עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מסיבת סיום בגן ערבי בעזה
m4a1:
את האחיין הדימיוני של הניה, ילד קטן בן 4, זה לגיטימי לחסל?
מה עם הילד הדמיוני בן ה3 של אותו מחבל ששיגר קסאמים?
ומי אתה שתגיד שלהשאיר את אותם ילדים בני ה4 ללא אב(כי הוא חוסל בזמן הלחימה בין אם היה חף מפשע שעמד ליד מחבל בזמן חיסול או שהיה המחבל עצמו) יותר אכזרי מלחסל אותם?
ולא אני באמת לא רואה הבדל בין ילד בן 4 שמתחנך להיות סמיר קונטאר הבא לבין סמיר קונטאר עצמו.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 06, 2010, 15:16:41 ---את האחיין הדימיוני של הניה, ילד קטן בן 4, זה לגיטימי לחסל?
מה עם הילד הדמיוני בן ה3 של אותו מחבל ששיגר קסאמים?
--- סוף ציטוט ---
כמטרה? בטח שלא, מה הקשר בינו למשגר הקאסמים?
--- ציטוט ---ומי אתה שתגיד שלהשאיר את אותם ילדים בני ה4 ללא אב(כי הוא חוסל בזמן הלחימה בין אם היה חף מפשע שעמד ליד מחבל בזמן חיסול או שהיה המחבל עצמו) יותר אכזרי מלחסל אותם?
--- סוף ציטוט ---
האב מסכן אותי? אז לגיטימי. האב עומד ליד בן אדם שמסכן אותי? גם לגיטימי, אני לא יכול להיות אחראי על משפחתו של אב שכרגע נלחם בי, או איפה האב עומד(אם הוא חף מפשע).
תהיה רציני קצת.
--- ציטוט ---ולא אני באמת לא רואה הבדל בין ילד בן 4 שמתחנך להיות סמיר קונטאר הבא לבין סמיר קונטאר עצמו.
--- סוף ציטוט ---
כן זה קצת מובן מאליו הקטע הזה
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: חרותניק על אוגוסט 06, 2010, 15:16:00 ---אוהד הפועל, אני צריך ללכת אז סלח לי שלא קראתי את תגובתך.
במילא אין טעם שאני אמשיך את הדיון איתך כי פרצופך כבר נחשף בשיא כיעורו, כשאמרת את המשפט הבא: "בו נניח שיש הבדל מסוים בינם לבין חמאס, מה אתה בא להגיד? הם קצת פחות גרועים? וופטי דו(להל''ן המילה "טיפין")".
--- סוף ציטוט ---
אני רק אומר לכם את האמת בפרצוף, זה הכל.
זה קצת מצחיק אותי שאתם(לא רק אתה ספציפית) פוסלים דעה כי היא "מראה פרצוף אמיתי" או "זה אנטישמי" ואחר כך בוכים "שהשמאל הקיצוני הבולשביקי יש''ו שר''י" עושה לכם אותו דבר.
הכי מצחיק שאתם דורשים לגיטימציה לדעה שצריך לחסל ילד בן 4 כי הוא ילד של חמאסניק.
m4a1:
אוהד הפועל כל הגישה שלך היא הגנה ותגובה, אין ענישה ואין אגרסיביות. ככה לא מנצחים מלחמה.
אוהד הפועל:
יודע מה? אני יזרום, אז למה לא פשוט להפציץ את עזה ולמחוק אותה מהפה? כנ''ל יהודה ושומרון/מזרח ירושלים?
לא יהיה הרבה יותר פשוט מכל עניין של טרנספר, או כל פעולה אחרת?
הריי במלחמה הכל כשר לא?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה