שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל

<< < (10/21) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מאי 04, 2010, 15:19:15 ---בס"ד

בסרטון הזה יש את השלט תראה את כל הסרטון.

--- סוף ציטוט ---

אכן, כמו שאמרתי מדובר כאן בבדיחה, שום קשר לשנאה אמיתית לעם היהודי

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 04, 2010, 15:25:31 ---אכן, כמו שאמרתי מדובר כאן בבדיחה, שום קשר לשנאה אמיתית לעם היהודי

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

יאלה יאלה,אתה כל כך פאתטי,שנוא על כולם כמו כל אוהדי הפועל חיזבאללה.

Rafoe:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 04, 2010, 15:04:13 ---
ידידי אנחנו מדברים בשני רמות שונות.
אני לא מתווכח איתך, אם עכשיו כדאי להפגין במאחז חוקי או לא(ומה זה קשור לאנטישמיות אינל העולם? לא כל דבר שהוא נגדך זה אנטישמי), אם דגל אש''ף זה דגל של ארגון טרור או לא.
אני מסביר לך שזה לא נובע מאנטישמיות, ואתה מסרב להבין, ומציין עוד טעון בויכוח בין "שמאל לימין".
זה לא רלוונטי לדיון.

ומה זה אתה מכיר מספר אוהדי הפועל? כמה סך הכל? 20? 30? יופי, עכשיו תגדיר את החצי מיליון הנוטרים.
ועדיין לא הסברת לי כיצד פינוי מאחזים, או רצון להקמת מדינה פלסטינית מייצג את הפועל.

--- סוף ציטוט ---
אתה מסבך דבר שהוא לא מסובך בכלל, אבל רק לשם הדיון אני יזרום איתך.
מדובר ביהודים וערבים שעוברים על החוק (בין אם זה בהתפרעויות אלימות, בנייה בלתי חוקית, וכו').
השאלה שלי היא למה ללכת להפגין רק נגד יהודים (זה מה שעושים השמאלנים - שברובם אוהדי הפועל) ולא נגד ערבים (שעוברים על אותם החוקים)? למה האפלייה?
אם זו לא אנטישמיות אז הייתי רוצה שתאיר את עיניי ותגיד לי איך לקרוא לתופעה הזו? (מי יודע, אולי אני אפילו אסכים איתך אם תהיה מספיק משכנע).
דבר שני, אם אתה לא יודע מה הקשר בין הרצון של השמאלנים להקים מדינה ערבית בארץ ישראל לבין הפועל (מעוז השמאל), אז אתה כנראה לא יודע איזה מועדון אתה אוהד.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 04, 2010, 15:30:01 ---אתה מסבך דבר שהוא לא מסובך בכלל, אבל רק לשם הדיון אני יזרום איתך.
מדובר ביהודים וערבים שעוברים על החוק (בין אם זה בהתפרעויות אלימות, בנייה בלתי חוקית, וכו').
השאלה שלי היא למה ללכת להפגין רק נגד יהודים (זה מה שעושים השמאלנים - שברובם אוהדי הפועל) ולא נגד ערבים (שעוברים על אותם החוקים)? למה האפלייה?
אם זו לא אנטישמיות אז הייתי רוצה שתאיר את עיניי ותגיד לי איך לקרוא לתופעה הזו? (מי יודע, אולי אני אפילו אסכים איתך אם תהיה מספיק משכנע).
דבר שני, אם אתה לא יודע מה הקשר בין הרצון של השמאלנים להקים מדינה ערבית בארץ ישראל לבין הפועל (מעוז השמאל), אז אתה כנראה לא יודע איזה מועדון אתה אוהד.

--- סוף ציטוט ---

שאל אותם, אבל מה זה קשור להפועל ת''א?
ובו תסביר לי מה הפועל מייצגת, בבקשה.

Rafoe:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 04, 2010, 15:25:31 ---אכן, כמו שאמרתי מדובר כאן בבדיחה, שום קשר לשנאה אמיתית לעם היהודי

--- סוף ציטוט ---
בקיצור, הכל אצלכם בדיחה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה