק של החמאס לא נופל מהשמיים, ותאמין לי שאם החמאס בעזה היה מכוון את הנשק  יותר כלפי מצרים לפחות באותה תדירות שבה הם מכוונים אותה כלפינו, אין לי ספק שהם היו מטפלים בהם יפה מאוד (וגם אתה יודע את זה, אבל אתה עדיין בבועה שלך), מה שיש זה הפסקת אש (כפי שציינתי קודם לכן).
יש למצרים אינטרס שאצלהם יהיה שקט, מזה אני לא מתעלם.
ולהשוואה הדוחה שלך בין חיים בן פסח לבין מובארכ אני לא מתכוון להתייחס אפילו.
--- סוף ציטוט ---

אינטרס לשקט? זה מה שאני רוצה מהם, וזה למה שהם יפעלו למניעת מקרים של ירי טילים על אילת, לא מאהבת העם היהודי, אלא מאינטרסים. ככה העולם עובד, ברוך הבא.
על מה אנחנו מתווכחים שעה? רצית שישראל תגיב, בשביל שכל האינטרסים האלו ילכו לפח ומצריים לא תעשה ולא שום פעולה למנוע ירי טילים על ישראל ותהפוך לסוריה?
אם המנטליות של מובראק הייתה של חיים בן פסח, רק איסלמי, מה שאני כותב זה לא נכון?
חיים במפורש אומר, "תן לי להיות ראש ממשלה ואני ימחק שכונות שלמות של ערבים על כל יהודי שיפגע, ואני לא מתפשר על ארץ ישראל השלמה". אותו מנטליות לכיוון ההפוך, תגרור פעולות למניעת טרור, ותיירות חופשית לישראלים?
די לרגשי.

--- ציטוט ---אתה מייצג את עצמך? אוקי, אני מניח שזו תשובה הוגנת.
דבר שני,במילים אחרות אתה מוכן לדבר עם הרוצח האכזר שרצח את אחיך, אבל לא עם העקשן שלא מוכן לדבר אך לא פשע מעולם, אדם עם הגיון בריא לא היה מוכן לדבר עם אף אחד מהם, אבל זוהי "תורת" אוהד הפועל.
זו אכן צביעות וגועל נפש וכבר הסברתי את זה, ואפילו אם נניח שלזה באמת ובתמים התכוונת כשאמרת "קיצוני" ו"מתון", אז באמת אין לי מה לומר חוץ מזה - שחבל שהמילים הללו נחטפו ע"י אנשים כמוך שמשתמשים בהם בצורה מעוותת ומגעילה, ממש כמו שהמילה "גזענות" נחטפה והיא משומשת היום כלפי הכל חוץ מקורבנות אומללים אמיתיים של גזענות, שבאמת סבלו אך ורק בגלל צבע עורם. בושה וחרפה.
עריכה: אני הולך לישון עכשיו, אני אמשיך את הדיון מחר אם יהיה לי כוח ואם יהיו לך טענות מעניינות מספיק. *פיהוק*, לילה טוב לך.
--- סוף ציטוט ---

דמגוג, הרוצח האכזר שרצח את אחיי(וגם החברה שלי רצחו לא כמה מהאחים שלו...) רוצה לשבת איתי ולסגור עניין.
היהודי החף מפשע, הצדיק בין צדיקים, שם פס על הכל, אין לו בעיה לרצוח ילדים בני 4 שמשחקים בגן בשוטרים ומחבלים, ולא מוכן לעשות שום דבר מלבד להגיע למצב של ארץ ישראל השלמה.
עלאק היגיון בריא.

אם אין לך טיפת רחמים על ילד בן 4(לא לך אישית*) אל תצפה שלא התייחסו אליך כמפלצת.

אה ועוד משהוא, מי שמפלה בגלל צבע עור, ואפילו לא מוכן למכור את הבית שלו לבן אדם בעל צבע עור כהה(אלא אם כן הוא מתגייר) זה לא אני. תנחש מי כן?

לילה טוב

אוהד הפועל:

--- ציטוט ---הנקודה היא שהגנה עצמית היא הגנה עצמית, ונקמה לא יכולה להיות הגנה עצמית כך שהפצצת הבית עם F16 לא נחשב, למרות שגם נקמה זה אלמנט חשוב אבל נדון בו בפעם אחרת.
--- סוף ציטוט ---

לרצוח 2-3 מיליון איש כי ירו קאסם זה שיא הנקמה.
ילד או אישה שגרה בעזה לא יכולה להיות אחראית למה שחמאס עושה-הם לא האויבים שלך, סורי.

--- ציטוט ---זה לא משנה מה העולם יקבל, נתחיל מזה שהעם יקבל את זה ואז נעבור לעולם.
--- סוף ציטוט ---

אני מסביר לך שעה מה קורה אם העולם לא מקבל, ומה המהירות שעולם יכול לפעול ואתה זה שנסה לשכנע אותי שזה הגנה עצמית.
אתה מבין כמה מוזר זה המשפט הזה?

--- ציטוט ---להפך, אם תושמד עזה זה רק יאשר את הפחדים שלהם.
--- סוף ציטוט ---

על מה אתה מדבר? הם עלולים להיות הבאים בתור, הם כרגע רואים רצח של האחים הערבים/מוסלמים שלהם, והרחוב שלהם, ידרוש פעולה.
בדיוק כמו בעופרת יצוקה. רק ההבדל הוא שפה אין טעם ללחץ דיפלומטי, כי גם ככה אתה אומר שישראל צריכה לשים פס על מה שהעולם חושב.

--- ציטוט ---דבר ראשון אני אישית מאמין שעדיף למות בכבוד מאשר לחיות בלי כבוד.
--- סוף ציטוט ---

אני מעדיף לחיות טוב בלי מה שאתה מגדיר "כבוד" מאשר לחיות בתת תנאים אם בכלל, עם מה שאתה מגדיר "כבוד".

--- ציטוט ---דבר שני ברור שאיכפת לי משלנו, אני מוכן לצאת למלחמה כדי שלא יהיו פה קסאמים, ולא בגלל שכרגע אנחנו יותר משוכללים, בגלל שהם יודעים שלא כדאי להם.
--- סוף ציטוט ---

הפסקת את ירי הקאסמים, ומתו פה רבע מיליון איש, זה בדיוק הקטע שסותר את המטרה שלך. שנחיה כאן חיים יותר נורמליים.
אתה מבין את הפרדוקס שאתה מציע לי?

--- ציטוט ---הרתעה. תדמית בקאנטים יש לנו תמיד, הגיע הזמן שנצדיק אותה בפני העולם. קשרים דיפלומטיים משתנים, נסתגל. העולם הוא לא שחור ולבן, נריב עם האמריקאים, נתקרב לרוסים, נריב עם הרוסים, נתקרב לסינים וכ'ו וכ'ו.
--- סוף ציטוט ---

אתה מבין שהתמיכה של ארצות הברית בישראל בראש ובראשונה נובעת מלובי יהודי חזק(אם תרצה אני יראה לך סרט על השפעתו של הלובי היהודי), מה שאין לך ברוסיה, סין וכו'.
ולרוסיה, סין וכו' יש קשרים עם מדינות מוסלמיות/ערביות, כולל איראן, שהם לא מתכוונים לוותר עליהם כל כך מהר רק למען הישראלים.

--- ציטוט ---לא אמרתי לבטל זכויות, חס וחלילה, אמרתי שהתקשורת שמטבעה תהיה ימנית וציונית לא תסקר את את ההפגנות או לפחות לא בעין מעודדת ומבינה.  הרי תכלס אני מאוד מקווה שכשרוב האנשים רואים הפגנה בבילעין הם לא מזדהים עם האנרכיסטים.
--- סוף ציטוט ---

אתה לא צריך להיות אנרכיסט בשביל להתנגד למה שאתה מציע.
ומה זאת אומרת תקשורת ציונית ימנית? אתה תשפיע על מי יהיה עיתונאי ומי לא? אתה תאסור על דעות "לא ימניות מספיק"?

--- ציטוט ---מהומות אוקטובר נגמרו ב12 הרוגים. בכל מקום אחר בעולם היו נגמרים ב12 אלף הרוגים.
--- סוף ציטוט ---

לא היו לך 12 אלף מפגינים על מה אתה מדבר?
ומהומות בעולם, שהם הרבה יותר קיצוניות, לא נגמרים עם 12 אלף הרוגים(שאני יראה לך מהומות של נאו נאצים, או מהצד השני אנשי אנטי גלובליזציה וכל החרא הזה?)

--- ציטוט ---ומהומות אוקטובר זה לא מהומות זה היה מרד לכל דבר, והסיבה שיהודים ימותו זה לא בגלל מה שאני מציע, זה בגלל שמה שאני מציע לא נעשה קודם.
--- סוף ציטוט ---

באותו רגע יוצאים פיגועים של ערבי ישראל, מהומות/מרד שרוצחים יהודים, וזה עקב הפועלה, בפועל נהרגו עוד יהודים, מה שכרגע לא קורה, כי אין את הפעולה הזאת.
תישאר ממוקד בבקשה.

--- ציטוט ---את הדמוקטיה אנחנו לא יודעים אם היא תהיה אמיתית בעירק, מה שכן אם אני לא טועה יתקיימו בחירות בעירק, האם זו תהיה דמוקרטיה אמיתית זהכבר נראה. בכל הקשור לטרור,   אין דבר כזה לחסל טרור, טרור זה לא אויב, טרור זו טקטיקה. נתחיל מזה. הדרך היחידה שאני מכיר לחיסול טרור הוא לבוח במחבלים ללא רחמים, ללא התחשבות באוכלוסיה. אכזרי? כן. מוסרי? כן, מדוע? כי בכך שאתה מתאכזר לאוכלוסיה של אותם מחבלים אתה חוסך בחיים של האוכלוסיה אליה את שייך.
--- סוף ציטוט ---

היו בחירות ועד היום מתפוצצים להם מחבלים מתאבדים ברחבי עיראק. הם מתים לעוף משם.
אני רק אומר שהבדל בין צבא מקצועי לצבא של גיוס חובה לא מבטיח לך בהכרח ניצחון אולטימטיבי מול מצריים, ירדן, סוריה וכו', ובטח לא במחיר מאוד כבד.

--- ציטוט ---חשבתי שזלזול זהמה שהביא להפסד ב73.
--- סוף ציטוט ---

זלזול בצבא רציני, אם הרצון לפעילות שלו הביאו להפסד(זה לא בדיוק הפסד) ב-73.
לטעון לרגע שהפלסטינים הם סכנה קיומית למדינת ישראל כי הם יורים קאסמים זה בדיחה. מבחינה לאומית? הם לא יותר מיתוש שמציק לנו.
אין להם יכולת לחסל את מדינת ישראל נקודה.

--- ציטוט ---באמת? איך יכולת? הוא היה כזה בדם חביב..
--- סוף ציטוט ---

כמו מוסוליני והאחים הלבנים שלנו באירופה...

m4a1:
אויב זה כלל העם שנלחם בך ולא רק האוחזים בנשק, סורי.

גם אם התרחיש הכי גרוע מבחינת העולם,הכי גרוע שאתה יכול לעלות בראשך, זה עדיין הדבר הנכון לעשות.

שורה תחתונה היא שאין לדעת איך הם יקבלו את זה, סביר להניח שהרחוב יעשה רעש, אבל בין רעש לבין יציאה לפעולה כשמנהיגים יודעים יותר מהרחוב, יש הבדל.

סדר העדיפויות שלנו שונה מן היסוד.

מתו רבע מליון איש, אנחנו שרויים בהרס ומצב חרא, אבל הכרענו את האויב. מכאן אנחנו רק מתחזקים ויש לנו משהו שלא היה לנו לפני. גאווה לאומית וכבוד עצמי.

רוסיה וסין היו רק דוגמא, תמיד אפשר לנווט בזירה הדיפלומטית.

ברור שלא צריך להיות אנרכיסט כדי לא להסכים איתי.

תקשורת ימנית ציונית כלומר תקשורת שתהיה ברוח העם, כשרק כשהעם ימני וציוני יתאפשר משהו כמו מה שאני מציע.

אני לא יאסור על דבר, אבל מטבעו של המצב העם ידחה דיעות כאלה, בדיוק כמו שהעם האמריקאי דחה דיעות קומוניסטיות בזמן המשבר הכלכלי במאה הקודמת.

יש הבדל בין הפגנות שיוצאות מכלל שליטה לבין מרד של שיתוף פעולה עם האויב.  אני הייתי מטפל בזהבצור כזו, כל מי שמרים אבן חוטף כדור בראש. על פי שיטה זו לא היינו מגיעים ל12 אלף הרוגים, היינו מגיעים אולי ל100, והיינו חוסכים מהומות ל50 שנים הקרובות.

עצם זה שאתה מציע אופציה כזו שערביי ישראל יתהפכו עלינו, רק מחזק את הנקודה שלי שהם אויב, ובכל זאת אתה מתעקש להגן עליהם. בכל מקרה דבר כזה הוא בלתי נמנע ועדיף שיקרה במהלך שישראל יוזמת מאשר שהם יפתחו במהלך כזה על דעת עצמם. תהיה הוראה להשאר בבתים, המשטרה תטפל במתפרעים. מאוד פשוט, הרוגים יהיו, כמו בכל מלחמה אבל שוב אין ברירה אנחנו בשלב כזה שאי אפשר למנוע את זה, הסרטן כבר גדול.

הפיגועים לא שוללים את הדמוקרטיה, שום דבר לא מבטיח לך נצחון ב100%. לא קיים דבר כזה. אבל מה שכן צבא מקצועי מגדיל את הסיכויים שגם ככה לטובתינו בעשרות אחוזים.

זה שאין להם יכולת לחסל אותנו זה לא אומר שאין להם יכולת לפגוע בנו קשות. גם לחזיבאללה אין יכולת לחסל אותנו אבל הם שיתקו את כל צפון המדינהלמשך חודשיים שלמים.

יותר כמו נאצי מחמד...

אוהד הפועל:

--- ציטוט ---אויב זה כלל העם שנלחם בך ולא רק האוחזים בנשק, סורי.
--- סוף ציטוט ---

אז התינוק הישראלי שנולד היום הוא אויב של הפלסטיני? סורי לא מקבל את הטעון הזה.
אגב אחלה טעונים להצדקת השואה, אתה נותן פה.

--- ציטוט ---גם אם התרחיש הכי גרוע מבחינת העולם,הכי גרוע שאתה יכול לעלות בראשך, זה עדיין הדבר הנכון לעשות.
--- סוף ציטוט ---

כי אתה קבעת?

--- ציטוט ---שורה תחתונה היא שאין לדעת איך הם יקבלו את זה, סביר להניח שהרחוב יעשה רעש, אבל בין רעש לבין יציאה לפעולה כשמנהיגים יודעים יותר מהרחוב, יש הבדל.
--- סוף ציטוט ---

שמע, אם מצד אחד אתה טוען שהעם היהודי הוא פחדן והערבים הם קצת פחות, ואנחנו צריכים להפסיק להיות פחדנים, בצד השני יכול לטעון אותה טענה בחור אחר, שכרגע מסביר לאוהד
הפועל דמשק את אותו דבר.
ככה שזה די סותר את הטענה הזאת.

--- ציטוט ---סדר העדיפויות שלנו שונה מן היסוד.

מתו רבע מליון איש, אנחנו שרויים בהרס ומצב חרא, אבל הכרענו את האויב. מכאן אנחנו רק מתחזקים ויש לנו משהו שלא היה לנו לפני. גאווה לאומית וכבוד עצמי.

--- סוף ציטוט ---

זה בהנחה שהבסנו אותם והמדינה לא הלכה לעולמה.
בהנחה הזאת בו נעשה חישוב קטן-כמות ההורגים מקאסמים ב-6 שנים האחרונות? בודדים
כמות הרוגים מההרפתקאות האלו? 250 אלף איש(כמובן שסתם זרקתי מספר)
מה יותר גדול ממה? וכל זה לאגו שלך?
הסדר העדיפויות שלך, שדורש ממאות אלפי יהודים לוותר על קרובי המשפחה שלהם, ילדיהם, נשותיהם, הוריהם, ולחיות תחת סנקציות, וכוח עבודה מינורי, מקיים מצב יותר גרוע מהמצב הקיים.
לוגית, אתה מפסיד, ואתה רוצה שהעם יתמוך בכזה אבדון?
מוזר

--- ציטוט ---רוסיה וסין היו רק דוגמא, תמיד אפשר לנווט בזירה הדיפלומטית.
--- סוף ציטוט ---

ומי יהיה בעלת הברית שלנו? תאילנד? באף מקום אין לך לובי חזק כמו בארצות הברית. הקרוב ביותר הוא אנגליה אם אני לא טועה, ותנחש מה הם יומרו על כל המצב הזה?

--- ציטוט ---ברור שלא צריך להיות אנרכיסט כדי לא להסכים איתי.
--- סוף ציטוט ---
ולצאת להפגין...

--- ציטוט ---תקשורת ימנית ציונית כלומר תקשורת שתהיה ברוח העם, כשרק כשהעם ימני וציוני יתאפשר משהו כמו מה שאני מציע.
אני לא יאסור על דבר, אבל מטבעו של המצב העם ידחה דיעות כאלה, בדיוק כמו שהעם האמריקאי דחה דיעות קומוניסטיות בזמן המשבר הכלכלי במאה הקודמת.

--- סוף ציטוט ---

אז אתה תלוי באופוזיציה עדיין באופוזיציה תקשורתית שכן תסקר את ההפגנות האלו, ותשים פס על הרעיון שלך.

--- ציטוט ---יש הבדל בין הפגנות שיוצאות מכלל שליטה לבין מרד של שיתוף פעולה עם האויב.  אני הייתי מטפל בזהבצור כזו, כל מי שמרים אבן חוטף כדור בראש. על פי שיטה זו לא היינו מגיעים ל12 אלף הרוגים, היינו מגיעים אולי ל100, והיינו חוסכים מהומות ל50 שנים הקרובות.
--- סוף ציטוט ---

שאני יראה לך את ההפגנות של אנטיפה-שכולל קבוצות כמו "אנטידויץ" בגרמניה(אנטי גרמניה)?
ואני מבין שאם זה יהודים זה הפגנה שיוצאת מכלל שליטה אבל אם זה ערבים זה בדוק מרד...
אם זה ערבים ויהודים זה חצי מרד?

--- ציטוט ---עצם זה שאתה מציע אופציה כזו שערביי ישראל יתהפכו עלינו, רק מחזק את הנקודה שלי שהם אויב, ובכל זאת אתה מתעקש להגן עליהם. בכל מקרה דבר כזה הוא בלתי נמנע ועדיף שיקרה במהלך שישראל יוזמת מאשר שהם יפתחו במהלך כזה על דעת עצמם. תהיה הוראה להשאר בבתים, המשטרה תטפל במתפרעים. מאוד פשוט, הרוגים יהיו, כמו בכל מלחמה אבל שוב אין ברירה אנחנו בשלב כזה שאי אפשר למנוע את זה, הסרטן כבר גדול.
--- סוף ציטוט ---

אם מחר ארצות הברית מחליטה שישראל היא אויב וצריך להשמיד אותה עם פצצת אטום, והיהודים משתוללים, אז היהודים האמריקאים הם אויב של ארצות הברית?
ולא הבנת את הפואנטה, רק הוספת עוד הרוגים יהודים לכל הסיפור ועוד חזית לישראל.

--- ציטוט ---הפיגועים לא שוללים את הדמוקרטיה, שום דבר לא מבטיח לך נצחון ב100%. לא קיים דבר כזה. אבל מה שכן צבא מקצועי מגדיל את הסיכויים שגם ככה לטובתינו בעשרות אחוזים.
--- סוף ציטוט ---

פה האמת היא אחרי מחשבה מסכים

--- ציטוט ---זה שאין להם יכולת לחסל אותנו זה לא אומר שאין להם יכולת לפגוע בנו קשות. גם לחזיבאללה אין יכולת לחסל אותנו אבל הם שיתקו את כל צפון המדינהלמשך חודשיים שלמים.
--- סוף ציטוט ---

בחיזבאללה אני לא מזלזל, עקב מרחב מתמרון שלהם בפועל, רמת המקצועיות, רמת החימוש, שליטה וידע, מה שאכן יכול להוביל לפגיעה קשה. זה לא דומה בשיט לחמאס.
חמאס ושאר הארגונים הפלסטינים הם בדיחה עלובה, וכך אתייחס אליהם, שהיכולת שלהם לא מתקרבת לחיזבאללה.
ארגון שתוך ימים ספורים במבצע עלוב כמעט חוסל(וכמובן הבטיח לבנון 3) לאומת חיזבאללה, שהוא צבא מאומן, בעל שליטה רחבה הגובל את סוריה? לא בר השוואה.

--- ציטוט ---יותר כמו נאצי מחמד..
--- סוף ציטוט ---

הוא לא היה נאצי, הוא סתם היה אידיוט.
אני לא אשכח את הפעם שהוא החליט שמוסוליני הוא אבי הדמוקרטיה המודרנית, והתבסס בזה שמוסוליני היה אקדמאי-ולכן אנחנו צריכים להקשיב לו.

חרותניק:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 08, 2010, 00:30:36 ---
נו והיו אלף ואחד מקרים שמערכת הביטחון שיבחה את המצרים על מניעת הברחות(כנראה סתם תעמולה של השמאל הבולשביקי, אה?)
http://news.walla.co.il/?w=/9/1423892
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1140377.html
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1133832.html

אז? לחץ ישראלי/אמריקאי קידם לא פעם את כל העניין הזה, שוב ושוב ושוב.
אבל אתה עומד בדעתך, שאין סיכוי שהם ימנעו הברחות. נו טוב.

--- סוף ציטוט ---

אתה ממש פתטי, אתה מוכן לסלוח להם על כך שהחמאס חמוש ומסוכן, ושמעבר לכלי נשק קלים גם 250 טון חומרי נפץ, 80 טון של דשן המשמש גם לבניית פצצות, 4,000 רימונים ו-1,800 רקטות אר-פי-ג'י הוברחו לשם, אבל אם הפציצו מנהרה או שניים אז מבחינתך זה מספיק כדי להגיד "אין הפקרות".
אני רואה שבינתיים הם מונעים טרור בשביל עצמם ומחסלים כמה מנהרות וכל השאר זה הפקרות, אחרת איך תסביר שלחמאס לא נגמר התחמושת?
כל המבצעים שתביא לי, לא יסתרו את מה שאני אומר, ובהחלט יש שם לא מעט הפקרות (כפי שהשב"כ אמר)..

--- ציטוט ---כמדומני גם רוסיה מכרה לאיראן נשק, גינטה את ישראל ואפילו ניסתה להפיל סנקציות, כנ''ל סין.
אז מה? הם גם אויבים שלנו?
תמיכה מורלית(שזה מסתכם בגינוי ישראל, וגם זה לא תמיד?) או קשר מסחרי לא מעיד על תמיכה בכל מצב בשביל לדפוק את היהודים.

זה בדיוק כמו שהפלסטינים רואים בארצות הברית כאויב רק כי היא תומכת בנו, שטויות במיץ.
--- סוף ציטוט ---

דבר ראשון, רוסיה וסין הן ממש אבל ממש לא ידידות של ישראל ולמעשה הן לא ממש ידידות של ארה"ב אפילו (ולדעתי אנחנו כן צריכים להכריז עליהן כאויבות), בנוסף לכך (אם לא שמת לב) כל העולם מגנה את ישראל.
אבל בכל זאת רוסיה וסין לא משבחות בגלוי את המדינות שהוכרזו ע"י ישראל כאויב רק משום שהם אויב שלנו, והן גם לא הצהירו שהם יתמכו/ישתתפו איתם במלחמה נגדנו וכו' וכו'.
אבל עזוב, כל זה לא סותר את השלום גרסאת אוהד הפועל. תמשיך לחלום.

--- ציטוט ---ברור שכל הדברים האלו מפריעים לי בתור בן אדם, ובתור יהודי(אוי מר הומני שלי, שפתאום אכפת לו מזכויות האדם?). איך זה סותר את זה שהיא יחסית מתונה?
עצם הפעולות שסתרו אינטרסים אסלאמיים קיצוניים, סותר את היותה קיצונית בדיוק כמו שאתה מחשיב אותה. זה לא הופך את מצריים לבעלת ברית שלנו, בטח לא ברמה של ארצות הברית, זה עדיין שלום.
--- סוף ציטוט ---

אתה זה שמתיימר להיות "פעיל זכויות אדם" (לכל אדם שהוא לא יהודי כמובן, אתה הרי נהנית לגרש יהודים מביתם, לא?).
נכון, כי גם ערפאת היה "מתון" וגם הוא "נלחם בחמאס ובגיהאד האיסלאמי, בלי בג"צ ובלי בצלם" (במרכאות כמובן), ואתה מביא לנו את אותה מנטליות של "תחזק את האויב כדי שילחם באויב".

--- ציטוט ---אינטרס לשקט? זה מה שאני רוצה מהם, וזה למה שהם יפעלו למניעת מקרים של ירי טילים על אילת, לא מאהבת העם היהודי, אלא מאינטרסים. ככה העולם עובד, ברוך הבא.
על מה אנחנו מתווכחים שעה? רצית שישראל תגיב, בשביל שכל האינטרסים האלו ילכו לפח ומצריים לא תעשה ולא שום פעולה למנוע ירי טילים על ישראל ותהפוך לסוריה?
אם המנטליות של מובראק הייתה של חיים בן פסח, רק איסלמי, מה שאני כותב זה לא נכון?
חיים במפורש אומר, "תן לי להיות ראש ממשלה ואני ימחק שכונות שלמות של ערבים על כל יהודי שיפגע, ואני לא מתפשר על ארץ ישראל השלמה". אותו מנטליות לכיוון ההפוך, תגרור פעולות למניעת טרור, ותיירות חופשית לישראלים?
די לרגשי.
--- סוף ציטוט ---

אני רואה שבינתיים הם מונעים טרור בשביל עצמם ומחסלים כמה מנהרות וכל השאר זה הפקרות, אחרת איך תסביר שלחמאס לא נגמר התחמושת? איך תסביר שנופלים משם גראדים? אין לך הסבר. ואם הם יעיפו גראדים נוספים אסור לנו להגיב? זה בדיוק המצב שאתה רוצה שנהיה בו (כמו שאמרתי קודם לכן) ורק חיזקת את מה שאמרתי על כך שאתה רוצה לכבול את ידי ישראל עבור חצי עבודה שהמצרים עושים שם.
ואני שוב לא מתכוון להתייחס להשוואה לחיים בן פסח.

--- ציטוט ---דמגוג, הרוצח האכזר שרצח את אחיי(וגם החברה שלי רצחו לא כמה מהאחים שלו...) רוצה לשבת איתי ולסגור עניין.
היהודי החף מפשע, הצדיק בין צדיקים, שם פס על הכל, אין לו בעיה לרצוח ילדים בני 4 שמשחקים בגן בשוטרים ומחבלים, ולא מוכן לעשות שום דבר מלבד להגיע למצב של ארץ ישראל השלמה.
עלאק היגיון בריא.

אם אין לך טיפת רחמים על ילד בן 4(לא לך אישית*) אל תצפה שלא התייחסו אליך כמפלצת.

אה ועוד משהוא, מי שמפלה בגלל צבע עור, ואפילו לא מוכן למכור את הבית שלו לבן אדם בעל צבע עור כהה(אלא אם כן הוא מתגייר) זה לא אני. תנחש מי כן?

לילה טוב
--- סוף ציטוט ---

צודק, זו הייתה דמגוגיה (אפילו שאתה יהודי וכולנו אחים).
החף מפשע לא רצח אף אחד, והוא לא יזיל דמעה על מוות של מוסלמי בן 4, כי כבר אזלו הדמעות על כל הדם היהודי שהם שפכו.
וכמדומני גם למחמוד עבאס אין רחמים על יהודים חפים משפע (ראה  טבח הספורטאים באולימפיאדת מינכן שהוא מימן), ואני בטוח שהוא לא יזיל דמעה (בלשון המעטה) אם יפציצו לנו גן מלא בילדים. בנוסף לכך, הוא גם לא מכיר ב"פתרון" של "שתי מדינות לשני עמים" הרי הוא רוצה שיבת פליטים מלאה (ראה את ההצעה המרחיקת לכת של אולמרט שהוא סירב לו), זה לא הופך אותו למפלצת מבחינך?  לא? עוד פעם צביעות. זוהי "תורת" אוהד הפועל.
אגב, אני לא מפלה בגלל "צבע עור", אני גם לא מוכן למכור בית ליהודי שהתאסלם או לנוצרי לבן (גם צבע העור שלי הוא לבן), לעומת זאת אין לי שום בעיה למכור אותה לאתיופי שחור או לכל צבע אחר,  אז זו דמגוגיה בחצי שקל.
דבר שני זאת זכותי המלאה, לא למכור בית ללא יהודי כי זה מעשה אנטי ציוני, וגם הייתה זכות דומה לכל אדם בארה"ב שמאפשר לך למכור את הבית למי שאתה רוצה, רק חבל שאתה לא יודע את זה. עכשיו אתה מבין למה אמרתי שהמילה "גזענות", נחטפה? אני מודה לך, הרגע הוכחת שזה נכון..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה