שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל

(1/21) > >>

ביתר בדם:
http://beitar1.ios.st/Front/NewsNet/reports.asp?reportId=279543
מה אתם אומרים ?
 >:( >:(

Rafoe:
הכי מצחיק שהם קוראים למכבי גרמנים ונאצים והם בעצמם מצדיעים במועל יד.
הם גם מחשיבים את עצמם נאורים ומתגאים ב"דו-קיום" שהם מייצגים כשלמעשה הם הגזעניים הכי שפלים שיש.
ועוד דבר קטן: לא מבין למה מחשיבים אותם כיהודים. הם הכל חוץ מיהודים (הם בעצמם מודים בזה).
אני מציע לך בתור אוהד בית"ר להדפיס את התמונה של הילדים הקטנים שמצדיעים במועל יד בגודל ענק ולהניף אותה בטדי במשחק שלכם מולם (אני בטוח שלשאר האוהדים לא יהיה אכפת).
חבל שהאליפות השנה בכל מקרה תלך לערבים (חיפה או הפועל).

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 02, 2010, 03:05:50 ---הכי מצחיק שהם קוראים למכבי גרמנים ונאצים והם בעצמם מצדיעים במועל יד.
הם גם מחשיבים את עצמם נאורים ומתגאים ב"דו-קיום" שהם מייצגים כשלמעשה הם הגזעניים הכי שפלים שיש.
ועוד דבר קטן: לא מבין למה מחשיבים אותם כיהודים. הם הכל חוץ מיהודים (הם בעצמם מודים בזה).
אני מציע לך בתור אוהד בית"ר להדפיס את התמונה של הילדים הקטנים שמצדיעים במועל יד בגודל ענק ולהניף אותה בטדי במשחק שלכם מולם (אני בטוח שלשאר האוהדים לא יהיה אכפת).
חבל שהאליפות השנה בכל מקרה תלך לערבים (חיפה או הפועל).

--- סוף ציטוט ---

איך אנחנו גזענים?

F-C-B-J:
לא חידשת לנו הרבה...
פשוט אני מתבייש במדינה שלי שמעבירה אירועים כאלו (רק בגלל שזה הבועל ימח שמם) כאילו כלום...!

Rafoe:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 02, 2010, 13:13:22 ---איך אנחנו גזענים?

--- סוף ציטוט ---
איך?
מה עם כל הפעמים ששרתם "סדאם חוסיין בשוק" לסנטר הטורקי של מכבי? (זה לא היה קורה אם הוא היה אמריקאי, נכון?)
הרי גם אתה יודע שאם אלה היו אוהדי בית"ר או מכבי שרים שיר כזה התקשורת שלכם הייתה עושה פסטיבל גזענות של שבוע שלם (אבל בגלל שזה אתם אז מבליגים).
ודבר נוסף, אולי אתם לא גזענים כמו שאתה אומר, אבל לדעתי להצדיע במועל יד כמנהג הנאצים יש"ו זה יותר גרוע מכל גילוי גזענות כלשהו (ואתם עוד מכנים את מכבי גרמנים?!), ואם אתה רוצה באמת לראות נאצים וגרמנים אז בפעם הבאה שאתה הולך לבלומפילד למשחק (בהנחה שאתה לא אוהד כורסא) תסתכל לצדדיך, אחוריך, ולפניך ותראה אותם מצדיעים (למי בדיוק לא הבנתי).
התקשורת מקפידה לדווח לנו על מקרי אנטישמיות ברחבי העולם, אבל משום מה לא מדווחים לנו על אנטישמיות מבית (בת"א, במרכז הארץ, יש קבוצה אנטישמית גדולה - אוהדי הפועל ת"א).
כשמדובר על ללכת ולצלם חיילים או מתנחלים "מתנכלים" לערבים ולשדר את זה בשם "זכות הציבור לדעת" זה יפה מאד, אבל לא נראה לכם שיש עוד כמה דברים שהציבור צריך לדעת?!
כל המדינה רעשה שהתגלתה כנופיית ניאו-נאצים באזור חיפה והתקשורת עשתה על זה שבוע שידורים מיוחד (השאלה שלי - מה אתם שונים מאותה כנופייה? למה הם נחשבים נאצים ואתם לא?).
הכי עצוב זה שאם אלו היו אוהדי בית"ר או כל קבוצה יהודית אחרת בארץ (חוץ מהערביות שגם עליהם התקשורת שומרת) שמצדיעים הצדעה נאצית ביציעים זה היה מגיע למהדורת החדשות המרכזית של 3 הערוצים (זו גם הסיבה שרובנו רואים את התמונות שהבחור העלה לכאן רק בפעם הראשונה, משום שבחיים התקשורת לא הייתה מראה את זה).
גם הסיפור של ההתנצלות של ה"משורר" שלכם (שאין לו מה לעשות חוץ מלחבר שירי נאצה) לא היה מתפרסם אילולא ה"תקיפה" של אוהדי בית"ר של אוהד הפועל "תמים". לא שמענו אף מילת ביקורת מהעיתונאים על אדם שמחבר "שירים" שפוגעים ברגשות של 90 אחוז מאזרחי המדינה. במקום זה הכתבה הציגה את המנוול כ"קורבן" לתקיפה של אוהדי בית"ר הברברים והאלימים.
אתה יודע מה? אולי זו הדרך להתמודד איתכם, רק באלימות, כי כנראה אתם חושבים שמותר לכם להגיד הכל ולעשות הכל, ואני רוצה להגיד לך שאדם כמו סוקולובסקי הזה לא היה נשאר חי אם הוא היה גר בנתניה. היו מטפלים בו טוב אם הוא היה גר בסביבה פה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה