שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל
Rafoe:
--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על מאי 04, 2010, 13:04:33 ---הלו ,, תרגיעי ,, את מאחלת לי טילים ?! :o
ממתי אוהדי הפועל מייצגים את ת"א ?!
בקושי את יפו הם מייצגים..
ת"א צהובה וכל הקנאים ב "מדינת ת"א" , תאכלו ת'כובע ! , יש לכם עוד הרבה מה ללמוד .. מאחלת טילים , חוצפנית ..
--- סוף ציטוט ---
אתה צודק.
אבל היא כנראה כתבה את זה מתוך עצבים (אחרי הכל, אי אפשר להשאר אדיש לכל התמונות והשירים שהועלו כאן).
אני בטוח שהיא לא התכוונה לזה ברצינות (וגם אם כן היא כנראה התכוונה שיעופו טילים רק על האדומים).
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על מאי 04, 2010, 13:04:33 ---הלו ,, תרגיעי ,, את מאחלת לי טילים ?! :o
ממתי אוהדי הפועל מייצגים את ת"א ?!
בקושי את יפו הם מייצגים..
ת"א צהובה וכל הקנאים ב "מדינת ת"א" , תאכלו ת'כובע ! , יש לכם עוד הרבה מה ללמוד .. מאחלת טילים , חוצפנית ..
--- סוף ציטוט ---
דרבי אחרון אומר אחרת
--- ציטוט ---קודם כל, הזכרתי כבר שאין לי בעיה עם אנשי שמאל ציוניים (יש לי ויכוח איתם אבל אני בהחלט לא מחשיב אותם כבוגדים).
אהוד ברק ויוסי ביילין הם הדוגמא הטובה ביותר לשמאל שפוי וציוני לבין שמאל הזוי ואנטי יהודי.
אהוד ברק היה מוכן בקמפ דיוויד 2000 לחלק את ירושלים ולמסור שטחים נרחבים ביותר מארץ ישראל לערבים אבל אפילו הוא בתור שמאלן לא הסכים לשמוע על "זכות השיבה", בעוד יוסי ביילין היה מוכן להתפשר גם בנושא הזה (עוד מעט גם תגיד לי שזה לגיטימי להסכים שמאות אלפי ערבים מלבנון, סוריה, ו"ירדן" יציפו את המדינה ואולי אף יגיעו אל הבית שלך וידרשו אותו בחזרה בטענה שזה ביתם לפני קום המדינה).
זה לפי דעתי ההבדל בין שמאל ציוני לשמאל לא ציוני: אהוד ברק אמנם הסכים לתכנית התאבדותית לא פחות אבל לפחות הוא הסכים לחלוקת הארץ ולו רק מהסיבה שהוא לא רוצה שתהיה כאן מדינה אחת דו-לאומית, ובעוד השמאל הקיצוני האנטי יהודי לא רואה את זה מהסיבה הזאת ורוצה לחסל את המדינה היהודית (הרי ברור לכולם, ואני מניח שגם לך שכניסת "פליטים" משמעותה חיסול המדינה כמדינה יהודית) ולא אכפת לו באילו תנאים תקום "פלסטין" אלא רק שתקום.
היום, לשמחתי אהוד ברק הקשיח יותר את עמדותיו משום שהוא כבר היה בסרט הזה והוא יודע עם מי יש לו עסק (למרות שהוא כלפי חוץ מדבר בעד "שלום").
דבר שני, אני באמת לא מבין למה אתה מתרעם על זה שמכנים אתכם (אגב, לא רק אוהדי בית"ר ומכבי אלא כמעט בכל הארץ) אוהבי ערבים ומחבלים (את הסיבות כבר הזכרתי).
דבר שלישי, אש"ף הוא ארגון טרור לכל דבר (ואין שום חתיכת נייר שתשנה את זה). ההבדל בינו לבין חמאס הוא ה"הצגה" היפה שלהם שהם רוצים "שלום", אבל בחדרי חדרים לא קשה לנחש מה הם מתכננים.
בנוגע לאנטישמיות כבר אמרתי לך מה דעתי אבל אני ייתן לך דוגמא: אם היו הולכים ומפגינים נגד מאחז שהוקם באופן לא חוקי (למרות שאני לא מאמין שיש מאחזים יהודיים לא חוקיים בארץ ישראל) אז איפשהו הייתי יכול להבין את זה שבגלל שרוצים שהחוק יכובד אז הולכים ומפגינים, אבל ברגע שהולכים להפגין יחד עם פעילי טרור (במסווה של פעילי "שלום") נגד התיישבות של יהודים בירושלים (להזכירך, בבתים ששייכים להם כחוק. ואפילו בג"ץ אישר זאת) ולא מפגינים נגד התיישבות של ערבים (גם כן באופן חוקי) בשכונות יהודיות בעיר זו אנטישמיות נטו (למה לעשות אפלייה?).
למה להפגין נגד בנייה לא חוקית של יהודים ולא והפגין נגד בנייה לא חוקית של ערבים. אם באמת היו מפגינים בשם שלטון החוק אז היו אולי יותר מכבדים אותם, אבל אותם אנשים עושים הכל כדי להתנכל רק ליהודים. אז מה הפלא שמכנים אותם אנטישמיים ואוהבי ערבים?
דבר אחרון, אני מכיר מספר לא קטן של אוהדי הפועל (חוץ מנתנייתים) ואני אומר הכל מהיכרות אישית: אני נחשב שמאלן לידם (אבל כבר הזכרתי שאין בנתניה כמעט שמאלנים).
יש לי במשפחה מספר אוהדי הפועל והם הרבה יותר ימניים ממני.
אני מכיר עוד 2 חברים של אחי אוהדי הפועל: אחד מבת-ים, והשני מחולון, ושניהם ימניים (אפילו יותר ממני).
--- סוף ציטוט ---
ידידי אנחנו מדברים בשני רמות שונות.
אני לא מתווכח איתך, אם עכשיו כדאי להפגין במאחז חוקי או לא(ומה זה קשור לאנטישמיות אינל העולם? לא כל דבר שהוא נגדך זה אנטישמי), אם דגל אש''ף זה דגל של ארגון טרור או לא.
אני מסביר לך שזה לא נובע מאנטישמיות, ואתה מסרב להבין, ומציין עוד טעון בויכוח בין "שמאל לימין".
זה לא רלוונטי לדיון.
ומה זה אתה מכיר מספר אוהדי הפועל? כמה סך הכל? 20? 30? יופי, עכשיו תגדיר את החצי מיליון הנוטרים.
ועדיין לא הסברת לי כיצד פינוי מאחזים, או רצון להקמת מדינה פלסטינית מייצג את הפועל.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: benjo_k על מאי 04, 2010, 13:09:28 ---בס"ד
גם ערביי ישראל והיינריך צריכים קבוצה לאהוד לא?
--- סוף ציטוט ---
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: nofar16 על מאי 04, 2010, 08:52:16 ---בקיצור, יש לי רק דבר אחד להגיד לך "אוהד הגועל", שבע"ה בל"ג בעומר הבא נשמע שמועדון "הגועל ת"א" נשרף מטעמי כפירה, וכל ההנהלה, האוהדים, השחקנים וכל דבר שקשור במעט לדבר המזעזע הזה שנקרא הגועל, הוגלו מארץ הקודש ומחוסר נאמנותם למדינה, ועצם היותם עמלק בני ישמעאל!
מגעילים, להקיא ממכם! אתם אלו שבאו עם עציצים שכתוב עליהם "מני לוי" אחרי שהוא הפך לצמח. אתם אלו שעשו בובה של תינוק והעיפו אותה מיציע ליציע בגלל שאישה של שחקן מקבוצה אחרת, רצתה להרוג את הבן שלהם. אתם אלו שרשמתם "סדאם חוסיין תמיד נזכור אותך".
אתם אלו שאחת מהסיסמאות שלכם היא: "אנחנו מייצגים את הגועל לא את ישראל".
טפי על הפרצוף שלכם, יא ישמעאלים! הלוואי אלוהים יקח את כולכם, וינחית את הקסאמים מכל המדינה עליכם ועל "מדינת ת"א."
--- סוף ציטוט ---
אפשר לראות תמונה של העציצים? או השלט "סאדם חוסן תמיד נזכור אותך"(למרות שזה יש מצב, עקב השיר "סאדם תיקח כבר את מכבי מכאן).
ונכון אנחנו לא מייצגים את ישראל(גם אתם לא).
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 04, 2010, 15:07:47 ---אפשר לראות תמונה של העציצים? או השלט "סאדם חוסן תמיד נזכור אותך"(למרות שזה יש מצב, עקב השיר "סאדם תיקח כבר את מכבי מכאן).
ונכון אנחנו לא מייצגים את ישראל(גם אתם לא).
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
בסרטון הזה יש את השלט תראה את כל הסרטון.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה