עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (23/32) > >>

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 16:16:53 ---יודע מה? אני יזרום, אז למה לא פשוט להפציץ את עזה ולמחוק אותה מהפה? כנ''ל יהודה ושומרון/מזרח ירושלים?
לא יהיה הרבה יותר פשוט מכל עניין של טרנספר, או כל פעולה אחרת?
הריי במלחמה הכל כשר לא?

--- סוף ציטוט ---

את עזה מזמן היה צריך למחוק מהמפה.

ואולי אחרי מחיקת עזה מהמפה האויב יבין מול מי הוא עומד וידבר אחרת, ואפשר יהיה להגיע לשלום. זה התרחיש היותר יפה.

מה שיותר ריאלי זה שהמלחמה תימשך ונאלץ למחוק גם את ג'נין לדוגמא, ואז הם יכנעו. בדיוק כמו עם היפנים במלחמת העולם השניה.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 06, 2010, 16:48:01 ---את עזה מזמן היה צריך למחוק מהמפה.

ואולי אחרי מחיקת עזה מהמפה האויב יבין מול מי הוא עומד וידבר אחרת, ואפשר יהיה להגיע לשלום. זה התרחיש היותר יפה.

מה שיותר ריאלי זה שהמלחמה תימשך ונאלץ למחוק גם את ג'נין לדוגמא, ואז הם יכנעו. בדיוק כמו עם היפנים במלחמת העולם השניה.

--- סוף ציטוט ---

כדי להתמקד, אני אפילו לא יתחיל עם הבעיות שיוצר כזה מצב.

אז אני מבין שכל עוד הם לא "נכנעים" ועפים מפה מרצונם, צריך להמשיך להשמיד כמה שיותר ערבים.
ואחר כך אתה מתלונן שאני משווה אותכם לחמאס וגרוע מכך?

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 16:51:12 ---כדי להתמקד, אני אפילו לא יתחיל עם הבעיות שיוצר כזה מצב.

אז אני מבין שכל עוד הם לא "נכנעים" ועפים מפה מרצונם, צריך להמשיך להשמיד כמה שיותר ערבים.
ואחר כך אתה מתלונן שאני משווה אותכם לחמאס וגרוע מכך?

--- סוף ציטוט ---

מלחמה שלא מוכרעת במנצח ברור, גם אם מסתיימת, אינה באמת פתורה ולכן זה עניין של זמן עד שתפרוץ מחדש. בדיוק כמו במלחמת העולם הראשונה כשהעם הגרמני הרגיש שהכניעה לא הייתה מוצדקת, התוצאה ידועה.
דבר ראשון הם צריכים להגיע למצב שברור להם שברגע שהם פותחים באש, הם ישלמו מחיר כבר. להגיע למצב שהם לא ירצו את זה. ומה שהלאה יסגר במשא ומתן זה כבר דיון אחר מה רוצים להשיג ומה לא. הנקודה היא שכל עוד מתנהלת לחימה צריך לעשות כל כדי לנצח.

מה שכן, אני לא "אתם" אני לא כהניסט ואני בטח לא חיים בן פסח. אני מיצג אך ורק את עצמי.

אוהד הפועל:

--- ציטוט ---מה שכן, אני לא "אתם" אני לא כהניסט ואני בטח לא חיים בן פסח. אני מיצג אך ורק את עצמי.
--- סוף ציטוט ---

צודק, הכללה לא נכונה מצידי.

--- ציטוט ---מלחמה שלא מוכרעת במנצח ברור, גם אם מסתיימת, אינה באמת פתורה ולכן זה עניין של זמן עד שתפרוץ מחדש. בדיוק כמו במלחמת העולם הראשונה כשהעם הגרמני הרגיש שהכניעה לא הייתה מוצדקת, התוצאה ידועה.
דבר ראשון הם צריכים להגיע למצב שברור להם שברגע שהם פותחים באש, הם ישלמו מחיר כבר. להגיע למצב שהם לא ירצו את זה. ומה שהלאה יסגר במשא ומתן זה כבר דיון אחר מה רוצים להשיג ומה לא. הנקודה היא שכל עוד מתנהלת לחימה צריך לעשות כל כדי לנצח.
--- סוף ציטוט ---

אוקי אני יזרום איתך, נילך לפן התועלתי הקר, ללא שום מוסר בסיסי.

בו ניקח את המקרה שאנחנו פשוט מפציצים את עזה ללא הבחנה. הרי הרצון שלנו הוא כרגע לנצח את הצד השני, להכניע אותו, ובכך שיפסיק להשתמש בטרור מולנו, עד למשא ומתן, יהיה מה שיהיה.
ילה.
במצב בו ישראל פעלה(ובצדק) מול המשט, העולם קפץ. שישראל פעלה בעזה בעופרת יצוקה, העולם בכלל התחרפן.
מה אתה חושב שתהיה תגובת העולם, אם נשים פס על הכל, ופשוט נפציץ בלי הבחנה? אפילו ארצות הברית לא תוכל לעזור לנו באו''ם.
תצפה לסנקציות דיפלומטיות, החזרת שגרירים, וניתוק קשרים עסקיים וכלכליים.
אם זה החרמת מוצרים(בהיקף רחב הרבה יותר) מישראל, ואם זה נזק ליצוא/יבוא.
כמובן שישנו סיכון לא קטן שתפתח חזית נוספת מאחיהם של הפלסטינים סביבנו, להל''ן, סוריה, לבנון, ואפילו מצריים וירדן.
כנ''ל איראן.
כמובן שהיהודים בכלל העולם יהיו נתונים לסכנה(סטטיסטית, שישראל פועלת מול הפלסטינים במבצע כזה או אחר, עולים התקריות האנטישמיות, במיוחד מגורמים מוסלמיים).
ובכך קיימת סכנה גבוה, שאנחנו נהיה בצד שניכנע בלב ברירה, ונהיה נתונים לתנאים של הצד השני.
וכל זאת על מנת "לנצח את המלחמה".

m4a1:
אז ככה,

בכל הקשור למוסר אני רק אוסיף שהדבר המוסרי ביותר שאדם יכול לעשות במלחמה הוא כלפי עמו, וכל הבעת מוסר כלפי האויב תיגרום לנזק עצמי (הכוונה לעם לאו דווקא לאותו אדם).

תראה לי מעצמה אחת בעולם, עזוב מעצמה, מדינה קטנה כגדולה שלא לקחה חלק במלחמה ונאלצה ללכלך את הידיים, רק כמה דוגמאות.

ארה"ב - ירושימה נגסקי, וקצת יותר מודרני, יחסית בתחילת המלחמה ארה"ב הפציצה בית חולים שלם כי חשבה שבן לאדן מסתתר שם.

רוסיה - מה שהלך בגאורגיה, הטיפול שלהם בצ'צ'נים.

ועכשיו לכמה מדינות קצת יותר קטנות בהשפעתן.

תוריכה - שואת הארמנים.

עירק - הכורדים.

ואלו רק כמה דוגאמות.

ועכשיו אני יתן לך גם פתרונות.

הסיבה שארה"ב לא חטפה סנקציות על פעולותיה ברורה לכולנו, היא המעצמה הגדולה בעולם.

רוסיה גם לא חטפה סנקציות כי היא מעצמה.

על איראן ושאר המדינות המפוצצות בנפט אי אפשר לעשות סנקציות רציניות בכלל הנפט.

לישראל אין נפט יש לנו משהו אחר. ידע.

ישראל היא אחת המדינות עם הטכנוולוגיה המפותחת ביותר בהרבה מאוד תחומים החל מחקלאות ועד לכלי נשק. וגם אם ארה"ב לא תרצה לשמור עלינו מסנקציות לא תהיה לה ברירה, ארה"ב תעדיף לראות את עזה בוערת מאשר את הסינים עם טילי חץ ודבריםם ומטוסי קרב משוכללים (היא טרפדה עסקה לפני שנתיים או שלוש עם סין)

בכל הקשור לאנטישמיות בעולם, גם עכשיו נפגעים יהודים וגם עכשיו שורפים בתי כנסת. זוכר מה דיברנו? אסור לנהל מלחמה בתחושה של נחיתות, לפחד שאם נחזיר המכה שתבוא אחרי זה תהיה הרבה יותר גרועה, אי אפשר להלחם בצורה כזו לכן הטיעון של האנטישמיות לא רלוונטי. ומה שכן הם תמיד מוזמנים לעלות לארץ אותם יהודים החיים בחו"ל.

ואם תפתח חזית עם שאר המדינות הערביות , אז תפתח חזית עם שאר המדינות הערביות ואנחנו נלחם כמו אריות ואו שננצח או שנפסיד. כמו בכל מלחמה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה