עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מסיבת סיום בגן ערבי בעזה
אוהד הפועל:
--- ציטוט ---הפצצה מאסיבית על עזה לא שונה מהפצצה מאסיבית על דרזדן, הסיטואציה גם היא לא שונה. פשוט לנאצים היה יותר כוח אש מאשר לפלסטינים, אבל האקט הוא זהה.
איך שהעולם יראה את זה אם כהגנה עצמית או לא, זה לא משנה את העובדה שזו אכן הגנה עצמית.
--- סוף ציטוט ---
א. זה לא הגנה עצמית
ב. זה שאני זרמתי איתך, לא אומר שהעולם, שגינה אותך על עופרת יצוקה יזרום איתך. די לקשקוש הזה.
--- ציטוט ---בהנחה שצה"ל עושה את השינויים הנחוצים, אתה מסכים שזו יכולה להיות תוכנית לא רעה?
--- סוף ציטוט ---
בדיוק כמו התכנית הגרעין האיראנית.
--- ציטוט ---ולא קיבלתי מודיעין מאשכנזי, אבל יש לי ניסיון קל בכל התחום ואני יודע לזהות פחדנים, והערבים כתרבות הם פחדנים, גם היהודים אגב. אני לא אומר שכל ערבי הוא פחדן, אבל כתרבות הם כן.
--- סוף ציטוט ---
ואם יגדלו לאסד ומוברכק ביצים בדיוק באותו זמן? זה ערכה מאוד מצחיקה.
--- ציטוט ---מצב היפותטי שלישראל את את היכולת ליירט כל טיל שיוצא מעזה, למה אנחנו צריכים את היכולת הזאת? לא יותר יעיל לתקוף את עזה? ההבדל העיקרי הוא שאתה פותר את הסימפטומים ואני פותר את הבעיה.
--- סוף ציטוט ---
כל הדיון הזה אני מסביר לך שלא, והסכנות הכרוכות בזה, כי אתה לא חיי בעולם לבד ויכול לעשות מה שאתה רוצה.
אפילו לא נכנסו למצב פנים, שחארות כמוני יצאו להפגין ולעשות טרור(לא במובן המילולי) לממשלה(או שגם מפגינים תפציץ?).
או מה יעשו באותו זמן ערביי ישראל/ערבי מזרחי ירושלים וערבי יהודה ושומרון, שאין להם מה להפסיד.
זה שלא אכפת לך מהקרבנות שלנו, זה בעיה חמורה.
--- ציטוט ---בצבא כיום אם תוקפים אותנו כל מדינות ערב אנחנו אכן בבעיה ולהערכתי הדרך היחידה שישראל תוכל לנצח מלחמה כזו היא בעזרת נשק גרעיני, אבל זה בצה"ל של היום. בצה"ל החדש, המקצועי, שחיילי המילואים עושים יותר ממטווח אחד כל שנה, וחיילים קרביים זה לא הרפתקאה ל3-5 שנים אלא דרך חיים וקריירה של 10-15 שנה, בצבא כזה ישראל תוכל להביס את כל צבאות ערב יחדיו, ובקלות.
--- סוף ציטוט ---
ארצות הברית לא הצליחה להביס את העיראקים יותר מ-7 שנים. אבל לא חשוב.
ונשק גרעיני? אני אפילו לא יכנס להשפעות שיש על זה על ישראל אם תפציץ את סוריה(מבחינה אקולוגית בראשית כל).
--- ציטוט ---מאות אלפי הרוגים יהיו בכל מקרה, ככל שהזמן עובר הטכנולוגיה משתפרת, ראה את טווח הקסאמים היום ולפני 10 שנים. מחר זה הם יוכלו לשגר לת"א ומחרתיים יכסו את כל הארץ. היום טווח הנזק של קסאם (אני סתם זורק) הוא 10 מטרים, מחרתיים זה יהיה 20, ושבוע הבא יהיה להם נשק כימי כמו לסוריה. שמתבצרים אי אפשר לנצח.
--- סוף ציטוט ---
1. אני מניח שאתה מתכוון קילומטרים ולא מטרים.
2. להשוות את הטילים החמודים האלו, למלחמה כוללת ולחשוב שהם יוכלו להרוג מאות אלפי אנשים עוד כמה שנים זה פשוט בדיחה, תהיה קצת רציני.
וטילים ביולוגים וכימיים? יצור אותם בעיות שזה יצור לנו להפציץ את כל עזה, רק לכיוון ההפוך.
--- ציטוט ---אם אני לא טועה הוא הועף כי התכסח עם המנהלים.
--- סוף ציטוט ---
חבל, אהבתי את בניטו.
m4a1:
שאדם בא לתת לך מכות ואתה מגן על עצמך זאת הגנה עצמית, בן אם מדובר ב120 קילו של שרירים או בשחיף של 50 קילו, קפיש?
לצערי יש יותר סיכוי שהתוכנית האיראנית תבצע את השינויים הדרושים מאשר צה"ל, לפחות בשנים הקרובות.
אם לאסד ומובראק גודלות מחר ביצים אנחנו בבעיה, ללא קשר למה שנעשה בעזה.
זה מה שאתה לא מבין, מהקרובנות שלנו איכפת לי, מהקורבנות שלהם לא איכפת לי. במצב ההיפותטי שבו דבר כזה יתאפשר זה יהיה כמובן בתמיכת העם, (להוציא מן הכלל את ה10-15% בוגדים שיש בכל עם) שבהם אפשר לטפל בצורה מאוד פשוטה, לא לסקר את ההפגנות שלהם, ובמידה ועוברים על החוק אז משחררים יס"מ. מאוד פשוט.
ובקשר לערביי ישראל, במידה ויבצעו פעולות טרור/סיוע לטרור, לתת למשטרה לטפל בהם, בנהלי פתיחת אש מחודשים.
ארצות הברית לא הביסה את העירקים בגלל שמהתחלה המטרה שלהם לא הייתה להביס את העירקים, הם רצו להפיל את משטרו של סדאם ולהביא אותו למשפט - הצליחו. הם רצו להביא דמוקרטיה לעירק , נחיה ונראה.
ולא אני מתכוון מטרים, הכוונה הייתה לטווח הפיצוץ לא לטווח התעופה.
"הטילים החמודים האלה"? מי עכשיו מזלזל באויב?
ואני בטוח שהוא גם אהב אותך.
חרותניק:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 07, 2010, 21:40:47 ---אין להם ארגון טרור, יש להם בדידים שהם תומכים בהם, אבל זה בקטנה.
וזה שזה לא קיים אצלינו זה מצוין, הקטע הוא שאותם אנשים ספציפיים לא כל כך יתנגדו אם זה יתקיים.
הבדל בקטנות.
--- סוף ציטוט ---
התמיכה הוירטואלית שלהם בבודדים היא תמיכה כמעט אפסית, אין שום ארגון טרור יהודי שניתן לתרום לו כסף ולהפגין עם דגלים שלו ולתת לו תמיכה ונשק וכו' וכו', ולכן יש הבדל בין תמיכה בארגון טרור (במיוחד אם הוא נמצא בשלטון) לבין סימפאטיה כלפי אינדיבידואל שנמצא בכלא או אפילו כבר לא בין החיים (לא שאני תומך, אני רק מראה את ההבדלים, כי בכל זאת יש קצת הבדל).
--- ציטוט ---מה זאת אומרת? אתה זה שאמרת שאני ואתה מפחדים לנסוע למצריים. אני רק הסברתי לך שאולי אתה מפחד, אני וחלק גדול מעם ישראל לא מפחדים.
--- סוף ציטוט ---
בסדר, למען האמת אני לא הייתי נוסע לקהיר מתוך קצת חששות וגם כי אני לא רוצה לבזבז שם את כספי, לסיני אני לא אסע כי אני פשוט לא רוצה להזרים להם כסף.
--- ציטוט ---ברור שמצריים נלחמת בטרור מאינטרס מצרי, אתה מצפה שאם יהיה הסכם שלום אז המדינה תתחייב לקיים את האינטרסים הישראלים בלבד בלי לחשוב על האינטרסים שלה?
ותמיכה מורלית בסוריה או בלבנון בזמן של מלחמה/סכסוך מדיני לא מעיד על הפרת הסכם השלום. לא היה שום סעיף של התחייבות לתמוך רק בישראל 100 אחוז מהפעמים בכל סכסוך בין לאומי.
אני שמח שעברנו מזה שהם כביכול עוזרים לארגוני טרור לפגוע בישראל לזה שהם סתם אנטישמים. הגענו לברייק פרו.
זה שיש לך שם תעמולה אנטישמית, מעיד על תעמולה אנטישמית רחבה, זה לא סותר את קיומו של שלום(בכם מוכיח קיום של שלום אפקטיבי, לאומת מה שאתה טוען).
והסיבה למה המשטר שם מדכא? כי אין שם דמוקרטיה וזכויות פרט(זוכר את כל הדיון שלנו על דמוקרטיה בישראל, הנה ההבדל...).
בנוגע לצביעות, עשה לי טובה. חברי הפורום, יהודים כהלכה כבר מציעים דיקטטורה מלוכנית בפורום הזה. בן מיכאל מפנטז על מדינת הלכה, והוצאת שמאלנים מסוימים לעונש מוות(באחד הסרטונים שלו או אחד ההודעות שלו אני לא זוכר, הוא רצה להוציא להורג את יוסי שריד, אם וכמובן אתם תהיו בשלטון...).
בשורה התחתונה? יש לך שלום, תיירות, מסחר, שקט ושלווה מהכיוון של מצריים. וככל שיהיה לך שקט עם שאר מדינות ערב הקשר יתחזק, האנטישמיות תעלם, ונחיה כאן באושר ואושר.
הקשרים בין ישראל למצריים התחממו ב-2007 לדוגמה, ולא סתם ישראל כללה אותה במשא ומתן על גלעד שליט והפלסטינים ככלל, וירדו שוב עקב עופרת יצוקה.
בהסכמי אוסלו, שערפת עשה את התרגיל המלוכלך שלו, מובראק לכך אותו לצד, וקילל אותו על הפדיחות כאילו אין מחר, רק שיחתום.
יש אינטרס מובהק למצריים שיהיה כאן שקט, ואתה בוחר להתעלם מזה, כי נוח לך, בעוד שאתה מבלבל לי את המוח על המתינות של חברי כהנא צדק פה.
אם נשיא מצריים היה חיים בן פסח, היינו פה בבלגן פי 7 יותר גרוע ממה שיש עכשיו. למה? כי בן אדם כמו בן פסח לא רוצה את הצד השני פה בכלל, מובראק מקבל את זה שהצד השני קיים, ופועל למען האינטרס שלו.
קצת הבדל אה?
--- סוף ציטוט ---
בסדר, מן הסתם שהיא תלחם בטרור למען האינטרס המצרי, אני רק רציתי להבהיר מה קורה כאן.
דבר שני, לא עשינו שום "בריק תרו" ואני עדיין עומד מאחורי דבריי בעניין ההפקרות של מצרים על הגבול, אבל מאחר ואתה לא מאמין לי אני אתן לשב"כניק לדבר מבקומי (וזו רק דוגמא אחת, אבל לפי זה לפחות תבין שיש אמת מאחורי דבריי): http://news.walla.co.il/?w=/1/1445880.
ובעניין ה"שלום" עם מצרים אני רואה שאתה פשוט מנסה לרמות את עצמך בכל מחיר, כך שאני מתחיל להרגיש שלא יעזור לי להתאמץ בכלל, העובדות לא מבלבלות אותך ואתה עם הראש בקיר.ואתה כל כך נחוש לשכנע את עצמך שאפילו חרף העובדה שהם תומכים במדינות שהוכרזו באופן רשמי כאויב (קרי - סוריה ולבנון) ובכל זאת יש "שלום" איתם לשיטתך. אולי אני בור ועם הארץ, אבל, תמיכה באויב שלנו=שלום?, רק בשביל אדם שמשקר לעצמו למען שלום מדומה. זה רק מראה איזה "מזרח תיכון חדש" אתה מייחל לנו, ומהם הסטדרטים שלך.
וגם לא מפריע לך התעמולה הגבלסית שקיימת שם בתקשורת, והאנטישמיות ברחוב המצרי, והדיקטטורה האפלה (שאתה מכנה אותה כ"מתונה" כמובן) וההפרה הבוטה שלהם כלפי זכויות אזרח/אדם, זה רק מראה כמה הדמוקרטיה וזכויות אדם באמת מעניינות אותך..
אין שום שקט, הנשק של החמאס לא נופל מהשמיים, ותאמין לי שאם החמאס בעזה היה מכוון את הנשק יותר כלפי מצרים לפחות באותה תדירות שבה הם מכוונים אותה כלפינו, אין לי ספק שהם היו מטפלים בהם יפה מאוד (וגם אתה יודע את זה, אבל אתה עדיין בבועה שלך), מה שיש זה הפסקת אש (כפי שציינתי קודם לכן).
יש למצרים אינטרס שאצלהם יהיה שקט, מזה אני לא מתעלם.
ולהשוואה הדוחה שלך בין חיים בן פסח לבין מובארכ אני לא מתכוון להתייחס אפילו.
--- ציטוט ---דבר ראשון אני מייצג את עצמי, אני זה לא אני והדומים לי, אתה מדבר רק עם אוהד הפועל.
ואני כבר הסברתי לך למה יש את אותם סטנדרטים ליהודים ולמוסלמים, ועצם זה שאותם מוסלמים רוצחים ואונסים אבל בסופו של יום נמאס להם ואפשר לדבר איתם להפסקת הלחימה, עושה אותם יותר מתונים מבן פסח שלא רצח ולא אנס, אבל לא מוכן לשום פשרה מלבד
ערבים החוצה. כנ''ל חמאס.
זה ההבדל בין המתינות של פת''ח לקיצוניות של חלק מחברי הפורום.
זה צביעות? זה מציאות.
בפן המוסרי, הרצון לביצוע פעולות? חמאס הוכיח שהוא מוכן להרוג ילדים ונשים סתם, כנראה שלחלק מחברי הפורום אין את יכולת לעשות את זה בפועל, זה לא אומר שהם לא יעשו את זה אם זה אם הם יכולים.
ויצדיקו את זה בדיוק כמו שחמאס מצדיק את זה.
זה למה שזה אותו דבר.
--- סוף ציטוט ---
אתה מייצג את עצמך? אוקי, אני מניח שזו תשובה הוגנת.
דבר שני,במילים אחרות אתה מוכן לדבר עם הרוצח האכזר שרצח את אחיך, אבל לא עם העקשן שלא מוכן לדבר אך לא פשע מעולם, אדם עם הגיון בריא לא היה מוכן לדבר עם אף אחד מהם, אבל זוהי "תורת" אוהד הפועל.
זו אכן צביעות וגועל נפש וכבר הסברתי את זה, ואפילו אם נניח שלזה באמת ובתמים התכוונת כשאמרת "קיצוני" ו"מתון", אז באמת אין לי מה לומר חוץ מזה - שחבל שהמילים הללו נחטפו ע"י אנשים כמוך שמשתמשים בהם בצורה מעוותת ומגעילה, ממש כמו שהמילה "גזענות" נחטפה והיא משומשת היום כלפי הכל חוץ מקורבנות אומללים אמיתיים של גזענות, שבאמת סבלו אך ורק בגלל צבע עורם. בושה וחרפה.
עריכה: אני הולך לישוןעכשיו, אני אמשיך את הדיון מחר אם יהיה לי כוח ואם יהיו לך טענות מעניינות מספיק. *פיהוק*, לילה טוב לך.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 07, 2010, 23:19:47 ---שאדם בא לתת לך מכות ואתה מגן על עצמך זאת הגנה עצמית, בן אם מדובר ב120 קילו של שרירים או בשחיף של 50 קילו, קפיש?
--- סוף ציטוט ---
אם ילד בן 9 נותן לך מכות ואתה מעיף לו סטירה זה הגנה עצמית.
אם אתה יוצא אליו עם סכין זה כבר לא, אפילו על פי חוק. עניין של פרופורציה.
אם אתה עולה על F16 ומפציץ את הבית שלו, יחד עם כל השכונה שלו תנחש מה זה?
אבל יודע מה? נניח, אתה מבין שהעולם לא יקבל את התירוץ של הגנה עצמאית פה, גם אם תרשום להם "קאפיש"? ככה שכל העניין הזה הוא באנלי ומיותר.
--- ציטוט ---אם לאסד ומובראק גודלות מחר ביצים אנחנו בבעיה, ללא קשר למה שנעשה בעזה.
--- סוף ציטוט ---
אתה מבין שהסיכוי לתגובה שכזו ממצב של כלום למצב של השמדתה של עזה, שמבטל את היציבות הוא שונה כן?
--- ציטוט ---זה מה שאתה לא מבין, מהקרובנות שלנו איכפת לי, מהקורבנות שלהם לא איכפת לי. במצב ההיפותטי שבו דבר כזה יתאפשר זה יהיה כמובן בתמיכת העם, (להוציא מן הכלל את ה10-15% בוגדים שיש בכל עם) שבהם אפשר לטפל בצורה מאוד פשוטה, לא לסקר את ההפגנות שלהם, ובמידה ועוברים על החוק אז משחררים יס"מ. מאוד פשוט.
--- סוף ציטוט ---
מה זאת אומרת אכפת לך משלנו? אתה מוכן לצאת למלחמה, גם אם יש סיכוי מאוד סביר שימותו פה מאות אלפי בני אדם, יהיה כאן סנקציות כלכליות נוראיות, ביטול קשרים דיפלומטים, בידוד מדינה ישראל, ותדמית בקאנטים.
בנוגע להפגנות- יופי בנוסף אתה רוצה לבטל זכויות דמוקרטיות בסיסיות(לא היה לנו דיון שאתה אישית התלוננת על חוסר הדמוקרטיה וחופש הביטוי שמתקיים פה?).
--- ציטוט ---ובקשר לערביי ישראל, במידה ויבצעו פעולות טרור/סיוע לטרור, לתת למשטרה לטפל בהם, בנהלי פתיחת אש מחודשים.
--- סוף ציטוט ---
כן, כבר חשבו על זה, זה נקרא מההומות אוקטובר. הפואנטה היא שבינתיים ימותו עוד יהודים מכל הסיפור, שמאוד אכפת לך מהם.
--- ציטוט ---ארצות הברית לא הביסה את העירקים בגלל שמהתחלה המטרה שלהם לא הייתה להביס את העירקים, הם רצו להפיל את משטרו של סדאם ולהביא אותו למשפט - הצליחו. הם רצו להביא דמוקרטיה לעירק , נחיה ונראה.
--- סוף ציטוט ---
את הדמוקרטיה הם לא הביאו, את החיסול של הטרור הם לא הצליחו, את החיסול של הטרור הצ'יצ'ני רוסיה לא הצליחה לחסל. את ארגוני הגורילה בקולומביה, לא הצבא הקולומביני ולא בעלי הקרטלים של הסמים הצליחו לחסל(בקולומביה, בעלי הקרטלים גייסו ואימנו מליציות שלמות לחיסול הפעילות של המורדים המרקסיסטים, וטרם הצליחו).
ככה שצבא מקצועי לוו דווקא יעזור לך בעניין הזה.
--- ציטוט ---"הטילים החמודים האלה"? מי עכשיו מזלזל באויב?
--- סוף ציטוט ---
באויב הפלסטיני? מי לא מזלזל בו?
--- ציטוט ---ואני בטוח שהוא גם אהב אותך.
--- סוף ציטוט ---
לא נראה לי, לא הייתי יותר מדי נחמד אליו.
m4a1:
הנקודה היא שהגנה עצמית היא הגנה עצמית, ונקמה לא יכולה להיות הגנה עצמית כך שהפצצת הבית עם F16 לא נחשב, למרות שגם נקמה זה אלמנט חשוב אבל נדון בו בפעם אחרת.
זה לא משנה מה העולם יקבל, נתחיל מזה שהעם יקבל את זה ואז נעבור לעולם.
להפך, אם תושמד עזה זה רק יאשר את הפחדים שלהם.
דבר ראשון אני אישית מאמין שעדיף למות בכבוד מאשר לחיות בלי כבוד. דבר שני ברור שאיכפת לי משלנו, אני מוכן לצאת למלחמה כדי שלא יהיו פה קסאמים, ולא בגלל שכרגע אנחנו יותר משוכללים, בגלל שהם יודעים שלא כדאי להם.
הרתעה. תדמית בקאנטים יש לנו תמיד, הגיע הזמן שנצדיק אותה בפני העולם. קשרים דיפלומטיים משתנים, נסתגל. העולם הוא לא שחור ולבן, נריב עם האמריקאים, נתקרב לרוסים, נריב עם הרוסים, נתקרב לסינים וכ'ו וכ'ו.
לא אמרתי לבטל זכויות, חס וחלילה, אמרתי שהתקשורת שמטבעה תהיה ימנית וציונית לא תסקר את את ההפגנות או לפחות לא בעין מעודדת ומבינה. הרי תכלס אני מאוד מקווה שכשרוב האנשים רואים הפגנה בבילעין הם לא מזדהים עם האנרכיסטים.
מהומות אוקטובר נגמרו ב12 הרוגים. בכל מקום אחר בעולם היו נגמרים ב12 אלף הרוגים. ומהומות אוקטובר זה לא מהומות זה היה מרד לכל דבר, והסיבה שיהודים ימותו זה לא בגלל מה שאני מציע, זה בגלל שמה שאני מציע לא נעשה קודם.
את הדמוקטיה אנחנו לא יודעים אם היא תהיה אמיתית בעירק, מה שכן אם אני לא טועה יתקיימו בחירות בעירק, האם זו תהיה דמוקרטיה אמיתית זהכבר נראה. בכל הקשור לטרור, אין דבר כזה לחסל טרור, טרור זה לא אויב, טרור זו טקטיקה. נתחיל מזה. הדרך היחידה שאני מכיר לחיסול טרור הוא לבוח במחבלים ללא רחמים, ללא התחשבות באוכלוסיה. אכזרי? כן. מוסרי? כן, מדוע? כי בכך שאתה מתאכזר לאוכלוסיה של אותם מחבלים אתה חוסך בחיים של האוכלוסיה אליה את שייך.
חשבתי שזלזול זהמה שהביא להפסד ב73.
באמת? איך יכולת? הוא היה כזה בדם חביב...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה